Jahas, se unihiekkatoimitus on myöhässä kuin Iisalamen taksot, prle. Kertokaa, mihin asiasta voisi valittaa? Minä en tahtoisi herätä tunnin välein ja napsia aina jonkun mömelön. Illan ja iltayön aikana tuli kokeiltua koko sarja, ei kuitenkaaan enää lisäksi vars. nukkumalääkettä. Unta taas sellaiset 4 h ja hömelö olo. Ei lupaa kovin pirteää päivää Varastolle. Lupaa puolestaan kamalan väsyttävää iltaa ja tahmeaa oloa. Jäks!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Juu, minä aion mennä Varastolle tänäänkin. Lyököön Pomo päähän, minä voin jopa huitaista takaisin pumpulipalloilla tms. Siellä on töitä tekemättä heti aamusta, tiedän jo. Lisääkin on ehtinyt tulla ja etätyöläisetkin lienevät taas tänään paikalla. Olenhan kertonut, että eräs työntekijäporras saa todella tehdä osan viikosta etätyötä, joka on valtiolla vielä melkoinen harvinaisuus. Tosin Pomo lievästi valvoo ja toisinaan soittelee, missä jengi luudaa. Kukaan ei kuulema ole vielä kärähtänyt kapakista....

 

Jalat ovat aivan hitusen parempana – on niitä nyt urakalla lepuutettukin! Pysyisi tilanne nyt edes tällaisena, voisi olla vähän helpompi vaania kopiokoneella ja pungertaa itsensä tupakalle kuuntelemaan päivän juorut. Ai niin, hmph. Lupasin itselleni käydä tänään Hakiksessa, siis jälleen Yrjöllä ja Hallissa. Kun tuli yllättäen asiaa, jota en muistanutkaan. Tänään sen takia, että tälle kuulle on vielä vapaa-ajan matkoja jäljellä. Tahtoo sitten, että kumiankkakauppa on kanssa auki. Jos ei ole, tämä täällä hermostuu, soittaa sinne ja alkaa puhua sekä rumia että sekavia! Olen aikatauluttanut taas koko viikon oikein mukavasti Iisalameen, joka on ne myös asiallisesti vahvistanut. Toivottavasti prleen vahvistukset sitten pitävät paikkansa.

 

Netistä löytyi se sitruunaöljykin, eli tilasin ja maksoin yhden putelin, hinta n. 8 juuroa. Ei paha. Feliwayta siis ostin apteekista, jossa se oli melkein 4 juuroa halvempaa kuin elukkakaupassa. Sitten ovat kaikki ainekset käytössä. Sitäpaitsi, sitruunaöljyähän voi tunkea muuallekin, esim. vaatekaappiin tms. Siis tilkkuihin tms. Jotkut joskus nimittäin väittävät, että Welhotar suorastaan haisee tupakalle =O Josko siitä olisi pikkuisen hyötyä tilanteeseen, ehhh....

 

Muutoin ei residenssissä mitään erityistä. Eilinen meni haahuillessa ja päikkäröidessä. Jotain pientä sain tehdyksi, mutta en mitään mainittavaa. Vincent oli eilenkin vielä kovasti paijatusseuran tarpeessa, nyt hän yrittää taas napsia ruohoa joulukukkien juuresta, voi ei... oksua tietää siis. No, sitä vartenhan orjat ovat olemassa, että oksut korjataan ja kissit hoidetaan!

 

---------------------------------------

254944.jpg

 

Purrrrrrrrrmenta, kavrut! Pitiks sitä taas mennä kertoo, ett toine vähä maisto ruahoi, mitää syäny. Must ne on vaa nii erilaise makusii, ett välill on pakko vähä makustella niit. Sitäpaitsi, mami sano, ett se jätti ne iha mua varte. Eile mä sain sikaa, ku se laitto jotai pataa itellee, juu, ja pilas taas omasa juureksill ja mausteill, erilaisill sipuloill ja sillee. En ois syäny! Mun osan mä sain ihan ekaks, on se jotai sentää oppinu. Sitt mä sain semmost kanasafkaa puukissa, ei ookkaa nii heekkuu ku muut. Menee vähä väkisi alas. Kai mä ton yhen puukin voin syädä, mutt ei kande ostaa tätä lisää. Riista ja tavisliha on parempii, ja ne pussukat kans. Eilenki mä loikosin mamin kans ja menin paijatettavaks. Pökin sitä sen nassuu taas pari kertaa. Höh, väitti, ett mun söpö nenä on kylmä ja määkä >o< Kyll sitä naurattiki, ja kyll se jakso hiaroo päätä, sitt mä vähä tökkäsi mun päälläki sitä nenuu, sitä vähä sattu. Mull on kuulemma kova pää, joka tavall. Hei, nyt ne tajuu, miks se taas nauro =O Mähä oon kilti kissa, nykysin ainaski yritän olla kovast kilti. Kattokaas, jos mä oon kilti, mamiki on kilti mulle. Se sitt taas tiätää heekkui ja paijatust. Eikä sillo tuu mitää lentävii kissoi tai semmosii ikävämpii jutskii niinku. Oon mä hei jotai tajunnu, kai...

 

1243514.jpg

 

Täss mä tsiigaan, ett mami, jotai tarttis tehrä. Mistää löydy mitää. Mä tarviin heekkui, leikkikaverin ja semmost. Ett heti just nyt tai mä alan joikasee! Mutt nyt mä taidan mennä basee loikoon, mami alkaa duunaa aamukaffet ja mä saan mun aamuheekut. Se on taas huamisee...

 

--------------------------------------------

 

On Vincent huomattavan viisas (tai kiero) välillä, myönnetään. Ainakin osaa käyttää heikkoja kohtiani hyväkseni ja yllättäen näyttää täysin nälkään riutuvalta pikkukissiltä, jonka vain heekut pelastavat *virn*. Siis pelastamaan Vincent ihan kohta, itselle aamukaffetta ja mömelöitä!

 

Päivän slogan: Yksi lähestyvän hermoromahduksen oireista on usko siihen, että ihmisen työ on hirvittävän tärkeää ja että loman pitäminen aiheuttaisi kaikenlaisia onnettomuuksia!

 

Päivän biisi: Working Class Hero

 

Luettua: Tom Hodgkinson – Vapauden ylistys, loistava kirja jokaiselle, hakekaas omanne heti pois tai vielä mieluummin lainatkaa se kirjastosta! Tämä kirja kertoo, miten elää mahdollisimman edukkaasti, ilman työtä, ilman omistusasuntoa jne. Miten nauttia elämästä ilman stressiä ja tiettyjä kulutushyödykkeitä. Erittäin suositeltavia ja jopa käyttökelpoisia ohjeita myös käyttäytymis- ja kasvatuspuolelle! Lämpimästi ehdotan kaikkien luettavaksi. Kirjan on kirjoittanut sama kaveri, jolta aikaisemmin ilmestyi Joutilaisuuden ylistys, joka on myös äärimmäisen kehittävää lukemista työnarkomaaneille yms. vaikea-asteisesta riippuvuudesta kärsivälle. Eeva Kilpi – Unta vain, iäkäs nainen summaa loppuelämäänsä ja suhteitaan. Lisäksi hän on kovasti rakastunut. Miellyttävä, jopa hauska tilitys siitä, että myös iäkkäällä naisella voi olla seksuaalisuutta, suhteita, menoja ja tilitettävää. Suositan toki tätäkin myös nuoremmille *virn*.

 

                                        265380.jpg

 

                           MAANANTAITA, SE ON MAANANTAITA!