Juu, ihan totta! Minä aion taas liikahtaa täältä residenssistä, on melkein pakko. On vaihteeksi taas postiasioita, kirjastoasioita ja – kas vain – ruokakauppa-asioita. Olin mitoittanut muonatarpeet hiukka liian vähäisiksi ja varsinkin vihanneksista alkaa tulla uupelo. Lisäksi kissanraksutilanne oli tarkistamatta. Jöstas muuten, että Vinski jaksaa vedellä nuita raksuja! Tämä kaikki siis tarkoittaa keikkaa, lyhyttä sellaista, toivoo tämä. Ja vain pakollisten asioiden hoitamista. Tosin olisi muistettava pari pientä juttua, jotka aina unohtuvat.

Olen ollut äärettömän laiskalla ja saamattomalla tuulella. Mikään ei huvita. Väsyttää ja särkee niin kirotusti. Unet ovat luokkaa 1.5 – 2 h, heräilytauko ja taas unta1.5 – 2 h. Sitten päikkäröidään, jos vaan pystytään. Tämä ei kuulkaas ole yhtään kiva tapa viettää ns. lomaa. Ei sitten ollenkaan. En minä tällaista odottanut, en tod. Mutta ei voi mitään, näin se vaan nyt menee.

Sain sentään tuossa aamunkähmeessä kirjoitettua ja editeerattua edes yhden jutun, joka on seissyt tuossa odottamassa jo pidempään. En ole oikein saanut siitä mitään irti, enkä tiedä sainko nytkään. Mutta tehty se on ainakin eikä ole enää painamassa mieltä. Toiset odottavat kuitenkin jo kiljuen vuoroaan sekä lukemista, mikä ei suinkaan ole huono asia :D

Pakko muuten vielä kertoa siitä sängystä tipahtamisesta sen verran, että se sai todellakin entiset vammat yltymään uuteen, melkoiseen särkyyn ja toi lisäsärkyjäkin oikein vekkulisti. Pirulauta! Olen notkea kuin rautakanki, en taida taaskaan taipua kunnolla taksoon. Siitäkin on tullut muuten jo sanomista. Että pitäisi mainita ongelmista.... siis yksi kuski känätti asiasta. Missään ohjeissa ei mainita kuin avun tarpeesta ja apuvälineistä! Jos minä en taivu nopeasti, en taivu enkä muuten taivu muutenkaan. Nih kerta! Se on kuskilla oltava aikaa odottaa sen verran, että pääsen paikalleni – oli sitten normitakso eli koppitakso.

Josta tulikin mieleen, että pitäisi ottaa yhteyttä meitin arvauskeskuksen apuvälinepuoleen. Sain sinne jopa lähetteenomaisen paperin. Taidan jättää sen kuitenkin siiheksi asti, että olen taas töissä. En aio soitella omaan laskuuni Tsadin jonotusnumeroihin... kuitenkin taatusti ensin yhdistävät fyssaterpalle, joka haluaa tulla kotikäynnille tms. Eli laitan sinne postia Varastolta, parempi ja hyödykkäämpi niin. Soitelkoot sitten minulle! Olisi tarvetta muutamallekin pikkuiselle jutulle nimittäin.

No, näillä nyt kuitenkin mennään, mitä on! Ainakin tänään kauppaan ja liksapäivän kunniaksi ostetaan eräänkinlaista jädelöä (vinks, vinks!) :)

265380.jpg


POLKA – LAISKA JA SAAMATOINEN!