Jolloin herätään ensimmäisen kerran klo 1 ja odotellaan välillä heräille klo 3 asti, jolloin noustaan lopultakin lähes luvan kanssa. Pirle! Ja vängerretään jäisen perunapellon yli bussipysäkille, josta poimitaan bussiin, mahdollisesti, jos bussi ollenkaan tulee. Vängerretään lähes koskemattoman jäisen perunapellon yli hyppien gasellin askelin suurimpien lohkareiden yli Herjaamolle. Huokaistaan syvään Herjaamon portailla ja poltetaan tupakki! Pahin osa työpäivää on siis ohitse. Ja ainakin neljäsosa fyysistä ja psyykkistä kestävyyttä.

Eilinen menikin taas niissä pakollisista tehtävissä. En sitten laittanut edes kunnon ruokaa. Kuittailin kaurapuurolla ja riisi-sienisössöllä. Ja parilla lohileivällä, mmmmmmmmmmmm. Riisi-sienisössöä jäi vielä evääksikin. Kun oli niin iso pussi sieniä pakkasessa ja umpitiukkajäässä, ei sitä voinut jakaakaan. Joten sienilinja jatkuu jo 3. päivää. Njam, silti. Ja kyllä, jaksoin pakollisen kissan kidutuksen eli pölkkäröinnin, vaikka hädin tuskin. Olkapäät kiljuivat ikäväänsä, nilkat puolestaan vinkuivat muutoin vain. Ja kuusenperkele kusi alleen kun kastelin sitä. Että semmoista. Luettua tuli. Ja oltua horteessa. En saanut edes unta, vaan olin jonkinlaisessa puolihorteessa puoliksi peittojen alla. Ja leikin tavista katselemalla Strong Medicinen ja Amyn lailla. Joka olikin taas viikon tarve siltä osin. 

Toivottavasti tuo tiimin kaveri tulee tänään töihin. Potemasta sormeaan. Minen jaksa kaikkea tehdä. Lähden tänään niin aikaisin kuin mahdollista. Ei kidutusta yhtään pidempään kuin on pakko. Eli ovet kiinni klo 14.30, just.

--------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrr taas kaikki kavrut! Kiva, ett teki ootte tyytyväisii kalenterin menestyksee. Nyt pitää sitt keksii jotai uutta kliffaa, niinku Leksa ehdotti. Mutt ohan meillä aikaa, kaiket päivät tossa unkkojen välillä funtsii jotain erikoist. Mä taidan laittaa ton kalenterin sinne Hesyyn kaa, sille leidille, joka teki musta luovarit mamiskalle. Mami saa tekee sen töistä vaiks. Ja laittaa muutaman sanan koko täst kollikerhosta. Muute eilinenki oli kliffa päivä. Mä sain taas vähä heekkuja ja sitt mamiska otti musta taas lisää kuveja, ett must ois tarpeeks aina jokaselle päivälle niinku uus kuva. Mä en vaan tiedä, millon Poika tulee taas käymään. Ett ehtiiks se laittaa ne kuvat oikees ajas orjalle. Ett MUN kuva ois aina tässä. Eilen mä kyll goisin melkee koko päivän. Mutt illalla meinas tulla moga. Mä olin just saanu maitonappei ja mami teki jo lähtöö sänkyyn niinku muka lukeen. Se ottaa sillee illalla kans itte aina jonkin napin. No, mä olin ihan melkee unessa kun mä kuulin rapinan. Ja mä luulin, ett mami kaivaa itelleen niit mun maitonappei ja hyppäsin tosi noppaa ylös ja säntäsin tsögee. No juu, mami nauro iha kippurass, sitt se näytti, ett se oli sen omalla nappikaapilla ja otti siältä sen oman napin. Hmph - vähäks mä olin nolo! Sitt se selitti, ett mä en missää nimess saa siältä kaapist mitää, ett ne ei oo heekkui. No, kyll mä sen tiätty tajusin. Mutt ku se nyt sattu olee siinä, mä varmuuden vuaks sitt viälä huomautin, ett unta varten pari maitonappiikaa ei ois pahasta. Yesh - se anto viälä kaks, ku sitä nii nauratti. Sitt se viälä sano, ett tosi tarkka kissi mä oon! Niin mä kyll oonki, jos niinku tsöges jotai tapahtuu, kyll meikä on heti tsiigaas, mist on kyse.

               259234.jpg

Tää foto on yhest kerrast, ku tuli käytyy vähä Catbaris ja otettuu Black Cattii,  kateltuu vähä kissileidei ja sillee. Huh - mä oon täs just heränny enkä oikee tolkuissaa. Mut jos kerta Leksaki kehtas laittaa semmose kuvan, nii kyll mäki sitte. Ett tää on örvellysillan jälkenen foto, siis. No, mä painun nyt unkoille ja funtsii siis. Kliffaa viikon alkuu kaikille kissinkoille!

--------------------------------------

Vincent siis tunnustaa käyneensä salaa iltajuoksuilla ,D No, mikäpäs siinä, kun ei joikaile tullessaan ja antaa minun olla rauhassa. Eikä ala kertoa kaikkea mitä on tapahtunut - en välttämättä halua tietää, enhän?

Päivän slogan: Minua ei ymmärretä. Ei edes väärin!

Eilen luettua: Outi Alanne - Giljotiini ja Osku Pajamäki - Ahne sukupolvi. Jos eteen sattuu, kannattaa lukaista...

Päivän biisi: Oikeus on voittanut taas

259235.jpg

Siinä onkin fiilikset kiteytettynä koko viikolle, eilisillasta asti!

ELI SAAKELINMOISTA VIIKKOA VAAN KAIKILLE!