ilmeisesti Nököttimen  kännikällä, kaikesta päätellen. Että semmoista ajankohtaista tällä kertaa. Työkansan Juhlaa vietin eilen siivoten huushollia pölystä ja kuonasta. Tänään pitäisi etsiä pari paperia, joiden tiedän elävän kanssani samassa residenssissä, mutta joita ei vaan löydy *mrrrr*. Lisäksi pitäisi valmistautua Varastopäiviin, omisarviksen istuntoon (...ehkä...) ja muuhun vekkuliin. Siis mikäli nimeni vielä on työhuoneen ovessa :O

 

Muutoin ei edelleenkään ihmeellistä. Nuo kylkiluut (tai –luu) on jo mennyt niin monta kertaa, että se luutuu kohtuullisen helposti, vaikka särkeekin aivan prleesti. Jotain hyvää sentään. Juu, parannuskeinoa ei ole ja lääkityskään ei juuri auta. Joten kärsitään taas ihan vähäsen lisää.

 

Lisäksi haluan heti ilmota, että huushollissa ei ole knakkeja eikä perunasaladoa! EI! Eilen söimme paistettua lohta, savukalaa, tsatsikia sun muuta vihanneshärpäkettä. Njam oli. Tänään vuorossa kalapullat ja muussi soossin kanssa ,D Hyvää siitäkin kuulkaas tulee! Ja tietysti lisää vihanneshärpäkettä ja samaa myös huomiseksi evääksi.

 

Iloja on tuottanut lähinnä kirjojen runsas tipahtelu postiluukusta sekä punaiset sandaalit! ;D Varaudun kesään, nääs. Tod.näk. siitä on siis tulossa lyhyt ja vähäluminen, koska minä jo varustaudun kevyemmillä vetimillä. Hmph.

 

Lisäksi sain kivan kutsun juhliin, joihin jopa voisi osallistua! Lisää ehkä myöhemmin – yhteistyökumppani tarjoaa, esittelee ja tarjoaa... siis myös hyvää seuraa. No, ans kattoo, jaksaako sitä lähteä. Siitähän se on kyse, ei mistään muusta. Ja kaverin tarvitsen myös mukaan, nih kerta.

 

Toivonkin kaikille jaloja Wappujuomia nauttineille erittäin krapulapitoista päivää – senkin amatöörit! Me ammattilaiset kun olemme aina ns. pakkojuhlina selvinpäin ;D

 

Ja epäperinteisenä päivän biisinä tällä kertaa: Feel I’m Fixing To Die

 

Lähden riipimään lisämömelöitä sekä keittelemään kaffetta! Juokaa vinaa, pitäkää kivaa....

 

265380.jpg 

 

POLKA – TUO RAITIS LOTTA, IHAN TOTTA...