Jahas, ihan vaan tiedoksi toverit, että olen nyt viikon sairaslomalla ja jatkan sitten kahden viikon sairaana lomalla –rojektilla *virn*. Lupaan olla sen enempää rehvastelematta asiasta (ehkä sitten talvella, ihan vähän vaan...).

Eipäs kun, menin vieraalle arvarille, kun omisarvis ei muka ollut paikalle. Paashat, olihan hän, mutta ei ollut aikoja kuin ensi viikolle, harmi! Joten vieraalle siis. Aloitin valittamalla kättä ja olkapäätä, joka oli pahin. Olipas leidi, jep. Todettuaan ongelman ja diagnoosin, kirjoitti viikon sairaslomaa ja kysyi samalla lääkityksen. Ja alkoi ihmetellä, sitten totesi, että ”ja tuommoinen fibromyalgiakin näyttäisi olevan”. Tuota, siinä vaiheessa EN jäänyt enää valittamaan jalkoja, yleisiä särkyjä enkä yhtään mitään muutakaan. Omisarviksen kanssa kun on käyty lääkitystä läpi jne. sekä fibroa, tämä ei tuntunut ymmärtävän kummastakaan yhtään mitään. Te fibrot, jotka luette tätä, varmasti tiedätte sen äänensävyn, joka tulee joillakin lekureilla esiin heti, kun tulee puhekaan fibromyalgiasta?! Lähinnä hän epäili kai lääkkeiden väärinkäyttöä sekä kyseenalaisti koko fibron olemassaolon. Juu, tiedän ja moni muukin on lääkitystäni ihmetellyt, minulla se nyt vain on ainut, joka jotenkin toimii eikä aiheuta kammottavia sivuoireita! Niin, eikä väsytä, joka oli leidistä myös kovin kummastuttavaa. Tähän edelleen voidaan todeta se, että tiedän kaksi kaltaistani, samantyyppistä lääkitystä käyttävää, joilla se myös toimii ikäänkuin takaperin. Omisarvis jo aikanaan myönsi sen, että eri ihmiset todellakin ovat erilaisia, myös lääkkeiden osalta. Kuuluisa, arvokas ja arvostettu Lyricahan saa minut tokkuraiseksi kahdeksi vuorokaudeksi ,D Se, jota kaverit popsivat ilman mitään sivuoireita... Samoin taas tässä jälleen kerran totean, että mielipidelääkkeet eivät vain minulla toimi, eivät mielialaan eivätkä kipuun – kuten niiden pitäisi. Lievää väsymystä vain, inhottavia sivuoireita (öllötystä, hikifiilistä, kuvotusta, lievää huippausta) eikä siis mitään oikeaa apua. Tiedän, näitä on oikeasti kokeiltu lääkärin valvonnassa riittävä aika annoksia nostaen jne. Uskokaa jo, pliiz!

Sitten vähän asiaakin (tai ei), miten vaan: Kartsa oli käynyt jättämässä kommentin:

”Oletko huomanut että et ikinä IKINÄ kirjoita mitään positiivistä. Ruoka ja B on ainoat mitä kehut. Kaikki muu on sun mielestä ihan perseestä. Joskus voisit yrittää edes olla mukava ja ystävälllinen esim siinä Prismassasi, töissä, takseissa, taksikeskuksen työntekijöille. Heilläkin on varmasti rankkaa. He eivät kaipaa sun valituksia. Sun veetuilua. Hekin ovat vaan ihmisiä. En nyt halua olla inhottava ja sanoo näin, mut sulla on tosi negatiivinen asenne koko maailmaa kohtaan.

Upeaa syksyä sinulle toivon.”


Nyt kuulisin mielelläni teidän muiden perusteluja tähän Kartsan väittämään – jollei se sitten ollut provo! Minä en kirjoita mitään positiivista, koska minulle harvoin tapahtuu mitään sellaista. Kun tapahtuu, ehkä kirjoitan – sinä et vain sitä ole huomannut. Jos nimittäin seuraat tätä vakituisesti? OK, minä olen negatiivisesti ajatteleva ihminen. Se on eri asia. Jos jo pienenä silitettiin päätä silitysraudalla, ei kannata paljon odottaa. Mieluummin varautuu kehnoon lopputulokseen ja ehkä kokee iloisen yllärin kuin hehkuttaa ja hekumoi sekä saa jälleen kerran paashaa vasten kuonoa, kuten itselleni aina käy! Ja se, että en TÄÄLLÄ kirjoita mitään positiivista on saman varominen – katsokaas mitä tapahtui, kun kirjoitin vähänkään positiivisesti Palmiasta ja sen toiminnasta! Ei tämä ole mikään positiivinen loki, täällä vettuillaan, vänistään, märistään, kuollaan ja sairastetaan – kirjaimellisesti. Nyt reippahasti kommenteeraamaan sieltä, kaikki!!! Ja Kartsalta erityisesti odottelen kommenttia. Et muuten varmaankaan ole seurannut tätä lokia kovin pitkään?

