On se totta, kissa on todistetusti viisas *virn*, vaikka mehän olemme sen tietysti tienneet jo tuhansia vuosia! Kerroinhan, että Vincent sai Gummititiltä cat dancerin. Eilen aamulla ennen töihin lähtöä leikitin vähän Vincentiä, mutta hän ei tuntunut innostuvan vaan lähti uinumaan... Kun palasin töistä, matot olivat heti eteisessä rutussa ja järjestettyinä muutenkin hupaisasti uudelleen. Eihän se mitään, näin on usein ennenkin tapahtunut. No, minä siinä katsoin postini, oikaisin mattoja ja menin kylppäriin. Kas – ihme ja kumma – cat dancer oli melkein saunassa asti =O Armas karvatakamus oli hyvin siististi ryöstänyt cat dancerin ruokapöydältä hievauttamakaan muita pikkutavaroita ja leikkinyt itsekseen ilmeisesti rajun kiihkeästi rakastaen. Dancer oli nimittäin aivan kissankuolassa *jäks*. Hyvin tehty, poika! Kiva, että on osannut järjestää itselleen hupia päivän aikana. Ja todella napannut dancerin pöydältä niiiin taitavasti *silittää Vincentiä*. Hieno kissa minulla =D

Juu, residenssissä kävi myös vieraita. Kaksi mukavaa kaveria kävi vaihtamassa ne hanat. Tai ei siis hanoja vaan ainoastaan suuttimet. Kohteliaita ja mukavia kavereita, homma vei n. 5 min. Nyt on sitten hienot, taipuvat ja vettä säästävät suuttimet. Suihkukin oli paljon mukavampi, sellainen isompi ja pätevämpi juttu. Pienistä asioista sitä ihminen on iloinen. Varsinkin kun keittiön hana on ollut sellainen, että vettä tietyssä kulmassa juoksuttaessa saa isot roiskeet päälleen – eipä saa enää. Eli tosi kummallisista jutuista tietyt asiat riippuvat, kaikkea ne saksalaiset keksivätkin! Kiittelin miehiä nätisti....

Lisäksi olen sopinut syyskuuksi pariksi viikonlopuksi ruokatreffit meille muutaman ystävän kanssa erikseen. Oikein mukavaa. Vieraita siis tiedossa, saa laittaa ruokaa ja lärpätellä kunnolla. Nyt pitää vain miettiä, mitä apetta valmistaisi... osalla on ruokarajoitteita kuitenkin. Jotakin helppoa, hyvää, laadukasta ja edukasta. Hah, siinä minulla riittääkin miettimistä ,D Ei vaiskaan, tiedän jo mitä teen, ainakin melkein. En paljasta tässä, koska saattaapi olla, että joku heistä lukee lokiani.

Varastolla on taas jotakin ilmassa. Omasta mielestäni tein eilenkin töitä ihan normimalliin, välillä ei ollut tietystikään mitään. Luin nettilehdet, pelasin kirjallisuus-Älypäätä ja luin lokeja senkin ajan. Juuri ennen lähtöä P-P kävi kysäisemässä, mikä on työtilanteeni. Kerroin sen olevan sopiva ja tarvittaessa voivani avittaa, jos muualla on tosi kiirusta. Jäin sitten miettimään, mistä oikein oli kyse. Että onko liian vähän töitä vai tarvitaanko minua taas muuallakin? No, sehän nähdään tänään. Tod.näk. siellä on iso pino töitä odottamassa. P-P ja muu väki on ollut erinomaisen kiireistä nyt alkuviikosta. Minäkin, välillä. Kehumatta itseäni voin vain todeta, että olen kuitenkin nopea. Tässä pitää jo alkaa kohta pohjustamaan jatkoja. Sen verran olen tehnyt, että kääntelin asiaa esille kaffepöydässä. Kaikki totesivat, että olen ns. ikuisuuden portailla eli jatkoja tulee vuosi kerrallansa. Ans kattoo nyt, kyse lienee kuitenkin aika paljolti P-P:n perskohtaisesta näkemyksestä ja mielipiteistä eli hän joko esittää jatkoja tai sitten ei. Se on korkeemmas käres – eli P-P:n siloisissa kätösissä!

