edes vähän yli klo 4 asti, tai vaikka ihan pidempäänkin. Ja jos vielä ilman kipua, vaikka edes osa päivästä. Ei olisi paljon pyydetty, eihän? Heräsin klo 2.15. No, aamun (heh) aikana ehti sopivasti lukea yhden kirjan. Ziitos, prle, siitäkin vähästä.

Tuo oli tämän päivän kipu- ja uniosasto.

Koppitakso oli jo odottamassa kun ulostauduin kotiovesta. Tuttu herrahenkilö, joka liikoja vänisemättä kuskasi Herjaamolle. Ystävällinen kaveri. Että täällä ollaan taas. Jännitetään sitten paluukyytiä myöhemmin.

Mietin kaverin kanssa jo aikaisemmin, miksi minua ei vakinaisteta. Kun kerran Esinaisen tytär vakinaistettiin... No, yksi syy varmasti on se, että Iso Pomo tietää, että sairastan fibroa. Ei kai sairasta kannata vakinaistaa, eihän? Sitäpaitsi, harvemmin kemiat pelaavat niin huonosti yhteen kuin hänen kanssaan. Ja sitten vielä se, että meikäläinen aukoo taas suruttomasti turpaansa erinäisistä asioista eri miiteissä. Herttinen sentään, ei kai nyt työajoista, töiden jakamisesta, vakinaistamisista jne. pidä puhua julkisesti, eikä ainakaan missään tiimikokouksessa, ei. Sehän nyt on vallan sopimatonta, että joku rivityöntekijä sellaista yrittää. Prle, kun tietäisivät taustastani. No juu, ehkä hyvä, että eivät tiedä *virn*. Voipi olla, että ei olisi tätäkään työsuhdetta... Tai sitten alkaisi pitää aina sairaslomaa - siis tottakai lääkärintodistuksella - kun sattuu. Piru vie, minä olisin koko ajan lomalla, lähes ainakin. Ei taatusti tulisi jatkoja. Ja nyt ainakin taas tuntuu siltä, että villut koko jatkoille. Minen jaksa!

Onneksi tämäkin viikko on tavallaan vajaa, torstaina on taas lähiopetuspäivä. On siellä ainakin erilaista. Ihan mukavaa siis. Ja pitäisikin tänä aamuna kasata etätehtävä valmiiksi. Sain vain tekstiosuuden siitä lähetettyä, en liitteitä. Sain erityisluvan palauttaa tehtävän vasta torstaina. Nimittäin lähes kaikki liitteet ovat paperiliitteitä. Ettekä taatusti usko, mutta Herjaamossa ei ole skanneria eikä ihan lähelläkään. Päätalossa on 1 (lue -> yksi) skanneri, jota suorastaan vahditaan ,D Hupaisaa... eikä Pojan skanneri jostain syystä nyt toimi. Ajatelkaapa muuten huviksenne, Tsadi ei voi sijoittaa toimiviin näyttöihin ja ajanmukaiseen tekniikkaan, vaikka me käytämme PC:tä 7 - 9 h päivittäin, istumme koko ajan päätteen ääressä. Kaikki ei ole aivan kohdallaan, eihän?

Tänä aamuna löytyy elämästä monta vikaa. Kukahan ne korjaisi?

------------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrrrrrrrrrmenta, kattiskat! Hähhääh, juu mäki heräsin jo kahdelt, ku mä huomasin, ett mamikii pyäriskeli sänkyss. Mitäs nukku päiväll. Nih. Se kertonu mitää teille, mutt mä kyll näin, ett se nukku eilen. Onks reiluu, sitte, no joo, nukuin mäki sen viäres. Mutt mull on kerta lupa, kun mä oon kissi, kissit saa nukkuu nii paljo ku niit vaa haluttaa. Mutt sitt mami tuli viakkuu ja alko vinkuu unissaa. Nii, sitä ennen se oli tehny roipentelii. Vähäks mua otti päähä, se tökkäs sen broiskun kattilaa jäisenä, mä saanu ensin mitää. Mutt sitt se leikki fiksuu, ku se oli valmist, mutt viälä ilma ihan kaikkii haisupurveleit, se onki siältä seasta mulle jokusen biitin! Ja viälä jäähdytti ne enneku anto mulle. Joo, oli se hyvää, mutt ei nii heekkuu ku kunnon raaka roipenteli ilma mausteit. Mutt iha syätävää. Ja sitt taas tavanomaset muanat ja napikat ja sillee. Ja sitt se kömpi mun viakkuu ku oli ite syäny... ett turha tulla mulle sanoo, ett vähä nukkunu. Nukku vissii tunnin ainaki. Siis ainaki, en oo varma. Ja taas tahto mutt sisään partsilt just, ku mä oisin ottanu ilta-aurinkoo. Epistä! Onneks kohta tulee vissii se kesä-nimine jutska, ett meill on aina ovet auki ja mä voin olla partsill just sillon, ku mä tahdon. Se on ihan parasta....

569998.jpg

Taas tualt vriijutskist - kissakeko >0< Mutt tarttee meilaa Pojall, mitää mun kuvei taaskaa tullu. Sill on kyll toooooooosi huano muisti. Mutt kliffaa viikon alkuu kaikill tutuill - koko pitkä viikko eessä *ilkeä virn*!!!

---------------------------------------------

Kello on liian vähän, kukaan ei tule vielä keittämään kaffetta. Mutta minä en siihen ryhdy. En.

Päivän slogan: Kun nyt mainostetaan, että Intel inside, odotetaan mieluummin, että se pääsee ulos - sitten ollaan tosi kusessa!

Päivän biisi: Terve vaan ja onnea

Luettua: Frode Grytten - Sylissä synkän virran. Hiljainen, kuolemaan ajettu pikkukaupunki, kuollut vai murhattu mies, reporttereita, rasismia - erikoinen tunnelma koko kirjassa, onko tapahtunut jotakin vaiko ei? Ja jos niin mitä ja missä? Kuka kuolee ja miksi? Suosittelen, kerronta on erikoista.... Ja suosikkiuutuus eli Terry Pratchett - Savijaloilla, Ankh-Morporkin kaduilla kuuluu jälleen vartioston saappaiden kolinaa... ja vartiosto, hmm, tuota toimii muutenkin - ja on saanut erityisiä, hmmm, tuota vahvistuksia ;D Loistokasta Pratchettia jälleen, hupia kärsivälle Welhottarellekin. Suositan kaikille, jotka eivät ole pikkusieluisia tosikoita!

                          265380.jpg

                  MAHDOTONTA MAANANTAITA!