Oikeasti, olen mielestäni ystävällinen, suhteellisen mukava, avulias jne. hyyppä. Minusta jopa pidetään esimerkiksi töissä – totta ja kummallista, eikö? Ja sanotaan jopa, että olen turhankin ystävällinen muiden töiden teettäjille eli otan tehdäkseni muitakin hommia, jos aikaa on. Lisäksi minä pidän joistakin taksoista ja joistakin kaupoista. Mutta, jos minua kohdellaan kuni saastaa, välittömästi pistän kyllä palautetta. Ja tuo taksoasia nyt vain mättää – se mättää lähes kaikilla nassunsa aukaisevilla vammaisilla, jotka eivät osaa olla hiljaa vaan istuvat kusi housussa mieluummin 1.5 h kyydissä. Tämä on totta, ystävät hyvät! Et sinä Kartsa (jollet itse ole invataksin kuljettaja tai välityskeskuksessa töissä) voi tietää, mihin kaikkiin kyyteihin sitä joutuu ja miten alentavasti ihmisiä voidaan kohdella. Toki on mukavia kuskeja, kuten minulla usein aamulla. Olen nähkääs kaikkien mukavuudeksi järjestänyt jopa työhön lähtöni ja paluuni niin, että kuskeja on ja ruuhkaa ei ole. Tämähän on kaikkien edun mukaista, eikö? Joten aamu on usein ihan mukava, jos kuski ensin löytää perille haukkumatta minua siitä, että asun omassa kotona ,D Näinkin on käynyt ”ei tällaista osoitetta ole” –korttia on käytetty alkuaikoina useamman kerran. Eli minä olen puolestani järjestänyt välityskeskukselle mahdollisimman helpon asiakkuuden: noutoajat ovat aina samat, samoin kauppa-ajot. Poikkeamia on erittäin harvoin. Ne hoidan puhelimitse, kuten eilen. Ja ikävä kyllä, eilinen onnistuttiin sitten möhlimään. Vaikka pyysin, että peruutetaan kaikki ja mainitsin erikseen iltapäivänoudon (eilisen siis) perumisen, takso soitti iltapäivällä vihaisena minulle kysyäkseen missä olin. Pakkohan se oli laittaa palaute Palmiaan, koska juuri tätä asiaa olin kaksi kertaa terottanut ao. leidille, että peru hyvä ihminen se toinen nouto, kun en voi olla yhtä aikaa kahdessa paikkaa. Ei ollut asiallista? Vai? Toisekseen, Serkun Herkuissa jään aina juttelemaan, he kun sattuvat olemaan mukavia ja kohtelevat minua myös asiallisesti. Älä hyvä ihminen yleistä... Oikeasti, joku on jopa sanonut minulle, että olen liian kiltti. Enkö siis mielestäsi saisi olla negatiivinen? Minulla kun ei ole positiivista kerrottavaa enemmälti! Ai niin ja vielä – minä en vettuile kaikille. En. Vaikka siltä ehkä vaikuttaakin, soisin Kartsan lukevan hiukan tarkemmin. Onnistuit kyllä aiheuttamaan kunnon väninäkohtauksen ym. mukavaa, heh, jos se Sinulta oli sitten sitä positiivista!

Se siitä, eli nyt saan rauhassa sairastaa kättä ja koipiani tämän viikon. Eli lukea, kirjoittaa ja nukkua silloin kun huvittaa, mikäs sen parempaa. Luettavaa on keräytynyt hurrrrrja pino, kiitosta vaan kaikille asiaan vaikuttaneille ,D Apua, täytyykin käydä katsomassa HelMetin päivitys..... Äh, eivät ole vielä ehtineet tehdä kuun puolenvälin uutuuksien päivitystä. Harmi!