Täytyykin lähteä katsomaan vaatevarastoni tarjontaa, muahaahahh! Auts, pitää muistaa laittaa myös tofu marinoitumaan. Illalla Welhotar taas Leikkii Tofun Kanssa!

----------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrrrrve, kaiffat! Ähh, mami ehtiki kertoo jo. Tylsä mami, mä oisin ite halunnu kertoo, että mä tajusin ihan ite. Siis ett sill däänsserill voi leikkii yksinki, vaiks se ei oo jalustall. Ett mä heitteli sitä, raavin, puretin ja taisin sitt vähä kualatakki. Ett muute oli kivaa, vaiks olinki yksi. Toi orja puhuu jotai aktiivideeteist. Höh, mä niist mitää tajuu, pääasia, ett mull on kliffaa. Ja oliki, sitt mami viäl illall leikki sill mun kaa. Mutt kurmeeruakaa ei tullu, se unohti. Eikäs, hei-hei, NYT sitä tuli, jeeeeee!!!! Ja sen se sai huamata sitt yälä. Mä aloin märistä sill tosi aikasi yälä ja se kävi laittaa mulle valot pääle ja anto kalkonin biitin. Sitt se meni viäl goisii. No nyt se lupas, ett päiväruuaks tulee just koht kurmeepuukki! Jesh, sitt on hyvä. Ja se lupas jättää sen däänsserin mulle toho toisell pöydäll, mist sen voi ite kans ryästää. Se ryästämine on niinku osa sitä leikkii, tajuutteha te?! Muutenki mami sano, ett on ollu mukavaa. Ku se pitää kaikkii ovei ja ikkunoi auki ja sitt se menee niitte isoje peittoje alle. Sen miälest se on kliffaa. Must ei, mun tarttee mennä iha siihe kiinni taas tai pönkii vaiks peittoi alle, jos on oikee galsa. Mä tykkään lämpimäst ja suuliksest, mutt orja ei. No, orja tekee mitä tekee. Pääasia, ett mäki oon sen kaa sänkyss ja mull on tilaa ja peittoo kans ja lämmin mami! Nih kerta. Toi tais eile ehtii ottaa fotoi must viäl illall. Se on vaa nii hidas, ett ei ehdi mitää, ku mä jo hyäkin ja hampulit on tanas!

1856363.jpg

Kliffaa keskimmäist viikon päivää, huamisee!

-----------------------------------------

Vincent, olet sinä aika epeli kuitenkin *halittaa*.

Päivän slogan: Mitä oranssimpi kissa, sitä oudompi ja fiksumpi!

Päivän biisi: Gary Gilmore's Eyes

Luettua: John Grisham – Syytön. Huh, olipas luettavaa. Siis Grishamilta poikkeuksellisen hyvä opus. Tämä on dokumentti tapahtuneesta, jossa kaksi miestä tuomittiin syyttömänä elinkautiseen ja kuolemaan kahdesta murhasta. Kertomus siitä, miten poliisit käsittelevät sopivasti todisteita, painostavat vääriin tunnustuksiin ja peittelevät omia pimeitä puuhiaan. Miten mielenterveysongelmaista vankia voidaan kohdella ja painostaa. Aika karmea juttu, todellisuudessa. Tämä oli pakko lukea kerralla loppuun. Ketutti niin, että halusin tietää, mitä lopulta tapahtuu. En paljasta, jos joku muukin haluaa tämän lukea. Suosittelen kaikille - oikeus ei todellakaan aina toteudu, eivätkä kaikki ole tasavertaisia lain edessä! Ehdottomasti lukemisen arvoinen. Paras Grishamin kirjoittama kirja, ehkä juuri siksi, että tämä ei ole mitään fiktiota ja kirjoittaminen on vaatinut runsaasti taustatöitä, tarkistuksia ja varmistusta!

                                         265380.jpg

                                           KESKIVIIKKOA VAAN SINNEKIN!