Olen tuossa seuraillut muutamaa lokia oikein sillä silmällä. Ainakin yhdessä olisi jo selkeästi aineksia kirjaksi asti, hieman toimitettuna kylläkin. Eli eipä ihme, jos Birdy saisi kohtapuoliin kilpailijoita ;D Toisaalta, jotkut ovat lokeissaan olevinaan niiiiiiiiin pirun kyldyrellejä ja "valmiita kirjailijoita" että oksat pois. Luettuna - silkkaa moskaa ja paskaa. En linkitä näistä lokeista yhtäkään eikä niitä taatusti suosikeistani tms. löydykään. Siitä olen pitänyt huolta!

Käsittääkseni suurin osa pitää blogia todella päiväkirjanaan, kukin omalla tavallaan. Sitten on tietysti paljon hupiblogeja ;D Ja erityisen paljon inhokkineuleblogeja (mistä veetusta niitäkin riittää???) ja laihdutusblogeja (voi perhhhhhhhhhh.....). Kammolokejani ovat myös ns. kirjallisuuslokit, joissa on luettu vuoden aikana ehkä jopa 6 laatukirjaa (antakaa mun kaikki kestää!!!) ja joita sitten on kyldyrellisti arvosteltu. Shit! Onneksi lokeissa on varaa valita ;D

On taas tullut seikkailtua näet Lokistaniassa melko lailla paljon viimeisen vuorokauden aikana. Harmi, että monet loistavat lokit ovat lopettaneet tai lopettamassa - kuka mistäkin syystä! Mutta Lokistanian paras puoli on toki se, että voi itse valita, mitä lokeja seurailee.

Nämä olivat siis vain sekavia huomioita tässä nukkumisten välissä. Olen nukkunut, syönyt, lokittanut ja taas nukkunut - päikkärit siis kertaa monta. Mukavaa on tämä tämmöinen. Eikä taatusti haittaa ketään, no ehkä kissan vuorokausirytmiä, mutta muutoin... Jossain välissä tein kattilallisen ruokaa, jota sitten vetelin tuolloin-tällöin. Kätevää vapaa-ajan viettoa. Terveellistä ja hauskaa sekä todella liikunnallista.

Ja tästä liikunnasta tulee nyt sitten se paradoksi. Lääkäri on määräillyt minua liikkumaa koipisäryistä huolimatta. No, sitten käväisin vajaan kilometrin kävelyllä hankkimassa kissinruokaa. Tuloksena kuukauden kipeimmät koivet, jo kaksi pvää kestänyt sikakamala särky ja nyt taas kammoturvotus. Eli jos liikun, tulee särkyjä ja turvotusta. Ja lääkäri on määrännyt liikuntaa näiden estämiseksi. Ei perkele. Joku on väärässä. Eivätkä ne todellakaan ole minun koipeni, vaan tuo lääkärintyperys joka ei suostu tajuamaan tilannetta. Taidan ottaa ensi vkolla mukaan ison nipun rautalankaa, josta voipi väännellä tilannetta selvittävää ohjeistoa! Alkoi nimittäin tosissaan taas eilen illalla särkymömmöjä napostellessa kututtaa ohjeet, joissa EI OLE JÄRKEÄ!!! Ja itku tuli silkasta itsesäälistä eli milloin ja mistä löytäisin sen lääkärin, joka tekisi sen oikean diagnoosin....

-----------------------------------

Purrrrrrrrrrrrrrrrmiska, kaikki frendit! Meill on ollut superkivaa mamiskan kaa. Eli me ei olla tehty mitään järkevää *kissakikatusta*. Vaan lokotettu, nukuttu, syöty ja sillee. Miksei me joka päivä voida tehdä tällee? Tai siis ei kai, kai ton ihmisen pitää joskus elääkin ihmisiksi... Mulle tämmönen sopii vallan hyvin. Paitsi että nyt mulla ois jonkun nälkä, mutt tässä sitä vaan lokitellaan taas. Kohta mun tarttee pakottaa palvelusväki toimintaan! Mä sain taas jotain uutta kanapehmoo, se oli njamskista. Parasta ois kyllä, jos toi nyt laittais tänään Pojalle jotai hyvää safkaa, sillon mä saisin siivellä taas heekkuja. Mä en oo vielä  tänää saanu ees kalkkunaheekkuva *kissamöks*. Orja ei oo ehtiny viel ees kaffelle, kun koneelle taas vaan. On toi kummaa, ei se ilman tätä matolaatikkoo tulis toimee ollenkaa. Eikä ilman noita kirjoja. Nukkumatta se tulee toimeen pitkään. Ja sitte se taas nukkuu päikkäreitä kertaa monta. Omituinen koti-ihminen....  pitäisköhä sitä käyttää jossain lääkärillä? Vai tietääks kavrut, onks toi normaalia tommosilla orjilla?

210854.jpg

Vähä matskuu hei kollikerholaisille ;D Paitti ett ton pitäis tiätty olla Harrikka...Mutt hei, mä yritän nyt saada ton mamiskan kohta lopettamaan, ett mä saisin mun must-heekut ja sitte taas goisiin vaiks bastuu. Purrrrrrrrrveiset kaikille Lokistanian kissoille, erityisesti tiätty komeille kisulileideille! Se on purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

----------------------------------

Tuntuupa Vincentinkin ajatusten lento olevan lievästi hajanaista, kuten omanikin. Mutta saahan se olla. Ainakin välillä. Kuka sitä jäsentyneesti jaksaa pohtia jatkuvasti. Eli minä lähden nyt kaffetta laittelemaan sekä ottamaan mömelöitä kivan aamu(yö)satsin sekä jatkamaan lukemista.

Päivän (tai siis yön) kirjana on jo lähes loppuun luettu: Kjell Eriksson - Kiviarkku ja kohta pääsen aloittamaan Larry Kane - Lennon.

Päivän slogan: Elämä on se, mitä tapahtuu sillä aikaa, kun teet muita suunnitelmia!

Päivän biisi: Kitara, taivas ja tähdet.

OSTOHELVETILLISTÄ LAUVANTAITA LOKISTANIAAN!