Taidan painua tästä parvekkeen kautta kohta uusiounille. Viime yökin meni vielä ketuillensa, unta vajaat 4 h ja sekin äärimmäisen katkonaista. Vähänkin kääntyessä herää kipuun jossakin päin kättä / koipia / lonkkaa jne. Eikä saa sitten heti unta, ei ainakaan kramppien jälkeen. *huoh* Mutta nukkukaa te positiiviset ihmiset ihanat, vähintään 8 h leppoisat unenne tyytyväisinä itseenne ja maailmaan!

-------------------------------------254944.jpg

Purrrrrrrrrrrrve, kaiffat! Hei, nyt toi mami jäi jo himaa, hei! Se onkii mun kans sitt kolme viikkoo, ku se kert lupas. Ainaskii melkee joka päivä, mmmm. Kliffaa hei. Ja varpist tona aikan jo jonakii päivän tulee kunno fisuliinisafkaa. Siis niinku jääfisuu tai donarii tai ees jotai. Nyt mä en kyll syäny tota kissinmuanaa, toi ei oo hyvää. Mä oon tullu kronkeliks, sanoo mami. Ennen mä safkasi ihan mitä vaa, nyt oon alkanu valkkaa. Orja ei aina diggaa, ku se ei tiädä, mitä se sitt ostais. Toi kana-maksa on iha hyvää, se saa nyt ainaki kelpaa. Mun miälest se vois duunaa mull omat safkat vaiks joka päivä, tuarettaha sen tiätty pitäs olla. Se vois olla niinku fisuu ja toist fisuu, jauhist, maksaa, mjunuaisii ja sillee. Sitt sill ois taas tekemist himass. Nyt ku näyttää silt, ett se vaa makaa ja lukee. No, duunaa se safkaa, mutt silti. Se vois alkaa tekee mulle mun omii safkoi? Ai et ei vai? Ai miten nii mä oon vaativa? Tota, se kattoo joteskii vähä oudost mua, mun tarttee vissii painuu johki vähä muuall. Mä oon sitannu täss konee viäress kattoos ku se nakuttelee tekstii. Karmee paljo taas, kukaa jaksa tätä lukee, hei! Jonku kuvanki se on ettiny. Oisko toi mehikolaine kissi? Must se vähä näyttää silt, son täält.

1250563188_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kliffaa alkuviikkoo iha kaikill!

-------------------------------------

Kiitos, Vincent, tällä kertaa sopii minullekin.

Päivän slogan: Maailma ei ole mikään kaunis paikka, ainakaan minulle.

Päivän biisi: The Fish Cheer & I-Feel-Like-I'm-Fixin'-To-Die Rag

Luettua: Rawi Hage – De Niron peli, ei saa antaa nimen hämätä! Kertomus Beirutin sodan keskeltä, nuorten miesten mahtailusta ja arkailusta. Pommeja sataa, roistot tunkevat edelle leipäjonossa, kidutusta ja kuolemaa... Bassam haalii rahaa päästäkseen pois ja pääseekin lopulta Pariisiin, jossa asiat tuntuvat muuttuvan. Kunnes tapahtuu taas jotakin ja hän löytääkin itsensä Montrealin koneesta. George etsii itselleen ansiota ja arvostusta taistelijana. Lopun edellä. Merkillisen luettava kirja, vaikka osa on aika kammottavaa machoilua. Kuitenkin kuvaukset sodan takaumista, vanhempien kuolemasta, elämästä rauhan keskellä ovat todenoloisia ja jopa lyyrisiä välillä. Lukemisen arvoinen uutuus, jos ei inhoa sodan retostelumeininkiä, jota nuoret alussa harjoittavat. Anthony Horowitz – Kuka leikistä suuttuu, olen lukenut, mutta en tarkemmin muistanut enää tapahtumia. Melkoisen merkillinen opus tämäkin. Guy, sillä hetkellä työtön näyttelijä, lähtee metsästämään erään vitsin alkua ympäri Englantia. Hän törmää outoihin yhteensattumiin ja on lopulta varma, että häntä varjostetaan. Ei sellaista vitsiä, ettei totuuden häivää... Hän on saamaisillaan selville jotain perin epämiellyttävää, kun alkaa taas tapahtua. Sopivaa välipalaluettavaa, ei suurta kirjallisuutta.

265380.jpg 


KISSIKENKÄT SAAVAT NYT PÖLYTTYÄ RAUHASSA!