pitäisi tästä alkaa piristyä! Vinskin perhana taas jolisi pitkin aamuyötä, kunnes häntä oli palveltu riittävästi ja sitten eivät enää minun unenlahjani riittäneet. Hmph, ei kiva. Hetken sain uusiounta kaffen jälkeen, mutta eihän se riittänyt. Mupelsin sitten piruuttaani pari päärynää ja taas tekisi mieli :O

Täytynee odottaa säädylliseen ruoka-aikaan. Belga on tulossa lounaalle ja lupailin taas jotakin vähän parempaa; feikki-grecusaladoa, fisusia kera katkisten ja herkkareiden sekä uuden sadon pottuja jostakin päin maailmaa. Halvennuksessa kun sattuivat olemaan kaikki ainekset ;)

Muuten ei oikein mistään saa aikaiseksi mitään. Eilinenkin meni taas pyykätessä lisää ja haahuillessa jotakin pientä kotihommaa, noin kursorisesti ikäänkuin. Mitään isompaa en ole viitsinyt edes ajatella. Tai ajatella sen verran, että mielessä on tietysti käynyt vaikka mitä. Kohta pitäisi – ainakin kalenterin mukaan – olla kevät. Pitäisi saada parvekeklasit ja ikkunat pestyä, josko Belga tekisi sen palkkiota vastaan. Pari mattoa on pestävä ja verhoja vaihdettava. Semmoista ehostusta ikäänkuin, vanhan plakin päälle. En minä mitään muuta aio enkä jaksa.

Enkä minä jaksa tänä aamuna kirjoittaakaan. Väsy punkeaa silmiin, koska valvoin kohtuumyöhään ja lueskelin. Lisäksi tuli kirjoiteltuakin. Ähh, taidan keittää myös uusiokaffet ja riipiä yhden mömelön.

265380.jpg


POLKA – KYLMÄÄ, HARMAATA JA TYLSÄÄ...