eli tässä aamulla taas posti-kirjasto-kauppareissu. Toivottavasti siellä ei ole ihan niin pluikasta, miltä näyttää. Ei nyt ihan hirveästi tarvitse ulkona käveleskellä, mutta silti... mieluusti en kuitenkaan teloisi itseäni – tai toisaalta, silloin voisi kerrankin saada paremman lääkityksen. Ehkä en pelkästään sen takia lähde kaatuilemaan turvalleni.

Oikein satoisa kirjakevät jälleen tulossa! Miten mukavaa, vaikka en olekaan "akateeminen lukija, joka on lukenut 15-osaisen romaanisarjan 8 osaa". Tämä oli tuolla eräässä kommentissa, jestas. Minä tunnen myötähäpeää tuon ihmisen puolesta, lisäksi myös häpeäisin käyttää tuollaista meiliosoitetta. Mutta kukin taaplaa tyylillään ja minun blögini tämä on edelleenkin. Eli kirjasto tarjoaa kädellisen kirjoja, postissa tuli jo kolme uutuutta ja muutenkin on pino lukematonta materiaalia, joten asiat ovat aivan kohtuullisella mallilla ;) Kun toimeentuisi vielä kirjoittamaan vähäsen  enemmän, olisi vielä parempi. Sain eilen editeerattua kuitenkin kolme versiota framille. Hyvä minä *hakee silitysrautaa silittääkseen itseään päähän*! Kyllä se tästä, kun jaksaisi sinnitellä parin urpotuksen verran...

Mitäpä muuta? Särkee ja väsyttää eli varsin tavanomaista, lisäksi on edelleen aivan saakelin kylmä! Menen kohta keittelemään toiset aamukaffet, muuten tästä ei tule yhtään mitään. Petiin ei uskalla mennä edes lämmittelemään, jos sinne torkahtaa, menee vielä takso nenän edestä. Mömelöt on kiskottu, yhden säästän lähtiäisiksi, että jaksan koko reissun. On siinä taas pähkimistä, miten kantaa kaiken säällisesti kotoon. Ehjänä, itse, siis. Loppupäivä meneekin särkyillessä. Ai niin, Toveritar lupasi poiketa ehtookaffella noutamassa säkillisen potkupukumateriaalia :) Pitäisiköhän tehdä jotakin tipupiirasta tms. apehdittavaa... No, katson vajoanko päikkäreille vai pysynkö hereillä. Onneksi tein eilen vihanneskeittoa ison kattilallisen, joten syötävää on valmiina lounaaksi.

Ei, en pysty kommentoimaan mitään uutisia. Niissä ei ollut mitään kommentoitavaa, ainakaan minun mielestäni. Muut hehkuttakoon erinäisillä asioilla ihan miten huvittaa! Jospa minä hehkuttaisin sillä, että Hörhö soitti anoakseen avaralainaa ja sain kerrassaan raivohepulit. Herrahenkilö sai kuulla yhtä-ja-toista sekä varsinkin erinäisistä töppäilyistään. Ei tullut lainaa eikä edes lupaa poiketa kylässä - ainakaan vähään aikaan. Pirulauta, minulle ei tehdä kakkakepposia eikä vedetä välistä, nih!

Ja ihan piruuttani säästän lukulistani joksikin toiseksi päiväksi. Tänään sitä ei viitsi laittaa framille enkä jaksa näin aamusta etsiä linkkejäkään. Lista onkin jälleen varsin mittava (joitakin sekin jo tuntuu kiukuttavan) – joskaan ei välttämättä laadullisesti :D Vertaan edelleen eiliseen kommenttiin.

No nyt sitä kaffetta! Harmi, ettei kissiä voi opettaa edes pieniin kotitöihin apulaiseksi. Hmmm..

265380.jpg


POLKA, JOKA ON JÄLLEEN MENOSSA JA IHAN PIAN TAAS TULOSSA!