Huh, se on ikäänkuin kovan päivän ilta –fiilis tänä aamuna. Olen nukuskellut pätkissä yön ja puolet aamua. Tosin Hörhön prle häiriköi pariin otteeseen... hmph. Saa tulla sitten myöhemmin tänne, jos ehdottomasti haluaa. Ei sentään aamuyöstä. Ei se kyllä häirinnytkään, koska särki niiiiin prleesti, että olin hereillä vähän väliä. Ei hyvä, ei kiva, ei varsinkaan mukava. Polka ei siis ole kovin hyvässä kuosissa mm. koipien ja selän osalta.

 

Pitäisi varmaan vähän tänään siivoskella ja katsastaa, mitä tarjota Belgalle huomenna lounaaksi. Pyykätäkin voisi. Hoidella viidakkoa, joka näyttää voivan melko kehnosti (lehtiä putoilee). Muuta pientä puuhasteluakin olisi. Lukeakin pitäisi, kirjoittaa ainakin yksi juttu. Syödä itsekin jotakin. Käydä pakkoruiskussa. Että semmoinen juhla tämä meikäläiselle. En, en syö sikakinkkua! Tuolla on erilaisia fisuperäisiä aineksia ja lisäksi vihanneksoja erilaisia, vähän oudompiakin...

 

Mukava työkaveri lahjoi eilen minua tosi herkkutortuilla, jotka on tehty täysin perinteiden vastaisesta taikinasta – njam! Eivät murene, maistuvat hyvältä – tämä tykkää. Lisäksi sain munatonta tummaa suklaakakkua *tsihih*, joka on myös tosi herkkuva. Ja toki hänen bravuuriaan eli kolmen suklaan kakkua. Sitä säästelen huomiseksi. Ei, kakut eivät ole kokonaisia ,D Ei sentään, neljäsosia ja vain muutama torttu. Ei tännekään sentään ihan hirveää määrää ruokaa uppoa!

 

Haa, ja tässä jo parempi aasinsilta siihen, että lahjuksia on tietysti esiteltävä tässä kaikille. Viinipullo oli sievästi piilotettuna näkyviin pussiin, josta vielä eilenkin utsittiin: ”Kuka se oli, joka toi Polkalle lahjapullon????”. No, koska pussissa oli myös löytötähtiä (!!!), kiedoin ne pullon kaulaan – siinä ne näyttävät oikein trendikkäiltä ja brandyteiltä :DDD Eli tämä on selkeästi Neljän Tähden Viiniä – sitä voi juoda meidän kaikkien neljän tähden. Ziitos siis... Rekvisiittana muut juomat.

 

 

1293177233_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

 

 

 

Ja sitten tuli se The Paketti! Täpötäynnä hianosti pakittuja taravoita. Hävetti, itse pakkasin tosi rumasti ja kiireesti. No, sisältö oli sitten vielä hienompaa eli kuvan mukaisesti erinomaisen hyvää kirjallisuutta! Enkä minä ainakaan tiennyt, että Polkalla on myös oma suklaamerkki. Nyt sekin on totistettu, Toverille sinne kiitokset sekä hienoista kirjoista (ja pakkauksista!) että sukulaatista. Tämä on kovasti ilokas :DDD Näitäkin nautitaan myöhemmin. Ei, en taatusti ole avannut edes kirjaa (koska minulla on iso hieno tiiliskivi kesken) enkä varsinkaan suklaata.

 

 

1293177208_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

 

 

No niin, eiköhän tämä ole tässä. Oikeasti olen melkoisen väsynyt enkä taida saada aikaiseksi kovinkaan paljoa. Yritän lääkitä itseäni sopivasti ja nukkua niin paljon kuin mahdollista. Juokaa vinaa, pitäkää kivaa!

 

265380.jpg 

 

VÄSY JA KIPEÄ POLKA YRITTÄÄ TOIMEENTUA!