johtuen arvattavasti siitä, että eilen tuli nukuttua aika reilusti. No, nukkumisten välillä Kummisetä ehti käydä 3 x kylässä. Viimeisen kerran juuri sen jälkeen, kun olin heittänyt Sirdaludit helttaan. Tuolloin hän pyysi jotain ruokaa, koska kotona oli vain nestemäisiä tuotteita. Paistoin uusia perunoita ja sipulia, laitoin silliä ja kurkkua. Mies söi pari lautasellista - oli keskittynyt viime päivät enempi nestemäisiin tuotteisiin ja ihmetteli kehnoa oloaan. Oli pakko pitää luento siitä, että jos ihmisellä on diabetes, olisi syytä muistaa myös ruokailu, ihan terveydellisistä syistä ja vaikka väkisin.

No, siinä lievästi moralisoidessa kelli ehtikin taas aika pitkälle enkä millään saanut unta. Pyöristelin sängyssä, koipia jomotteli. Koivista: taas ne ovat lievästi turvoksissa ja lievästi jomottelevat; tosin eilen otin vain puolet kipulääkkeistä - ihan kokeilun vuoksi. Tahtoo näyttää, ettei ole jämähtänyt niihin. Periaatteen vuoksi, jos pitää jollekin lekurille taas selvittää nykylääkityksen perusteita. Eli pystyn olemaan viikonlopun näköjään myös kokonaan ilman lääkkeitä, jos minun ei tarvitse lähteä kävelemään pidemmälle tai tehdä mitään taitoliikkeitä vaativia toimia. Pirskatti, että on kesäaika. Kävisin heti huomenna omalla ta:lla,mutta se on suljettuna ja akuuttiajat antaa tuo Malmi ja antaisi toki minullekin sen ajan, mutta kun tiedän nämä lekurit vähän liian hyvin - eli ei olisi oikein etiketin mukaista nyt ängetä sinne. Täytyy miettiä vielä asiaa tänään.

Otin äsken sieniä sulamaan, lähes viimeiset sienet. Meillä on tänään liha-sieni-vihannespataa ja riisiä. Eli sössöä sotkulla, kuten Belgarion asian ilmaisee. Hyvää se on, mutta aika mössömäisen näköistä ja oloista ,D

-------------------------------------------

Purrrrrrrrrrrrrrr - nyt mä vasta sain kalkkunaa ja hötskää! Pyh! Mä pyysin mammalta heekkuja jo illalla, silloin kun mä lähdin liikkelle. Ei se antanu, vaiks se pyöri tuolla unettomana. Mä tiedän. Mä vaistoon semmoset asiat. Ja sitte se välillä taas luki, vaiks oli ihan pimeetä. Ja yritti nukkuu. Ja pyöri. No, mä kävin välillä huomauttamassa, ett jos kerran pyörii tollee, samalla vois ruokkii tämmösen hennon kissan. Ei, ei tullu mitää! Pari rumaa sanaa ja lupaus,ett sitte aamulla. Mä jäin pyydystelee yö-ötököitä. Niitä näyttäis tulevan enemmän nyt ku on kesä pidemmällä. Mulla ainaski oli kliffa yö. Mä hyppelin ja pyydystelin ja nyt mä oonkin menossa just uudestaan goisiin.  Mä valvoin ihan koko yön. Mä sain kiinni aikastas monta pientä öttiäistä, mutt ne oli vaan semmosta pakko-pyydystää-pakko-syödä -jutskia eikä mitään kunnollista. Niin ett noi mamman heekut tuli just nyt kohallensa.

136447.jpg

Tässä mä oon taas, meditoin sen karvasoffan selkämyksellä. Ja taas mä oon tärähtäny... Ei toi mamma opi ikuna ottaa kunnon kuvia, mutt näkyy tästä mun nätti  nassu, ainaski mä toivon nii. Toi mamma pitää saada nyt jotenki oppii käyttää tota kameraa. Tai no siis *hämillinen kissavirn*, ehkä mä voisin yrittää olla just sillo liikkumatta ku se kuvaa, mutta ku se sojottaa sillä ihme kaameralla, niin mun tekee mieli heti häippästä!

Mä häippäsen nyt partsille - lotkottakaa tekin - otetaan kunnon ympäri-ympäri-juoksut sitten illalla, jooko? Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrve!

------------------------------------------

Minä myös häippäsen kohta toimiini, jotka vaativat olennaisesti läsnäoloani. Tälle päivälle - yöks - riittää ns. puuhastelua, joka ei olisi niin väliksi! Vielä 5 työaamua - sitten The Big L!!

Päivän slogan: Niin kiero kundi, että voisi käyttää korkkiruuvina.

Päivän tehtävä: Tämä ei ole edelleenkään ruokaloki, mutta tässä Insinöörien suklaakeksit -resepti, linkki pihitty tietty Linkolta!

Kesken oleva kirja: Sven Westerberg - Kouluvuosien varjo

SUTJAKKAA SUNNUNTAITA KAIKILLE - VARSINKIN TYÖT HUOMENNA ALOITTAVILLE LOMILTA PALAAVILLE *käkättelee itseksensä*!!!!