en tiedä, mistä syystä. Jotenkin vaan ei nyt aamuelo maistu, syynsä taisi olla tuolla yhdellä lukemallani kirjalla. Vaikka se oli puolidokkari, tuli aika nihkeä ja omalaatuinen olo, lisäksi se oli tietysti pakko lukea kerralla loppuun. Asiaan palataan myöhemmin, mutta en yhtään ihmettele, vaikka sekin tosiaan olisi jäänyt ahittamaan. Meikäläinen elää jotkut kirjat aika vahvasti mukana, joskus jopa haluamattaan.

No, koska on tämä ensimmäinen ahisöndaagi, norminmukaiset söndaagipuuhat tietysti, ihan piruuttaan. Eikös tämäkin ole niitä päiviä, ettei saisi pitää hauskaa. Minäpä pidän eli pyykkään (taas!) ja esittelen imurille keskilattiaa. Muonaakin ajattelin laittaa, olisi pari palasta kalkonia. Jospa ne ja sitten jotakin kylkeen. Eilinen muona oli Belgan mielestä suhteellisen menestyksekäs, koska kaikkea ei tietenkään upotettu salaattiin vaan tarjottiin erikseen. Minä ainakin pidän siitä, että grecusalado sellaisenaan ja vieressä sitten lisukkeita eli tällä kertaa katkiksia ilman mitään sen kummempaa, samoin pikkuisen kylmäsavulohta sellaisenaan. Lisäksi poika sai toivomiaan Äiteen tekemiä lohkopottuja, kaikki meni. Salaattia jäi aamupalaleipien päälliseksi asti ;)

Vinski se vaan jaksaa osoittaa mieltään. Nyt oli käyty kusaisemassa keskelle kylppärin mattoa. Mattoa, joka yllättäen sattuu oleman kahden hiekkalaatikon välissä – laatikot siis eivät kelvanneet, vaikka olivat puhtaat. Voi rähmä.... raivostuttavaa. Eli siksi taas pyykille, muuten tuo alkaa haista pikaisesti. Ja niinkuin kissiä on taas passattu, annettu herkkumurusia (ei liikaa, ettei oksuta) ja muuta. Mutta ei, lieneekö sitten kevättä rinnassa. Äänen eli joikhaamisen perusteella kyllä.

Hah, olen muuten kirjannut ulos kaiken lukemani, joten oli tartuttava toisiin pinoihin. Tällaista ei olekaan sattunut aikoihin (eikä satukaan kovin usein!). Eli kirjoittelin eilen vielä iltamyöhään silmät ristissä ja IE:kin kaatuili pariin otteeseen. En tykkää, mutta on vain joillakin sivustoilla käytettävä sitäkin.

Tänään voisi sitten muun puuhastelun jälkeen käyttää aikaansa etsimällä eräitäkin asioita netin syövereistä, tarvittaisiin tietoa ja lisätietoa. No, asialla ei ole kiire eikä sen julkistamisella varsinkaan... Muuten taidan mennä hakemaan sen saakelin imurin esiin ja pistää samalla pyykkikoneen pyörimään. Mrrr, näin ne vapaapäivät saa aina kivasti kulumaan! Onneksi Belga lupasi pestä sekä kaikki ikkunat että käydä mattopyykillä, jee. Ehkä jopa ensi viikonloppuna.

Tylsiä päiviä, tapahtumattomia iltapäiviä, kylmiä öitä!

265380.jpg


POLKA, JOKA PALELEE PÄÄLLÄÄN USEAMPI VAATEKERROS JA HARTIAHUIVI!