Eikö olekin kotoisaa täällä uudessa pohjassa *katselee ympärilleen*? Vincentkin siinä niin uhkaavana, ja itse Welhotar. Juu, hyvä tuli ja nopeasti, kiitosta vaan vieläkin. Piti nimittäin järjestää jotain pikkukivaa tänne, kun Varastolla oli eilen niin tylsä päivä. Hiljaista, vähän töitä, joista osan jätin maanantai-aamua odottelemaan. Ihan sen takia, että ne kuitenkin päivätään n. vkon päähän lähteviksi. Tuli sitten siinä päivän viihteeksi seikkailtua erinäisissä lokeissa ja kadehdittua joidenkin sivupohjia sekä kevätsiivousta. Niin, minä kans, ja Vincent. Tähän siis päädyttiin, ainakin vähäksi aikaa. Toivottavasti tekin tunnette tämän enemmän Welhotarmaiseksi.

Niin - huomaattehan erään upean asian: kaikki on siististi alleviivattu punaisella. Tämän varmasti P-P:kin hyväksyisi asianmukaisesti laadittuna *virn*. Odottakaapas, minä vielä hankin tuohon niittauksen, kauniin ja asiallisen niittauksen. Avot, jo pitäisi kelvata pomollekin ,D

P-P ilmosi, että ensi vkolla on iso kokous. Sitä ennen pitänee selvittää oma tilanteeni, ihan käytännön syistäkin. P-P nimittäin katseli vähän vinosti, kun häippäisin 15.05, kun virallinen lähtöaika olisi 15.15. En vaan enää jaksanut kökkiä sisällä, tahdoin ulos, vaikka vaan seisoskelemaan ja odottelemaan taksoa. Josta tulikin mieleeni, että takso ei ole kahden vkon aikana myöhästynyt kertaakaan enemmän kuin 5 min. Jossakin on jotain vikaa – korjattanee tuota pikaa. Welhotar on ollut kuuluisana äimän käkenä joka päivä, kun taksot ovat pelanneet ja suurin osa kuljettajistakin on ollut mukavia ja ajantasalla osoitteidenkin puolesta. Toivottavasti tilanne säilyykin tällaisena! Ainoa huono puoli on se, että ei enää ole mitään valittamista Iisalameen päin... ollut siis vähään aikaan. Minä en pääse purkamaan valitustaitojani ja käyttämään ketutusgeeniäni luovasti mihinkään. Hmph!

Ketutusta kyllä riitti muutoin: Kummisetä ei mitenkään voinut, ilmeisesti viineissään, hakea pakettejani postista, ei millään. Oli liian liukasta! Hän oli odottanut, että tyttäret tulisivat käymään ja olisi voinut lokoisasti autokyydillä seilata sinne. Prle, että ottaa päähän nuo ihmiset, jotka lupaavat jotain ja sitten mitään ei tapahdu. Kummisetä nimittäin ilmosi asiasta tekstariviestillä vasta iltapäivällä. Mitä villua, ei posti ole lauantaina auki! Enkä minä aio käyttää kahta vapaa-ajan matkaa käydäkseni vain postissa! En todellakaan, kun matkat muutenkin ovat kirjaimellisesti kortilla. Tämä maaliskuu kun on vielä pitkä ja hankaava matkojen kannalta muutenkin. Niin että prkele! Toiseksi Hörhö soitteli ja halusi noutaa loput rahansa. Tietysti hänkin soitti työaikaan, joten sanoin vain lyhyesti, että tulisi klo 16 jälkeen. Eipä mies tullut, oli tietysti sammunut jonnekin. Eli turhaan postasin sitten sitäkin asiaa. Hlvetin miehet, prleen tyhjän lupaajat – minä en tykkää!

Belgarion on kuitenkin oma, viehättävä itsensä! Hän on lomilla nytkin ja lupasi tulla avustamaan roudausretkelle kirjastoon ja kauppaan tänään. Toki kysyin, onko hänellä sovittua menoa tms. Ei ollut, joten lupasi viettää kanssani jokusen tunnin. Oikein mukavaa, että kehtaa lähteä äiteen kanssa reissuun. Olen kyllä aikaisemminkin sanonut, että jos häntä hävettää kävellä kanssani, hän voi sijoittua joko eteeni tai taakseni, kunhan kantaa tavarat. Kyllä minä muuten yleensä itse selviän. Ei ole ollut tarvetta vielä porukoitua erikseen. Toisinaan hän on kyllä pyytänyt minua puhumaan hiukan hiljempaa, kun olen ääneen räkättänyt jotain omituista. On hän kyllä itsekin naureskellut, mutta hillitysti ,D Pääsen taas laittamaan jotakin hyvää ruokaa, puhumaan omituisia, häröjä asioita ja naureskelemaan Belgarionin kanssa. On se sitten mukavaa, kun tuota sosiaalista elämää ei muuten juuri ole.

