V = tietysti Varasto, nykyinen työpaikkani ainakin maanantaihin asti. P-P:n mukaan suullisesti luvattuna vielä 4 kk eteenpäinkin.

Varasto on siis valtion virasto - nimeä en tässä julista. Varastoa ei kovin moni tiedä, jollei joudu henk.koht. tekemisiin tiettyjen asioiden kanssa. Varastossa on vähän yli 100 työntekijää, sellainen keskisuuri, keskellä valtion virastoja sijaitseva Varasto ;D Sikäli epätyypillinen virasto, että täältäkin puuttuu keskijohto ja toimihenkilöt, on vain ylin johto, asiantuntijat ja epämääräinen läjä toimistorottia. En ole oikein tottunut tällaiseen; tuleekin lähinnä juteltua vain ns. kaltaistensa kanssa. Welhotar on täälläkin kuni Mustenpi Anka, pistää silmään sekä käytöksellään että pukeutumisellaan. Lisäksi en jaksa aina innostua samoista asioista kuin normaalit varastorotat, valitettavasti. Eli en oikein istu joukkoon.

Varastoa voisi kyllä kiittää ennakkoluulottomasta suhtautumisesta eli siitä, että työhönottajat ottivat minut hommiin, vaikka rehellisesti kerroin koipiongelmista yms. pikkujutuista. Sinänsä kiitettävää!

Welhotar voisi jatkaa Varastolla pidempään, mikäli saisi pidemmän määräyksen tai jopa vakinaisen paikan. Nyt olen kuitenkin rahoitusehdolla eli kesän jälkeen ei taaskaan ole tietoa, töihin vaiko eikö.

Arvoisat työnantajat - tässä on mahdollisuutenne palkata Welhotar suoraan töihin!

                                     265380.jpg

                                  VARASTOSTA - PÄIVÄÄ!