Herjaamolla, jälleen kerran ja lopultakin. Juu, ei mitään. Ihan pieni ongelma vaan. Odottelin taksoa rapun edessä, kun kännikkä soi. Kuljettaja siellä kyseli, olenko tulossa kyytiin vaiko eikö. Hän oli tietysti väärässä paikassa, kuten huokaisten totesin ja asiallisesti ohjasin hänet residenssin pihaan. Hän oli saanut taas tiedon vain sen ensimmäisen kirjaimen perusteella. Hmph! Eilen viimeksi ilmoitin, että tarvitaan myös se toinen kirjain ja tieto, minkä kadun kautta tänne ajetaan. Tänne kun ei, yllättäen, ajetaan osoitekadun puolelta. Mikä tietysti on taas suunnittelijoiden vika, ei minun, taksikuskin tai välityskeskuksen. Mutta takso löysi minut, henkilöautokin, johon on helpompi päästä ja kyyti oikein nätisti Herjaamon pihaan. Eli ovelta ovelle. Ikävä kyllä, pakko taas ahdistella tilauskeskusta asiasta. Koska taksien näyttöön mahtuu koko ajo-ohje (olen nähnyt!!!), se pitää sinne myös kirjata. En minä turhaan kerro niitä, huvikseni.... minusta se helpottaa kuskien työtä eikä kenenkään tarvitse odotella turhaan missään. Silti, olin eilenkin kotona jo klo 15. Jesh - ja jumituin jostain syystä taas koneen ääreen. Oli niin paljon tarkistettavaa ja niin paljon luettavaa, että ilta pimeni silmissä ,D

Kummisetäkin poikkesi torpassa. Nyt alamme täyttää hänen lomakkeitaan koulutusta ja fattaa varten. Minä ihan oikeasti pakastan lomakkeiden täyttämistä ja selvitysten antamista. Mmmmmmmmmmm. Kun saa itse kehitettyä oikein kieron sanallisen byrokraattisen ilmaisun (mielellään ainakin pari riviä), tunnen suunnatonta mielihyvää! Hullulla on halvat huvit, Welhottarella ihan ilmaiset! Täytyykin kaivaa Kummisedän antama levyke esiin tulostettavaksi ja mahd. korjattavaksi... selvityksen täytyy olla asiallinen, mutta armoton ja tulkittavissa vain yhdellä tavalla: Antakaa rahaa!

Tuossa illalla Lokistanian retkilläni huomasin kauhukseni, että Matti "Tekstiviesti" Vanhasella on oma loki, joka on ihan Blogilistalla. Älä vaan klikkaa tästä, ethän. Mutta siellä se on!  On toinenkin, mutta se vie samalle sivustolle, joten sitäkään ei siis kannata klikata ,D Aidot blogiturhakkeen emmeet näkyvät sielläkin olevan. Puhutaan pullista ja piirakoista *hekotusta*. Valitettavasti hän ei kuitenkaan aidosti rapoa suolensa toiminnasta. Koko loki näyttää olevan sitä itseään.

Tänään on sitten se päivä, jolloin Isompi Pomo tulee pitämään niitä puhutteluja - odotamme jännittyneinä, mistä oikein on kyse. Eipä ole ennen tällaistakaan tilannetta ollut. Enkä tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa. Luulen todellakin, että lähes jokaisella tulee tuo aiemmin mainittu poissaolokiintiö (yli 20 päivää vuodessa tai 5 kertaa 1 - 3 päivää vuodessa) täyteen. Eikö Tsadilla olisi tärkeämpiäkin tehtäviä? Minun mielestäni kyllä, mutta... tällaisen keksimiseen on tarvittu ainakin yksi komitea, pari työryhmää ja useita kokouksia. Villu, etten paremmin sano. Menee hyvä työpäivä ihan ketuille!

