Se on sitten loppuvuosi lomaa meikäläisellä, jos saa vaikka kehua (edes sillä). Ei paljon muuta kehuttavaa taas olekaan.

Arvatkaas huviksenne, miltä tuntuu tulla kaikessa rauhassa kotoon postin kautta. Avata ensin kaksi oikein mukavaa pakettia (ziitosta vaan lähettäjille!), laittaa salaattia pesofatillinen, ahmaista se sekä tupakalle mennessä räpsäyttää kone auki. Hirveä TINGELITANGELIHÄLYTYSMOLOTUS, ei jumankauta. Meinasin hypätä kattoon! Keskusyksikkö! Apuva! Sitten se heitti BIOSiin enkä minä nyt sieltä oikein osannut muuta kuin ilmoittaa, jotta mennääs nyt ihan vaan takaisin sinne, mistä oikeastaan olisi pitänytkin aloittaa. Mentiin. Hätäpäissäni pikapuhelu mikropönkkä-Belgalle, jotta mitä svindua? Eipä siinä mitään... vikaavikaavikaa jossakin, näkemättä vaikea sanoa. Lupasi avittaa tarvittaessa puhelimitse aina puolilleöin asti. Minähän jätin koneen sitten päälle, kun ei tiedä... Oikeastaan olisi pitänyt ajaa parikin juttua läpi, mutta en vaan uskalla. Nimittäin asiantuntemukseni ei tod. riitä tämänkaltaisiin toimiin, ne on sälytetty jo aikaa sitten Belgan harteille – heti sen jälkeen, kun opetin hänet haldaamaan DOSia *wirn*.

1325090763_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Joten tässä sitä kirjoitellaan, pelko kirjaimellisesti pärsheessä. Onneksi sain eilen pari juttua melko valmiiksi. Ehtoon mittaan sitten editeerasin ne ja vein framille, ettei jää kokonaan vajaaksi kaikki tekeminen täällä. Jos tämä nyt tilttaa, onkin pakko laittaa tilalle tuo entinen läppäri. Eikä siinäkään tietty mitään, vie vaan aikaa ja on ihan pikkuisen hitaampaa *voi huokaus*. Ehdin jo tottua liiankin hyvälle tässä. Aina jotakin menee pieleen, kun kuvittelen kaiken kerrankin olevan suht kunnossa ja pääseväni myös tekemään ihan reilusti jotakin omia hommia omalla ajalla. Ei ole niin yksinkertaista Welhottarelle mikään. Ei. Kyllähän tämä kerran aikaisemmin herjasi oudosti fataalia erroria (no ei nyt ihan), mutta kun ei mitään tapahtunut eikä uusia herjoja ilmestynyt, en sen kummemmin tutkinut tilannetta. Eikä muuten Belgagaan tuolloin mitään omituista huomannut... Valistuneita ehdotuksia ovat olleet tietysti näytönohjain ja kovo – toki, olen ihan samaa mieltä ;) Tosin en edelleenkään aio tehdä asialle juuri nyt yhtään mitään.

Sen sijaan päätin, että koska vuosi on lopuillansa ja plögin kävijämäärä lähentelee melkoisesti 20 000 (on se ylikin, ensimmäinen laskuri jämähti... leikitään, että tuon verran AINAKIN on jo koossa), julkistan sen arvonnan nyt alkaneeksi!

ELI – JÄTÄ LAATIKKOON puumerkkisi ja ilmoita, osallistutko arvontaan. Voit lähettää myös privaa. Kaikkien 31.12.2011 klo 23.59 mennessä ilmoittautuneiden kesken arvotaan kolme (3) kirjapalkintoa.

Voittajat arpoo Vinski - karvamölli - täysin puolueettomasti (Ano Nillinä ei sentään voi osallistua) eli voit jättää vaikka vain nimmarisi merkiksi (esim. PP – osallistun arvontaan!). Otan myöhemmin yhteyttä kaikkiin ja kyselen osoitteita. Ai että miksi? Tosiaan, aion ihan itse lähettää ne kirjat. Toki ne saa myös noutaa Welhottarelasta ja samalla tarjotaan pullakaffet :) Odotan runsasta osanottoa. Kirjoista ei vielä sen enempää, eli voittaneille lähetetään lista, josta jokainen voi valita haluamansa opuksen. Ja jos joku nyt ei missään nimessä kirjaa halua, tarjoan myös vaihtoehtoa, mutta vain poikkeuksellisesti! Nyt kannattaa siis pysyä meikäläisen kelkassa ja tsempata, kompata ja kommata mahdollisimman paljon. Ei se kyllä mitään auta, sillä voit osallistua vain yhdellä osoitteella. Minä tulen rankalla kädellä sensuroimaan kaikkinaiset vilpilliset yrityksetkin *uhkailee*.

No niin, eiköhän tässä ollut taas tälle päivälle aivan riittävästi. Olen järkyttynyt eilisehtoon tapahtumista vieläkin, kaikista niistä! Taidan mennä yrittämään uudestaan unta tai keittelemään lisää kaffetta. Hmph!


265380.jpg

POLKA – MIKÄÄN EI OLE KOSKAAN NIIN YKSINKERTAISTA KUIN NÄYTTÄISI!