Meikäläistä ottaa kaaliin aika pahasti. Itse asiassa vaihteeksi todella pahasti; mikään ei mene siten kuin pitäisi. Mikään ei toimi, kukaan ei jeesaa, kaikki vaan nauraa hekottelevat. Perkele! Minen leiki enää ikinä kenenkään kanssa missään hiekkalaatikolla. Antipa olla senkin yhden jutun sitten.

Toisekseen, en edelleenkään saa aikaiseksi yhtään mitään. Eilinen meni täysin ketuillensa tapellessani jonkun typerän kuvankäsittelyn kanssa. Vetut! Minä haluan sen entisen takaisin, se oli helppo enkä minä muuta tarvitse. En minä enää muista, mitä IrfanViewillä tehtiin... en tod. Muisti on silleensä hassu kapine, että osa siitä häviää johonkin vuosien mittaan. Eli siis tappelin vaan tuon prleen ohjelman kanssa, yritin saada yhtä juttua tehdyksi eikä vaan onnistunut. Ja sitten kun vahingossa onnistui, en tiedä miten :O Siinä sitä olisi hommaa tällekin päivälle; ei tule kuuloonkaan! En ala.

Pitäisi tänään hoitaa postikeikka. On menevää ja tulevaa ihan tarpeeksi asti. Samalla voisi viedä jokusen kirjan pois ja hakea muutaman varauksen. Jos aikaa jää, poiketa kaupassa. Riippuen postin painosta. Tässä on taas semmoinen hullu juttu, että tiedän joukosta puuttuvan yhden lähetyksen, joka tietty tulee loppuviikosta. Hitsi, menee hermo!

Ei, minulla ei ole mitään kerrottavaa. Eilen meni hermo jo monta kertaa ja se on menossa taas. Täällä on näemmä tapahtunut jotakin outoa... Hmph. Prletto. No, asia selvitetään ja piru vieköön poistan vaikka kaikki ohjelmat, jos siltä tuntuu. Nyt alkaa nimittäin ärtsyttää!

265380.jpg


POLKA, JOKA ON KOHTA HERMOT RAUNIONA!