Ei se nyt mitään, että tässä ihanassa vesisateessa odotan taksoa, jonka taas kuulen kaasuttelevan jossain kaukana. Ei, minä en käytä sateenvarjoa, minä vihaan niitä! Minä vain odotan, puolimetrisen katonläystäkkeen alla. No, takso sentään tuli ja toi Herjaamolle, hyvin väkinäisesti. Kuskilla taisi olla ihan pikkuisen promilleja, siltä ainakin haiskahti. Mitä se toisaalta minulle kuuluu - mutta joku muu voi olla tarkempi. Ei ehkä liikaa siis promilleja, mutta olisi kannattanut kurlata paremmin minttuliköörillä.

No, koneen kimppuun. Eihän se perkele päästänyt minua sisuksiinsa. Eipä tietenkään. Enkä mielestäni ole vaihtanut salasanaa. Joten ei kun ähräämään, että pääsin takakautta vängertämään edes päivityksen - töistä viis tai edes kuus, en aio katsoa niitä vielä hetkeen. Ahdistaa. Tunnen jo itseni kipeäksi. Eilen ihailin söpöä vasenta jalkaani. Se ei ole kahteen vuoteen ollut niin kaunis! Lyödäänkö vetoa, että parin päivän päästä se muistuttaa jälleen erittäin paisunutta ranskanpullaa?

Sitäpaitsi, heräsin aikaisin ja jäin sitten tietysti lukemaan. Jäi hyvä höpökirja kesken, olisin niin mieluusti jäänyt lueskelemaan ja kohtapuoliin käynyt tunnin-parin aamupäikkäreille. Vincentkin näytti kummastuneelta, kun aloin punkea työvaatteita päälleni ja kerätä kaikkea tarpeellista kassiin. Eli tästä taas eteenpäin, jollen muista väärin, ensi vkolla on kuitenkin lähiopetuspäivä *virn*. Tunnen lintsaavani, kun alan heti laskea, milloin on vapaata.

Muuten voin vain toivottaa onnellista päivää kaikille eli Kummisedälle työhaastatteluun, Belgarionille lähtöä Riihimäelle ja orientoitumista uuteen alkuun siellä sekä Satujatar-tätsylle vielä yhden asunnon tilanteen selvittämiseen!

-------------------------------------------

254944.jpg

Terrrrrrve, kaiffat! Nyt mä en kyll tajuu, siis mä oikeesti luulin, ett mami jo myäntyy ja jää mun kaa himaa. Mitä viälä, töihin se läksi ja purmutti jotai vakiduunist ja liksast ja ruuast! Mitäs sitte syä niin paljo, ostais ittelleenki kissinruakaa. Vaiks eile me kyll syätii semmost kepappi-lihaa. Sitä se otti pussist ja teki jotai sotkuu itellee, mä sain sitä ihan sellasenaa. Oli hyvää, joo. Ja tänään sain aamupalaks sitt taas uutta puukkiruakaa. Se ostelee nyt kaikkii erilaisii, ett mä saan kokeilla. Kai niit pitää sitt syädä, sillä aikaa ainaski ku se on duunis. Illall pitää pummii, jos se taas tekis oikeet ruakaa. Mä hiffasin ett meill on tuala suikistaki jömmas, njam. Mutt se vaa jömmailee, ett sitt ku Poika tulee. Epistä, ei se Poika nyt jatkuvasti tääll ehi ravaa ja mäki tarvii kunnon lihaa, nih. Ett enempi pitäis ajatella piäntä kissii. Tarttee nyt mennä sitt vaa Anskun viakkuu goisii ja keksii jotai, mist se taas saa hepulit ku se tulee himaa. Onneks mull on hyvät unenlahjat. Ja Ansku on hyvä kertoo tarinoita. Ja mä oon hyvä kans keksii viihdykettä itelleni.

873004.jpg

Jotai vähän tän tyyppist, niinku, ku posti tulee. Yhet postit mä oon kerran merkannu, en tiijä miks. Onneks ei ollu tärkeit *virn*. Uaahhh, no joo, nyt väsyttää. Se on moi taas huamisee...

--------------------------------------------

Hah, vaihteeksi odotan jonkun saapuvan leikkimään kaffettimella. Minä tarjoan hapankorppuja ja chili- sekä yrttirahkalevitteitä. Repikää siitä!

Päivän slogan: Vesi on märkää ja painavaa on raskasta nostaa!

Päivän biisi: Manic Monday

Luettua: Ihan ensiksi, paljon en ehtinyt lukea. Yhden jutun taustaselvittely tuntuu vievän tuhottomasti aikaa eli kulutin suht. paljon iltaani siihen... Nicholas Sparks - Ensi silmäyksellä, rhomantiikka ja dhramatiikkaa, oikeaa kunnollista hömppää, joka oli jopa suht. todenmukaista. Ei paha, hömpäksi siis. Ihan lukukelpoista, jos ei halua ihmeemmin ajatella. Itsenäinen jatko aikaisemmin lukemalleni Usko rakkauteen (!). Siinä olikin jo sokeria söndaagille ihan riittävästi. Jan Guillou - Noitien asianajaja, Welhotar piti! Suorastaan erinomainen selvitys noitavainoista Pohjoismaissa (myös Suomessa!) sekä niiden esiintymisestä ja nykytulkinnasta. Lisäksi myöhempiä pedofiilivainoja ja mm.  "muistipsykologiaa".  Kannattaa lukaista linkki. Kirjaa suosittelen kaikille historiasta, uskonnosta ja esifeminismistä kiinnostuneille, esimerkkejä myös siitä, miten yhteisö voi saada ihmiset uskomaan lähes mihin tahansa!

                            265380.jpg

                       MAANISTA MAANANTAITA!