Tästä kaikesta saatte kiittää Susua, joka pyytettömästi laati alkuperäisen pohjan ja vielä mallasi sitä omin aivoituksin ja ideoin. Tuntuu, että minä viihdyn vaihteeksi täällä! Se edellinen oli kyllä riittävän synkkä, mutta ei uhkaava... nyt tarvitaan jo uhkaa, taistelua sekä mielellään riemuvoittoa... tai jotakin sellaista. Jospa semmoinen mukava lääkärinlausuntokin tulisi joskus, että nyt viiraa päässä jo tosi pahasti. Meni ja teki vielä tuonkin.

Niin, blogin ilmeen muuttumisen lisäksi aloitin eilen WELHOTTAREN TYÖHISTORIA A:STA Ö:HÖN SARJAN, joka tulee ilmestymään säännöllisen epäsäännöllisesti. Todennäköisesi sijoitan sen erilleen blogista omana kirjoituksenaan. Siitä voisi kerätä vaikka CV:n, joku kahjo voisi vaikka palkata minut sen pohjalta. Ei kai kukaan tuollaista huvikseen tee, eihän?

------------------------------------------

254944.jpg
Mä kyll meinaan pysyy mun omall paikall, hei kavrut, heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Ja sitt, toi Susu-täti laitto mut kaa toho kuvaa. Ett jos mun fotoi ei oo täss mun paikall, nii sitt te kaikki leidit voitte vaa tsiigaa toho ylös - siin mä sitt oon heti valmiin >o<

--------------------------------------------

Näin me jatkamme rattoisasti perstai-illan puuhastelua pienin karvaisin kätösin ja vielä söpömmin tassuin, häntylikin tuolla vilahtelee!


                                             265380.jpg

                                             UUSI KEVÄT-LOOK!