Kursorinen kysymys, ei niitä ole näkynyt vuosiin. On päästy tähän asti viikkoa ja jo alkaa kunto olla sitä luokkaa, että se Kehnompi Minä menisi lekurille märisemään lisälääkitystä ja anelemaan sairista. Mutta kun en piruuttanikaan mene, lisäksi omisarvis ei ole paikalla. Vasta ensi viikolla ja minä taas silloin lomalla. Joten ei auta kuin kärsiä. Aika paljon, sano. Oikea lonkka vinkuilee täpöllä, samoin nilkka – on kuin veitsellä viilleltäisiin joka askeleella. Sitten nämä normikoipijutut sekä selkäsärky, vai voisiko puhua enää särystä. Kyllä tämä on täysiveristä kipua, ei enää särkyä. Mutta onhan noita mömelöitä, jospa se taas sen verran auttaa, että Varastolle pääsee...

 

Tänään onkin normikiireinen päivä eli hommia riittää ja lisäksi miitti, johon on pakko osallistua. Ei kiva, onneksi tämä miitti on semmoinen harvemmin toteutettava ilmiö. Hyvää työaikaa menee joristessa hukkaan, ajankohtakaan ei ole paras mahdollinen. Onneksi illaksi ei ole mitään erikoista, vain pakkoruisku ja ostoslistan laadinta.

 

Juu, kävin eilen ViiVoanissa hakemassa mausteita. Pahus, tofu oli loppu. Kaikenlaiset tofut olivat loppu :O No, sitä saa Malmiltakin, joten nou hätä. Muuten ostin kaikkea tarpeellista maustetta ja maustekastiketta taas muutamaksikin kuukaudeksi. Lisäksi hyvännäköisiä mangokeksejä. *njam* Kävin myös Serkuissa hakemassa vähän juustoa Belgalle, kuivahetelmiä ja keksikaakkua. Eli heekut on ostettu. Huomenna normiostosten vuoro. Ja taas on lista pitkä ja katteisa sekä kassit ääripainavat. Tiedän jo etukäteen!

 

Huomasin, että osatyökyvyttömyyseläkkeen hakemuslomake onkin taas varsin byrokratiatäyteinen esitys, lähes sanskriittia. Voi Laamasen lehmät! Onneksi on kokemusta, vaikka ei se läpimenoon varmaan auta :D Tietoja joutuu etsimään ja pyytämään useammalta eri toimittajalta, joten tuskin saankaan sitä tällä viikolla vielä lähtemään. No, jääköön suosiolla parin viikon päähän. Jos tilanne äityy tosi hankalaksi, suostun hakemaan sairista.

 

Muuten ei ihmeempiä, vanhenin eilen vuodella. Minua muisti ainoastaan Sonera – ilmeisesti ja vain sekä ainoastaan ahkeran nettikäyttöni takia. Onhan se hienoa, että ihmisellä on ystäviä ja vaikutusvaltaa, kuten toki huomaatte... En edes viitsinyt kohottaa maljaa Vinskin kanssa. Vinski sen sijaan nautti tavallista paremman iltapalan donareineen ja heekkutikkuineen. Minä söin donaria ja taateleita – torpsot, erikseen tietysti. Että se siittä!

 

Ja muuta ajankohtaista, no joo. Pressanvaaleista on kovasti nyt puhuttu ja iloisana huomasin  varsin potentiaalisen ehdokkaan!  Iä! Uurnille siis, oi toverit.

 

Tämä lähtisi nyt leikkimään työhönlähtijää ja menisi oikeasti Varastolle *wirn*.

                                                                 

265380.jpg 

 

TYÖ – PAKKOLIIKKEITÄ, JOITA ON KIPEÄ JOPA MIETTIÄ!