Miksi pitää siis tehdä töitä? Ikuisuuskysymys. Ja edelleen, terveenä tekisi suht.koht. mieluusti Herjaamo-hommia, mutta nyt ei tahdo jaksut enää riittää. Jos olisi mahdollista, olisin päivittänyt lokini kotona ja sen jälkeen vetäytynyt lämpimän peiton alle lukemaan ja jatkamaan unia ihan rauhassa. Puuhastellut jotakin pientä ja nukkunut lisää. Mutta ei - tänne vaan, prle! Syynä on ainoastaan lokin päivitys; kotikone on hitaampi. Jos tekisin päivityksen kotona ja keittäisin kaffet sekä jäisin lukemaan jotakin, en varmaan tulisi ollenkaan. Silloin voisin ehkä vääntäytyä lekurille hakemaan sairaslomaa. Mutta kun säästää päivityksen töihin, on tänne pakko punkea itsensä heti aamusta. Ja kun on Herjaamolle päässyt, on se ja sama, vaikka onkin sitten täällä koko päivän. Hyvä syy käydä töissä - hah! Josta taas aasinsillan kautta ketterästi keleihin: eli tänään oli upeva aamu, lievä pakkanen, ei pluikasta. Sain siis kohtuullisin vaivoin käveltyä vaadittavat reitit. Samalla huomasin, että on täysikuu. Minä nukuin, sen minkä nukuin, erinomaisen hyvin. Vain aivan liian vähän eli n. 4 h. Ei se oikein riitä.

Miksi sitten yleensä pitää ja päivittää lokia? Päivitys ainoastaan siksi, että tietäisi mikä päivä on ja mitä ns. pitäisi tehdä. Koko loki yleisesti ottaen siksi, että olisi jotain, jota varten herätä ,> Lukulistakin kulkee tuossa alhaalla vain siksi, etten lainaisi samoja kirjoja uudelleen. Kaikella on siis oma tarkoituksensa. Vaikka hyvinkin itsekeskeinen.

Josta taas tulikin mieleen, että Belgarionilla on tänään syntymäpäivä - onnea, jos satut lukemaan tätä ennen kuin nähdään! Nörde täyttää 19 v. Voi hyväinen aika! Silloin kun Belgarion syntyi, satoi vettä kuni aisaa. Talvi tuli vasta joskus helmikuussa. Ja pakkaset. Pitäsiköhän sitä jotakin lahjaa...toisaalta mietin juuri, että pitää soittaa ja ahdistella roudausasioissa joko tänään tahi huomenna. Ehkä sitten tänään, voisi tarjota herkkuja - tai jotain.

Eksyin eilen iltapäivällä taas Lokistanian syövereihin. Nyt jopa muistin laittaa ylös joitakin kiinnostavampia lokeja. Yleensä se unohtuu. Samalla tuli vietettyä aikaa Huutiksessa. Nyt kun tavallinen vaatevarasto, takit ja yökkärit on uusittu, tarvitaan vielä jotakin pientä. Ainakin kengät olisivat tarpeen. Pari paria ,D Lisäksi pitäisi vielä myydä tavaroita pois, kun vaan saisi nekin ilmot aikaiseksi. Ilmojenkin vääntämiseen menee yllättävän paljon aikaa ja kuvatkin pitäisi ottaa. Äh - pikkuhiljaa.

----------------------------------------

254944.jpg

Purrrrmenta taas, kavrut! Mun pitää taas ihan ekaks ihmetellä, ett kyll toll mamill on ihanii työkavereita. Ykslin lähetti mulle iiiison paketin lohta, siis semmost perkausjutskaa, jost mami sitt irrotteli mulle biittejä. Hei - vähäks oli heekkuja. Ja ihan mulle vaa. Mä kyll luulen, ett mamiki ois halunnu maistaa niit, mutt sill oli taas jotai omii sösselöit! Eli kiitti, leidi K. Lohi oli huisin heekkuva ja sitä on viäläki jälellä, njamsk!!! Mä muuten oon vähä töpänny taas merkkaukse kaa, mutt ei kerrota viälä tolle orjalle. Kyll se varmaa sen huamaa kohtapian. *huoh* Se tyyny, kais muistatte.... Nii ja sitt mä sain viälä hurrrrrjasti silityksii, ku yks mamin tuttu kävi hakemas silt jonku taravan lainaks. Se ei ollu enne nähny mua, nii se vaa halus paijattaa ja silittää. Se ei kyll ollu kissaihmine! Sill oli ollu kissa, mutt ei enää. Se haisi koirille ja hevosille - aika hyvälle oikeestaa. Ja sitt se kehu mua - krhmn! Eikä turhaa tiätty, kylhän mä oon fiksu ja filmaattine!

327615.jpg

Nyt ei sitt enää on mun kuvei, mutt mä löysin tän. Tää on ihan ku himasta, hirveesti kirjoi ja kirjoi ja kirjoi! Ja sitt mamiskaki tua niit aina vaa lisää ja kiikuttaa taas johonki takasi. Ihan omituist puuhaa. Ainaski ku se ei oo lainannu mitään Kaikki maailman hiirulit -kirjaa tms. mua varten. Huoh - mä söin taas vähä sitä fisuu ja nyt mä painun goisii. Vähäks mamii taas harmitti lähtee duunii *kiero kissavirn*. Tassutellaa taas huamenna!!!

--------------------------------------------

Kissoja käy aina vaan kateeksi! Minä jään taas odottelemaan jonkun sellaisen ihmisen tuloa, joka uskaltaa leikkiä kaffettimen kanssa.

Päivän slogan: On niin hiljaista, että voin kuulla sloganin putoavan!

Päivän biisi: Jäätelöauto

Aamulla luettu loppuun: Scott Westerfeld - Niin eilistä, erittäin suositeltavaa luettavaa sille, joka haluaa tietää, mikä on cool ;D

                           265380.jpg

                   TOSIKKOMAISTA TORJANTAITA!