Nyt päätin eilisaamuna käyttää sitä sairaslomaoptiotani. Soitin lääkärille ja kerroin, että en päässyt aamulla kävelemään kuin seinistä kiinni pidellen - alkoholilla ei ollut osuutta asiaan. Sattui vain niin stnasti. Kaveri ihmetteli, että kauan olin jaksanutkin, kirjoitti vkon sairaslomaa ja kysyi, että riittääkö vko. Hyvä. En oikeasti pystynyt eilen enää kunnolla kävelemään. Sama juttu tänään. Hiukan koivet vertyvät, kun mömmöt alkavat toimia. Siihen asti kävelen huonekaluista tukea ottaen. Päätin siis haistattaa huilut määräaikaisuudella tms. Miksi kärsisin kipuja muutaman euron vuoksi ja tekisin niska limassa kipeänä töitä? Ei järkeä. Onneksi tämä meidän lääkäri tuntee minut ja muisti asian... Eli tässä sitä nyt pötkötellään ainakin tämä päivä kotona. Huomenna on varmaan  pakko edes käväistä asioilla, mutta sen jälkeen voi taas lepuuttaa. Saman tien peruin torstaisen akupunktion. Akuttaja huomautti viimeksi, että jos on vaikka flunssaoireita tai lämpöä, ei saisi akuttaa. On nimittäin myös vähän flunssainen(kin) olo... Tai sitten se on vain myötätuntokuvittelua,  kun kaikki ympärillä pärskivät ja honottavat.

Olipa hyvä, että sain nuo kurkut ym. säilöttyä. Papu on luvannut taas ensi vkonloppuna tuoda loppuja tuotteita palstalta eli kurkkuja, kesäkurmitsoja sekä oikeaa kurmitsaa. Kuulema saan oikean kurmitsan teko-ohjeet *huoh*. Niinkuin sitä ei olisi tähän mennessä ehtinyt tehdä useammallakin tavalla, mutta toisaalta, jos Papulla on jokin tosi erilainen ohje, voihan sitä aina kokeilla. Viimeksi vain Papun ns. kevyt kesäkurmitsaohje oli täynnänsä smetanaa, öljyä, kananmunaa, juustoa... Ja Papun miehen pitäisi olla laihiksella. Ei noilla emmeillä ;D Samoin Papu oli taannoin tehnyt vihannespiirakkaa, ihan vaan kevyttä. Jooo, oli se hyvää. Pohja oli semmoista suolaista murotaikinatyyppistä vedätystä, päällä öljyssä kuullotettuja vihanneksia, täyskermaviiliä ja 3 egua - ai niin - ja mauksi oli sitten käristetty vähän pekonia, että sellainen vihannespiirakka.

Nytpä minulla on aikaa tänään seurailla menoa ympäri Lokistaniaa, lukea ja nukkua. Jos Kummisetä ei häiriköi. Eilenkin se istui täällä kympän uutisiin asti. Jotenkin se aina jumittuu istumaan ja jorisemaan. No, ymmärrän toki, ettei ole kiva olla yksin kotonakaan. Minä taas olen tottunut tekemään omiani sinäkin aikana, kun hän on kylässä. Eli pikkuisen murinaa kuului kyllä, kun vietin tunnin-pari koneen ääressä. Mutta pitäähän sitä tarkistaa lokeja, Huutis-asioita, meilejä jne. Ihan pakko.

--------------------------------

Puurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Nyt mamiska onki mun-mun-mun kaa. Ihan varpisti ja koko ajan. Mä herätin se varmuuden vuoksi jo kolmen kieppeillä. Ei se herännyt. Unessa se raahautu keittiöön, että mä sain mun kalkkunan. Sitte se uikutti ja raahautu takasi goisiin. Aika nopeesti se goisahti uudestaa. Höh! Sitte se vast sai mun päähän taottuu, ett se jää mun kaa himaa, ett se ei siis mee duuniin. Sen takatassut on kipeet! On ne - kyll mä näin ku se yritti kävellä. Oikeesti kuulu semmonen kumma uikutus ja vähän rumii sanoja ja plösähdys, ku se pääsi tuolille, tuolilta soffalle, soffalta kylppärii. Ei kai silläkää oo hirvee kivaa. Mä yritän  tänää sitte piristää sitä vaiks oikee kunnon kissileikeillä. Ne ainaki on hyvejä - paitsi ett se ei vissii pysty noutaa mun heittämii tavaroita. Mutt mull on monta tavaraa, ett jos vähän aikaa edes. Ja sitt se varmaa laittaa jotain heekkuruokaa, kun on koko päivä aikaa. Laittaiski, njamsk. Purkkiruoka ei oo nii hyvää, kun se, mistä mami aloittaa ruuan tekemisen. Sill  on jömmassa jäässä kaikkee lihoja ja sillee. Ja mä saan maistaa kaikkii, ihan kaikkii jutskii, jos mä haluun.  Kaikki ei ees haise hyvälle, niin ett niittä mä en maista. Mutt lihoja menis, suikista, broiskuu ja sillee. Ja tiätteks te, HK-blööki on ihan hyvää!

192382.jpg

Tälleeki sitä voi käydä - tää on vaan muistutukseks yhdelle varmaan-tiedätte-kenelle kissaleidille, joka tykkää lipitellä bissee! Nii ett oo sitte vähä varovaine kaa. Ei oo kliffaa herätä tollasen lipittämise jälkeen. Mamiska ainaki on sillon kipee, vihane ja vähä urvelon näköne. No niin, nyt alko sataa. Höh, mä lähden baseen ottaa unkkoja. Siell on kuivaa ja lämpöstä ja kivaa! Sitte myöhemmin häiriköidään mamiskaa ,D Purveista keskeistä viikkoa kaikille kavruille!

----------------------------------------

Ah - mikä päivä. Lämpöinen sänky kutsuu, kirjoja ja ruokaa on, ulkona sataa....*virn*. Ei niin hirveästi haittaa, vaikka sattuukin.

Juuri aloitettavana kirja: Juliane Hielscher - Äiti, katso pingviinikaloja

Päivän slogan: Egoisti on ihminen, jolla on huono maku - on enemmän kiinnostunut itsestään kuin minusta!

Päivän biisi: Retkut

SATEISTA KEKSIVIIKKKOA - MUISTAKAA PUKEUTUA  SATEEN MUKAISESTI!