Oikei, oikei - jos tämä raastoi absoluuttisia sävelkorvianne, olen todella hiljaa. Saanko kuitenkin kirjoittaa? Ai niin, mutta siitähän minä kai päätän itse. Vai päätänkö? Kyllä, jatkan kirjoittamista. On se omituista, eilen iltapäivällä ja illalla ei ollut tavanomaista torstaikipuilua ja veetutusta, koska ei ollut niitä loppuviikon koipikipuja. Jalkoja siis kyllä särkee, muttei niitä nyt jatkuvasti puikkokoukuteta tahi viillellä. Kiitos vielä kerran TT:lle, joka on tässä jaksunut kyyditellä. Tänään joudun iltapäivällä miettimään muuta kyytiä, tai sitten kokeilemaan kävelyttimiä. TT on iltapäivävapaalla, toivotan siis kivaa puolipäivävapaata ja "joulusiivousta". Muuten, iltapäivälle luvattiin paashkakeliä, Herjaamon tiet olivat nyt jo liukkaita ja jos tuohon sataa lunta päälle - arrrgh!

Ai niin, noin infoluontoisesti, nukuin viime yönä n. 6 h, hipoo jo ennätyksiä näin työpäivien välillä. Upeeta, mahtavaa!

Heh - se eilinen osastomiitti oli juuri sellainen kuin kuvailinkin etukäteen! Ihan totta - kaikki vaativat saada tietää tulospalkkion määrän, mutta sitä ei esihenkilökään vielä tiennyt. Mutta ylläripylläri - kaikki sairaslomapäivät lasketaan siitä pois! Ei muuten mitään, mutta tämähän vain yllyttää ihmisiä tulemaan kipeänä tai kesken sairasloman töihin! Uskomatonta... no, Tsadi on Tsadi. Lisäksi keskustelu velloi kiihkeästi koulutus- ja virkistyspäivistä: minne, mitä, paljonko rahaa, syödä, juoda... Huh, aina samat asiat. Yksi asiallinen tiedotus Tsadin puolelta: 1.4. alkaen Tsadi tukee työntekijöiden julkisten liikennevälineiden käyttöä 10 juurolla/kk, eli työntekijä saa ns. 10 juuron liikennesetelin, jos ostaa lipun vähintään 30 päiväksi, 2 seteliä, jos 60 pväksi jne. Tämä annetaan jokaiselle halukkaalle Tsadin työntekijälle, kunhan täyttää lomakkeen ja palauttaa sen. Käy myös seutulippua tai VR:ää käyttäville. Lisäksi on laskettu, että tämä ei vaikuttaisi verottajan kannalta mihinkään, eli meillehän tämä on kuni hyvin pieni palkankorotus. Eli rahaa ja säästöä se on sekin ja tuo toivottavasti lisää joukkoliikenteen käyttäjiä - että ei kuljeta omalla autolla... ,D En nyt kohdista tätä kehenkään lukijaani, en toki, en missään nimessä... Ja luen myös kimppakyytiläiset pois tuosta, koska se on aina järkevää.

----------------------------------------------

254944.jpg

Purr vaan kavrut! Pitääki heti tunnustaa, ett on vähä nolo olo. Ei, enkästäs oo merkannu, en varpisti. Mutt vähä hullusti kävi. Mä luulen, ett tää on kyll oikeestaa vähä maminki syy. Siis enste mä vähä haukkasi eile kanervoja ku mä pääsin partsill. No siit mami heti sano ja huus mut pois siältä. No sitt se alko tekee sen evästyksii. Mmmmmmmmmmmmm, se teki donariruakaa. No tiätty mä kävin ihan kuumana ja purisin siinä niin kauan, ett se anto mulle sitt ainaski kaks isoo lusikallist donarii. Njam. Mä söin ihan kaikki ja nualin viälä lautasenki. Sitt mä sain viälä jälkkäriks maitonapiskoja. Mutt yälä sitt alkoki tapahtuu. Orja nukku ihan raatona, se mihinkää heränny. Mutt mulla alko massu kiärtää ja mä kävi laatikoll. Ku mä tulin takasi ja meinaan jo nukuin, nii uness alko massu kiärtää uudestaa - enkä mä jummi sentää ehtiny mihinkää. Se piäni kakki tuli sitt mami peitoll. Vähä nolotti, mutt ei siält ehtiny mihinkää! Mami ku sitt heräs, se painu kylppärii ja tyhjäs mun laatiko. Sitt se alko tehdä leipii ja kaffetta. Mutt se sano, ett sen nenää viäläki vaa haisee, onkoha nenäs vikaa, se meinas. No, se lähti sitte ettii ett mikä makkaris oikee haisee ja katto kaikki nurkat ja sängyn alusen. No juu, siinä vaihees meitsi oliki jo hiipiny varmuuden vuaks basee jömmaa. Kyll se löysi sen kakkiksen - otti koko peiton ja lakanan ja tunki ne sitt likapyykkikoriin. Ei se ollu mulle vihane, jotai se vaa mutisi, ett hyvä ett on isoi konei pyykkituvas. Nii, että ei mua sitt kurmuutettu ja mä sain napikoita ja uutta ruakaa ja puhtait puruja! Hui, mä vähä pelkäsin, ett se sanoo rumasti, mutt ei sanonu. Kyll mä tiädän, ett orjilkii on välill massukiartoo, nii ett kai se hiffas jutskan. Nyt mä taidan tänään ottaa vähä sitt lungisti, jäinki sänkyy goisii ku mami lähti.

349693.jpg

Taas näit basefotoi, ku mami on häiriköiny kissinkan lepoo! Kattokaas vähä mun öögii - eiks oo mageet *virn*. No juu, mä lepään ny, toivottavast kukaa muu ei oo kipeenä syämiste takii! Se on sitte kliffaa viikendii vaa kaikille ja  mä tassuttelen lisää sitt huamenna! Purrrrrrrrrve!

--------------------------------------------------

Huh - haisulit olivat merkittävät. Piti tuulettaa tunti aamulla eikä haisu vielä kunnolla lähtenyt... Jatkamme illalla.

Päivän slogan: Odotamme innolla huomista ja yritämme unohtaa eilisen - miksemme sitten elä tätä päivää!

Päivän biisi: Smoke On The Water

Eilen aloitettu kirja on vielä vähän kesken, oli liian lyhyt ilta, piti puuhastella mm. kameran ja koneen kanssa ,>

                           265380.jpg

            PAREMPAA PERJANTAITA LOKISTANIAAN!