kaikille, jotka ovat olleet viettämässä paheellista elämään esim. pikkujouluissa tai muuten vain kännittämässä! *pahantahtoista käkätystä* Oliko kivaa? Onko nyt hyvä olo? Anteeksi, olen kade vaan, koska ei ole tullut edes juopoteltua viime aikoina. Ei edes vähän.

Niin, lupasin rapota eilisestä tarkemmin. Fysiatri oli kuni sulaa vahaa, erittäin ystävällinen ja kohtelias. Kiitteli erinomaisia labra-arvoja  (suostui siis lopultakin uskomaan, että olen niiltä osin kunnossa!), verenpainearvoja, suoriutumista työstä, vaikka olenkin sairas jne. Lisäksi todellakin pitää tätä nyt selkeästi fibromyalgiana, tosin vielä suluissa (susp.), koska täytyy saada aikaiseksi se sopiva lääkitys. Ja sairaslomaa tuli viikoksi lähinnä näiden hartia- ja käsikipujen takia, jotka ovat vaivanneet pari viikkoa. Vaivanneet tosiaan, parina aamuna jo vaatehtiminen on ollut vaikeaa. Olkavarret, niska-hartiaseutu ja vas. lapaluun seutu ovat aivan kosketusarat ja minua puikotetaan ja viillellään tuollointällöin. Sairasloma on kyllä paikallaan myös siksi, että hän nyt kuitenkin päätyi tuohon ikuvanhaan mielipuolilääkkeeseen, jonka pienempinä annoksina pitäisi toimia kipukynnyksen nostajana sekä kipulääkkeeseen, joka yleensä sopii fibromyalgiaa sairastaville. Ainoa ongelmahan tässä on, että reagoin useisiin lääkkeisiin merkillisesti ,D Eli täysin toisin kuin muut... Eli hyvä, että pääsen aloittamaan nämä sairasloman aikana. Eivätkä ole kalliita (tarkistin heti), jos joutuu vaihtamaan parin vkon päästä muihin valmisteisiin. Eli kiitokset kaikille eilisestä tsemppaamisesta - sitä tässä nyt juuri tarvitaankin - ja pitäkää ihmeessä peukkuja, että nuo ao. mömelöt toimivat...

Herjaamossa onkin sitten hankala tilanne, vaikka jään vain viikoksi pois, ainakin alustavasti siis. Herjaamossa on jo nyt henkilökuntapulaa, koska on ollut sijaisen tarve koko viikon. Nyt tarvittaisiin kipeästi sijaista myös oman sairaslomani takia, eikä sellaista henkilöä tunnu löytyvän. Pomo I oli eilen jo soitellut ja kun kävin kertomassa, että minäkin jään sairikselle, oli pakokauhu jo lähellä... Pomo I nimittäin joutuu sijaistamaan oto Isohkoa Pomoa seuraavat  pari vkoa ja tämänkin hankaloittaa tilannetta. Pari sopivaa aikaisemmin meillä ollutta sijaista ei ole nyt käytettävissä. Ja niin ikävää kuin se onkin, tähän työhön ei valitettavasti voi ottaa ketään suoraan työvoimatoimistosta. Eli luultavasti seuraavaksi on sitten käännyttävä Seuren puoleen, josko sieltä olisi joku vapaana. Soisin kovasti paljon, että joku todella työtön saisi meiltä edes pidemmän sijaisuuden, koska väkeä lähes koko ajan tarvitaan lisää. On sairaslomia, lomia yms. Mutta kun ollaan Tsadilla.... Kuten huomaatte, miten vaikeaa se on itselläni ollut, vaikka olen ollut talossa jo lähes 5 v. ja tässä samassa hommassa 3 v., ei jatkoista ole koskaan ollut varmuutta.

