Eikä hemmetissä! Enää vko lomaa. Enkä ole ehtinyt tehdä mitään. Siis oikeasti. Enkä valmiiksi. Vaikka paskat siitä. Lomalla kai pitäisi lomailla, mutta minä en osaa. Joko lötkötän vaan tai sitten painan täysillä menemään. Ei mitään keskitietä meikäläiselle, kiitos! Ei keski-yhtikäsmitäkänäs! Ehdottomasti ei!

Tänään on sitten kuitenkin vuorossa lähtö etelänmatkalle. Äkkilähtö ja edullisesti. Toisinsanoen käynti Hakiksessa, erityisesti hallissa tällä kertaa sekä tietysti Yrjöllä, joka tarjoaa synttärilahjoja ainaskin 2 kpl !!!, mutta pakko-ostoksina ovat jälleen kerran dödöt ja shampoot sekä nassurasvat.

Pääasiassa tarkoitus olisi tietysti käydä torilla ja hallissa hakemassa herkkuja! Vähän mutta hyvää, koska kesälomarahoista on enää rippeet jäljellä. Mahdollisesti ehkä myös jotakin kivaa, jos halvalla löytyy!  Niin, ja  Vincentille ON käytävä ostamassa oma fisu, joka on myös luvattu. Toimintaa siis riittää tällekin päivälle! Mutta - ah ja voi - miten tuo pyykkiretkeily ei oikein tunnu mitenkään onnistuvan. Tykkään puhtaista, kuivista pyykeistä, mutta niiden roudaaminen sittaisina tuonne huitsinkukun pesulaan ei ole lajini. Pesula on siis upea, mutta kun se ei ole meidän talossa, ei edes tässä pihassa, niin isompi pyykkäys on meikäläiselle lähinnä extreme-laji, joka vaatii suunnittelua, apua ja erilaista lajittelua jne.

Hrrrrrrrrr - olen taas nukahdellut tosi huonosti ja katkonaisesti ja päätinkin sitten lokitella tässä mielenrauhan saamiseksi (?!). Näen melko säännöllisesti samantapaisia, ei aivan samanlaisia, unia. Ne eivät ole kuitenkaan varsinaisesti painajaisia, mutta melkoisen ahdistavia kaikkinensa. Lisäksi ne ovat sitä sorttia, joka jää mieleen, vaikka yleensä en läheskään kaikkia uniaan muistakaan. Tänä yönä niitä kotivideoita taas tarjottiin ihan liikaa....Freudilla olisi varmasti tähän asiaan jotakin sanottavaa, mutta pitäköön nyt vaan turpansa kiinni!

--------------------------------

Ohhhhhh-purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mä kuulin! Jehs - nyt mamiska hakee sen fisun mulle-mulle-mulle. Varmaan siks, kun mä oon ollu niin kiltti kissa! Oon mä. Oikeestikin. En oo tehnyt mitään hirmu kiellettyä ollenkanas. Mamiska on nyt antanu mun maistaa kaikkii safkoja, mitä se duunaa itelleski, ku se on huomannu, ett mä syön melkeen kaikkee. Eilinen suksee oli sitten tarjousmaksalaatikko - se oli namskista! Jaettiin melkeen puokkiin, mutt sitte mä en taas saanu enempää....on suolaa ja semmosta, hmph! Mamma nääs jossain vaiheessa hirveesti ihmetteli, kun mulle ei oikeen kelpaa toi purkkipehmoruoka, mä safkaan sitä tosi vähä. Nii sitte se alko antaa mulle kaikkia omia jutskiaan semmoisina pieninä annoksina. Nääs kun se ei tiedä, mitä mä oon aikasemmin syöny. Ja mä taas en muista, kun mulla on se amnesia. Niin ett nyt me sitte yhdessä etitää kaikkii hyvii ruokii, mitkä kelpais mulleki ja sopis mun notkealle kissankropalle sekä ois viel terveellisiäki!  On siinä mamiskalla ettimistä *kissakikatusta*.

156292.jpg

Tän kokone fisu vois jo olla poikaa - riittäis vähä safkaamista mamillekki! En mä nyt mitään yhtä silakkaa kyllä meinannu...No, mä lähden nyt baseen jatkaan goisimista. Ei täällä voi goisii, ku radio on päällä ja mamma takoo konetta ja valot räkittää silmille. Ai nii - me yritetään vielä jossain vaiheessa saada uudestaan se ukkonen aikaseks! Edellinen oli vähä liian snadi. Senki takii täytyy nyt goisii vähä varastoo! Terkkuja kaikille kissafrendeille - tutuille ja tuntemattomille, erityisesti kaikille upeille kissaleideille! Mamma otti musta eilen monta fotoo, toivottavasti ne onnaa ja on sitte nähtävissä ens viikolla! Purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmisiin!

------------------------------------

No, Vincent on siis ainakin innoissaan kalasta. Taidan tosiaan ostaa sille vain sen yhden silakan ;D Noin aluksi. Itselle sitten tietty jotain muita herkkuja...

Koipirapo: Pirulauta, kävin eilen vaan kaupassa ja koipia särki ja ne näyttivät omituisilta koko illan. Itkua jo väänsin.  Onneksi siis ensi vkon jälkeen alkavat nämä uudet ns. hoitotoimet eli luvassa olisi ainakin jotain selkäjutskaa ja akutupuhupulupupunktiota....saas nähdä miten käy! Pakko jonkin on pelittää, muuten tulen vielä oikeammin hulluksi, kuin jo olen - ja se on jo paljon se.

Kesken oleva kirja: Ian McEwan - Lauantai

Päivän slogan: Voisivatko kymmenen kuolemansyntiä kuitenkin olla väärässä?

Päivän biisi: Juodaan viinaa

PERJANTAISTA TYÖPÄIVÄÄ LOKISTANIAN PALKOLLISILLE!!!