Nyt täytyy myöntää, että olen erittäin väsy, raihnainen ja apea. Sen lisäksi kone väittää, että troijalainen hyökkäilee. No, torjuttu on. Mutta kun tämä prle edelleen myös tilttailee. Kohta voipi olla uuden masiiinan ostokin edessä. Voihan vee!

 

Mikään ei ole hyvin. Väsyttää sikana, mutta ei saa unta eikä nukuttua tarpeeksi. Koipia ja oikeastaan koko akkaa juilii joka paikasta niin, että tekisi mieli vain käpertyä tuonne peittojen, tyynyjen ja muiden väliin koloseen viettämään aikaa. Semmoisessa puolihorteessa, johon nyt juuri-ja-juuri saa yllettyä.

 

Työnteko ei huvita, yhtä kärsimystä sekin. Ei jaksa ajatella. Särkee. On nälkä. Ei ole hyvää ruokaa ja jos onkin, sitä ei saisi syödä. Voi prle, kun pääsisi sellaiseen normiarkiputkeen, ettei erota päiviä toisistaan. Vetuttaa nuo j-koristeet sun muut härpäkkeet, jotka pirullisesti ilkkuvat joka paikassa. Sekä ihmiset, jotka tulevat raikkaana parin-kolmen viikon lomilta; kuka missäkin matkanneena kysellen ja udellen asioita. Olen erittäin epäsosiaalisella tuulella eli erittäin krantusti puhuteltava Welhotar tällä kertaa.

 

Oikeasti, onkohan ilmoihin tulossa taas isompi muutos? Säryt ovat pahempia kuin aikoihin...

 

Lisää mömelöitä, muuten en saa edes vaatteita päälleni. Kaffetta, että saan edes mömelöt alas. Äkkiä!

 

265380.jpg 

 

 

POLKA, ERITTÄIN LAMAANTUNUT JA ÄRSYKEALTIS!