---------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrmenta kaikki kissinkat! Mä en tajuu, mitä toi mami horisee ketuista? Ne on elukoita, melkee mun värisii. Miss se niit muka on nähny? En mä usko ainaskaa, ett niit täälä on, kuvalaatikoss niit on joskus näkynyt ja neki on punasii niinku mäki. Punanen on hiano väri, raitapunanen viälä hianompi. Ainaski mä tykkään. Ei mull oikeestaa oo tänäänkää mitää asiaa. Paitsi ett mä eilenki puretin mamii. Vahingos taas. Ku se tuli istuu mun pummauspallill, joka oikeestaa on mamin paikka. Ni ku se ei antanu mulle mitää, sano vaan, ett kissimuanaa on lautasell, ni mä hölmö menin ja puretin. Sano se taas rumasti, sillee #("&Y#¤&!)".  Mutt sitt se sano, ett maaliskuu näyttää olevan tulossa, ett oisko joku veitti päässy lipsahtaa. Tota mä en sitt tajunnu ollenkaa. Mutt eilen mull oli tosi levoton olo. Mä jolisin sisällä ja ulkona ja huusinkii oikee välillä ja kävelin ympäriinsä. En tiädä sitte. Ei mami taaskaa ollut vihane, yks piäni reikä tuli kätee... Tsori,  kyll sä tiät, ett mä en tarkottanu. Ja meill oli kyll ihan kliffa ilta. Mä sain iltarapsui ja sitt mä taas ryämin peiton alle mamin selän taakse goisii. Ja me goisittiinki tosi hyvin ja sikeesti. Herättiiki just vähä ennen sen kamaluusherättimen soimista.

391267.jpg

Täss mä meditoin mein sängyss sill aikaa ku mami takoo tätä konetta. Ja turha taas kenenkää väittää, ett mull ei ois koipii. Näkyyhä ne aikaisemmis fotois. Mä vaan oon aina täällee, ku mä funtsin jotain tärkeetä. No, paras mennä miättii nyt. Mamill tarttee olla kiltti tänää, se lupas fisuruakaa *virn*. Se on moi taas huamisee!

----------------------------------------------

Olin jo melkein unohtanut Vincentin puretuksen. Maaliskuu on tulossa ja epäilen todellakin, että eläinlääkärin veitsi lie vähän lipsahtanut. Vincent joikui eilen melkein koko illan ja käveli levottomasti ympäriinsä ,D Hormonit hyrräävät?

Päivän slogan: Rahalla ei ehkä voi ostaa onnea, mutta voi sitä ainakin sitten vuokrata!

Päivän biisi: Avalon Hideaway

Luettavana: Robbie Williams, Chris Heat - Feel, Robbie Williamsin tarina. Itse asiassa, en ole kuunnellut tätä, tuota, ihmistä tai hänen levyjään. En ainakaan tietääkseni. Tosiasia on, että lainasin kirjan vain, koska olen koukussa elämänkertoihin. No, tässä sitä taas riittää; huimeita, seksiä, levyttämistä, riitaa - kaikkea silkassa sekasotkussa. Onneksi kirja on toimitettu kohtuullisen hyvin. Koska en tiedä miehestä yhtään mitään, so not. Mutta, lievästi tuntuu siltä, että taas iskin käteni pashkaan!

Ja koska tuo uusi kiva vakoiluvehjekin on olemassa, laitetaanpas tähän muutama viimeisin osuma:

  12 Feb, Mon, 13:40:48     Google:  eroon diapamista  
  12 Feb, Mon, 14:20:17     Google:  helmalakana ohje  
  12 Feb, Mon, 15:13:29     Google:  voiko mausteita käyttää päivämäärien jälkeen  
  12 Feb, Mon, 15:14:16     Google:  removan  
  12 Feb, Mon, 15:45:35     Google:  "have a prozac and smile"  
  12 Feb, Mon, 18:11:14     Google:  kalkoni  
  12 Feb, Mon, 21:07:56     Google:  rantakuvat  
  13 Feb, Tue, 01:19:12     Google:  terhi alinen  

Ehhehee, tuota vähän menee nyt överiksi. Kuka on Terhi Alinen? Mistä ihmeen rantakuvista olen muka puhunut? Removan? Mausteita, joo, kyllä voi käyttää. Helmalakana: ohjeista en tiedä hevonhumppaa. Ei, en halua eroon Diapamista, ziitos vaan! Kiva, että on mukavaa. Sama vakoiluväline kertoo, että täällä on vierailtu mm. Suomesta (toki!), Norjasta (ehheeheh), USA:sta, Irlannista, Ranskasta, Englannista ja Tsekeistä... mielenkiintoista ;D

                            265380.jpg

                          TIMMIÄ TIISTAITA!