Tämä on vieläkin vähän väsynyt. Eilinen kaatoi Welhottaren todella sänkyyn. Kävin kirjaston, kaupat, odottelin taksoa torin auringossa ja kun sain kaikki raahattua kotoon, olinkin aivan repo. Vähän muonaa nassuun, pienen pieni levy suklaata *käks, hinku iski* ja sen jälkeen olinkin valmis nukkumaan. Tosin selkä otti eilisen erittäin pahakseen, varsinkin tuo iso selkälihas. Heräsin yöllä sikeästä unesta muutamaan kertaan, koska sattui niin pahasti. Hyvää asentoa ei oikein löytynyt millään.

 

Hitsi, väsyttää siis vieläkin! Kävin aamun kähmeessä keittelemässä kaffet ja otin kipumömelöt, sain vielä nukuttua lisää, jesh. Aion nukkua vielä uusiounet ja päikkäritkin, mikäli siihen on mahdollisuus. Belgarion on tulossa lounaalle, mutta ei haita. Muuta pakkotekemistä ei olisi, paitsi kirjoittamista eikä se ole aivan pakollista toimintaa kuitenkaan ,D Aikomus olisi kuitenkin saada jotain aikaiseksi nyt viikonlopun aikana. Juu, juu – siivotakin täytyy ja pyykätä ja muuta. Mutta jossakin välissä se hoituu, vaikka puolinarkoosissa.

 

Varastolla ensi viikko tulee olemaan kiiruisa, itse asiassa kaikki viikot ennen juhannusta ovat sellaisia. Sitten alkaa lomailu, onneksi ja toivottavasti saa edes vähän siivottua töissäkin hyllyjä, mapitettua ym. kesäpuuhaa tehtyä.

 

Sitä Welhotar voipi olla aika ilokas, kun on päässyt edes Varastolle töihin. Tämän mukaan kun ei ainakaan tarjoilijaksi olisi mahdollisuutta, ei tod. Ei silti, en haluaisi enkä taatusti pystyisikään ao. työhön - se on kuitenkin melkoisen rankkaa, ei mitään helppoa hommaa (riippuu tietty ravintelista). Huvittaa vaan, koska mm. eräässä kyldyyrikapakissa hyvinkin on kokoisiani leidejä töissä ainakin pari kappaletta. Ovat oikein mukavia ja pidettyjä työntekijöitä, sekä asiakkaiden että omistajan mukaan. Aikanaan nääs siellä usein käydessäni oikein tiedustin asiaa suoraan. Ja minusta he olivat hyvää mainosta, kaiken lisäksi, ravintolan hintansa arvoiselle ruualle =D

 

Mutta nyt tämä menee parvekkeelle, sitten sänkyyn ja katsotaan, mitä tapahtuu!

265380.jpg 

NYT WELHOTARTA NUKUTTAA...