Lupaan, että itse pidän tässä tänään toisen lauvantain. Aloitin sen jo nukkumalla, pitkään :O Ette kyllä usko, mutta heräilyt pois lukien olen nukkunut melkein 8 h. Tätä ei tapahdu usein, joten ansaitsee tulla merkityksi muistiin! Olokin on siis vähän parempi, jahka kipulääkitys alkaisi vaikuttaa. Koivetkin näyttävät melkein normaalilta. Ikävä kyllä, eivät pitkään. Huomenna on taas pungerrettava itsensä Varastolle ja jo parin päivän jälkeen tilanne on aivan hemmetin kamala. En tykkää!

Muutoin olin eilen oikein sosiaalisella tuulella, hölöttelin Belgan kanssa pitkään. Söimme hyvin, siis pizzaa, kupsisekookia, kaffetta. Belga lisäksi kotitekoista jädelöä. Järjestelin tätä läppäriä; tämä vain sekoilee, ei auta. Kuumenee liikaa ja tilttaa. Vika ei ole koneessa, tai siis tavallansa on. Tässä on vain yksi tuuletin...

Käytännössä ongelma on se, että nyt täytyy joillakin saiteilla käyttää toista selainta, toisilla toista. Muuten ei pysty toimimaan. Ei se hankalaa ole, kunhan ensin muistaa mikä sopii minnekin. IE toimii toisilla sivustoilla ok, Opera taas toisilla. Opera puolestaan dissaa jotkin sivut kokonansa... Firefoxia ei kannata asentaa. Chrome olisi nopea, mutta minähän en nopeutta kaipaa vaan varmuutta siitä, ettei kone taas tilttaa. Hmph. No aika sikansa saakoon ja harkinnassa on tietysti pöytäkoneen hankinta, joka helpottaisi tilannetta oleellisesti. Belga voisi sen kasata ja siihen voisi vaihtaa / hankkia / lisätä / korjata melkein mitä tahansa. Mietintään, koska uuteen ei oikein olisi varaa. Ehkä yritän tulla näin toimeen toistaiseksi. Jos sitten pääsisin siirtymään osa-aikaiseksi, tekisin varmaan enemmän ns. oikeita hommia, jolloin olisi ehkä aiheellista päivittää konetilannekin.

Tänään vuorossa taas kursorinen imurointi, eväiden laadintaa (jee, sieniä ja kesäkurmitsaa!) ja pakkoruisku. Kirjoittaakin pitäisi, mutta taaskaan ei oikein ole hirmuista inspistä siihen. Enempi pakko-tehdä -osiota. Jospa vaan valitsisin parhaimmat päältä ja huit välittäisin ilmestymisaikataulusta? Juu, sen minä taidan tehdäkin.

Ei minulla mitään asiaa ole, kunhan päivitän - päivityskin vain siksi, että tiedätte minun olevan kotona! Ja nyt lukemaan lisää...

265380.jpg

POLKA, JOLLA ON KIRJA KÄDESSÄ JA PINOT ODOTTAMASSA! :P