------------------------------------
254944.jpg

Purrrrrrrrrrrmenta, kaikki kissit Lokistaniassa! Huamaatteks te, mä oon tuala ylhäällä? Ai nii, iha ekaks mami sano, ett mun tarttee pyytää anteeks. Nii, tota, siis SusuPetal, en mä tarkottanu mitää pahaa, mä olin vaa nii innostunu. Ett mami sano, ett ei mikään tä... vaan siis niinku hianostunu ja daideelline leidi! Onks nyt parempi? Oot sä kyll kilti, silti *virn*. Tää on mun miälest nimittäi tosi hiano, ku toss kerta olen mä ihan itte. Ett jos ei oo mun fotoi, nii kaikki kummiski näkee mut aina, ku ne tulee tsiduu tänne. Nii, ett siis tota, kiitti hurjasti ja viälä sitt se anteeks... purrrrrrrrr. Ei tääll oo oikeestaa mitää uutta jutskaa. Mamin kaa eile illall vaa lueskeltii kissiijutskii ja kaikkee muutaki. Ja nytki mä melkee taas goisin. Mun tarttee nukkuu nyt kunnoll, ett mä jaksan venaa sitä Poikaa. Poika, sen Reppu ja Stiflat on taas tulos käymää – mmmmm. Mä tykkään taas niin kauheesti. Kilti Poika. Ihana Reppu, nuuh. Ja Stiflat, nuuh-nuuuh-nuuuuuuuuuuuuh. Mull on taas kauheesti puuhaa, sitt ku ne tulee kaupoilt. Tarttee tsekata kaikki, mitä ne on ostanu ja mitä mulle on tuatu. Ja sitt pitää pummii niilt heekkui. Sitt pitää löytää sopiva kolo Pojan viakust, miss voi lojuskella ja kaikkee. Ett siinähä menee ihan melkee koko päivä. Toivottavast mami laittaa semmost safkaa, mist mäki voin saada mun osan! Ei oo taas eilenkää näkyny, höh, tavallist puukkimuanaa vaa. No, nyt mä sain napikoi ja kalkonii. Mutt simmost oikeet heekkuu tahtois. Ja miälellää nii, ett Poika antais mulle omistaa.
1355403.jpg


No, nyt kyll mami suuttuu - TÄSS ON NIMITTÄI MAMISKA OIKEESTI MENOS KAUPPAA!!! Kerta sitä kysyttii, ett ei mamiska saa valehdell. Toivottavast mä en nyt saa hirveest harmii! Krrrrhhh-purrrrrrrrrrrrr-pirrr, huamisee!

-----------------------------------

Kiitos Vincent, toivottavasti SusuPetal hyväksyy anteeksipyyntösi! Minä palaan vielä asiaan huomenna.

Päivän slogan: En minä ole täysin epäonnistunut ihminen – minä olen vielä elossa!

Päivän biisi: Poor Lonesome Cowboy

Luettua: Edgar Allan Poe – Kootut kertomukset. Nyt täytyy tunnustaa, että en tiedä, ovatko nämä kaikki koskaan ilmestyneet suomeksi aikaisemmin. En ainakaan kaikkia muista lukeneeni. No, joka tapauksessa erinomainen esitys Poen tuotannon monipuolisuudesta ja taitavuudesta. Tämä on, hölmöä minusta, luokiteltu kauhukirjallisuudeksi. Sitähän tämä ei ole, vain omituisia ja erilaisia tarinoita oudoista tapahtumista outona aikana. No, on siinä ripaus kauhuakin jossain tarinoissa mukana. Erinomainen kokoelma kaikkinensa Poen tuotannosta, suosittelen kaikille! Tämä pitäisi jossain vaiheessa saada myös kotihyllyyn... jos vain tilaa riittäisi.

 
                                            265380.jpg

    LAISKAA LAUVANTAITA JA HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ KAIKILLE!