Mutta, nyt sairasloman aikana minun on PAKKO tehdä pari asiaa: ommella kaksi (lue kaksi) juttua valmiiksi. Sisältävät lyhyet saumat. En vain ole saanut aikaiseksi. Josko viikko riittäisi tähän toimeen?! Lisäksi on pakko inventeerata kaksi (lue kaksi) pientä vaatekaappia. Ei luulisi olevan iso homma. Ei ole vain tullut tehtyä. Ja sen huomaa, kun etsii itselleen loimea aamulla. Samoin nuo ompelukset ovat odottaneet turhan pitkään, olisi jo aika... Muuten sitten yritän nukkua ja saada tuon lääkityspuolen alkuun oikein. Pliis, toivottavasti auttaa!!! Äh - toistelen tuota samaa asiaa, mutta kyllä nämä kivut vievät hermot pikkuhiljaa!

---------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrrrrrrrrrmenta! Mamiska jääki mun kaa himaa - hei kavrut, hei se jää himaa! Se on mun-mun-mun kaa päivisi! Yesh. Vaiks mä kyll nukunki, ni silti se on kliffaa ku mä tiädän, ett se on täällä. Jos mä vaiks herään ja sillee haluisin jotain tai leikkii tai olla sen kaa. Ja jos se jaksais sitt leikkii taas isoo kissatappelusta ja muuta!!! Ja se lupaski jo, ett se laittaa sitt joka päivä ruakaa. Eilenki mä sain donarii, sellast erilaist donarii. Oikee tosi hyvää (toim. huom. oli se vähän kalliimpi tonnikala eli ei hiutaleita vaan paloja!). Ett se maistuki mulle taas. Mutt toisaalta mami puhu jotai kakkakuulist ja siänist, tomaatist ja sillee. Se on menossa Pojan kaa tänää kaupoille. Sitt se puhu jotai kasvisruuista - hui! Ei se kyll niit mulle varmaa. Ai nii, joo, se sano, ett sitt sill on aikaa enemmä tehdä vaiks jotai uunihötskää mihin tulee sitä valkost justkaa ja sienii ja härpäkettä (kukkakaaligratiini, jossa sienikastiketta ja juustoa, toim. huom.).

Varpisti se mulle ja Pojalle laittaa tänää jotai erilaist heekkuu. Jos se laittais vaiks jauhista tai suikista, mä taidan oikee pyytää. Kyll se nyt suastuu. Se on näköjää ihan tyytyväine. Mä taidan käydä vähä puffaamass sitä nätisti, nii se kyll tua mulle taas jotai kivaa. On se kuiteski mun mami. Ja kerran se sano, ett vaiks ei muuta nii kissille pitää aina olla ruokaa ja kissin laatikko ja kupit pitää aina jaksaa siivota. Nih! Ett kissi on sen ansainnu, ett pidetää hualta, jos on kissin kerta pelastanu. Ett ei saa jättää sitt vaa olemaa kissii iteksee vaan ottaa kissiki huamioon. Eiks oo ihan oikee?

273428.jpg

Mä pyysin, ett orja laittaa vinksin-vonksin kuvan ku toi kuva on mun miälest muute nii kehno. Mä nääs pummin siinä taas maitonappei ,> Ja mami tiätty kuvas just sillo. Ja mä vaan tuijotan sitä. Ett sillee. Mutt nyt mä oon saanut aamuheekut ja mä haluun justkaa mamin kaa viälä enneku se lähtee kaupoille. Nii ja saada lisää napikoita. Ett se on taas huamisee, kavrut!

-------------------------------------

Minä taas pahoittelen, että olen keskittynyt vain itseeni tänään. Ehkä tässä päivityksetkin joskus paranevat ,D Tulen kuitenkin rapoamaan ahkerasti viikon ajan - mikäli pystyn. Itse asiassa, ensi viikko onkin yllättävän kiireinen! *nolo virn*

Päivän slogan: Parempi hyvä resepti apteekissa, kuin huonot mömmöt katukaupasta ostettuna!

Päivän biisi: The House Of The Rising Sun

Kohta jatketaan edellispäivänä aloitettua kirjaa ,D

                           265380.jpg

LUANNIKAST LAUVANTAIT VAA LOKISTANIALAISILL!!!