ensinnäkin tietysti se, että oli Yrjön päivä. Yrjö – tuo ihana yllätys mennen-tullen... *jäks*. Toiseksi tietysti se, että oli Kirjan ja ruusun päivä. Jonkun olisi pitänyt saada ruusu ja toisen taas kirja – minä en jumankauta eilen saanut kumpaakaan, hmph. Niin, miehinen päivä myös siksi, että kaikki seisoi! Töissä nimittäin.

Varastolla oli ajettu taas jotakin umpikieroja päivityksiä, jotka takasivat tietyn osion erittäin hitaan toiminnan tai tilttaamisen vähän väliä. Tietysti meikäläiselle oli taas jaettu aivan älytön kasa hommia viime keskiviikko-illasta lähtien tehtäväksi. Voitte siis arvata, että kyrsi. Ihan reilusti kiroilin rätväkästi, SN:nkin kuiskaili hiljaa Stanaa avuksi. Jo vain siis oli miehistä meinkiä meillä.

Tänään olisi syytä kaiken toimia! En ehdi tehdä mitään valmiiksi, jos kaikki taas jumittuu. Asia ei johdu meistä, se johtuu huomattavasti korkeammista tahoista. Anteeksi tätä ei anneta. Josta tuli mieleen, että vt. Analfa pyöri ympäriinsä kuni puolukka vessan huuhtelun jälkeen ja oli ylimielisen innokkaan näköinen. En keskustellut edes hänen kanssaan, välitin vain yhden viestin meilillä. Kas kun istummekin täysin eri puolilla taloa nykyään, ei ole tarvis. Näin vain hänet pariin otteeseen, kun pungersin viemään rojuja osastolle. Olisin sanonut vaihteeksi, että on liikaa tehdä viiden päivän työt kolmessa päivässä. Perkele, mutta teenpäs kuitenkin. Kiusallakin, kyllä sitä joskus nyykähtää aivan varmasti.

Kuten kaikki taatusti ovat huomanneet, Vappendahl lähestyy. Jokainen amatöörikännääjä on ottanut aaton vapaapäiväksi, hah. Meikäläinen aikoo silloin kangeta töihin – ja ihan aiheesta vielä. Torpassa on oltava päivystysvalmius ja minähän olen aina tällaisina päivinä kovinkin innokas olemaan paikalla. Jos ei muuten, niin ihan muiden kiusaksi ja piruuttaan. Siihen voitte luottaa!

Upo oli muuten lähtiessään jättänyt viestin, että ensi viikolla kaksi täyttä päivää riittää minun työvelvoitteeni kuittaamiseen. OK, minä teen niin ja vähän päälle, ettei taas tule sanomista. Olen aika kettuuntunut edelleen siitä, että minkäänlaista yhteismitallista ohjeistusta asiasta ei ole olemassa. Minähän en mitään ala anelemaan, se on varma se.

Mitäs muuta? Ei siis yhtään mitään. Väsyttää ja särkee tavanomaisen reippaasti eikä mistään ole apua. En enää tiedä, mitä keksisi. Vapaapäivät vielä voi käyttää hyödyksi eli tropata ylimalkaisemmin ja nukkua silloin, kun se on mahdollista. Työpäivinä se nyt vaan ei käy; ei troppaus eikä nukkuminen.
Yöt menevät tasaisen 2.5 – 3 h unien voimalla. Ei ihme, että alan raivota kissallekin jo loppuviikosta. Tosin Vinski on nyt todella hyvällä tuulella, kun pääsee ulos vähän lämpimämpään ja aurinkoon pitkän talven jälkeen. En yhtään ihmettele, ei karvamölli tulisi sisään varmaan ollenkaan, mutta
kylmä alkaa kangistaa kyllä aika varhain illalla >o<

 

Ei minulla siis todellakaan ollut teille mitään kerrottavaa. Pari yrttiä vein eilen Varastolle,  tänään kuskailen pari-kolme lisää. Sitten katsastelen noita loppuja eli mitkä on katkottava ja uusittava, niistä saisi hyviä alkuja Varastollekin. Ihan SN:n kiusaksi *ilkeä wirn*...

Niin ja huomenna alkaa senkin ongelman pohjustus, mitä taas syötäisiin? Hyviä ehdotuksia? Any? Muutakin kuin saladoa ja / tai wokkia? ;)

Menenkin tästä, kaffetta halajaa sieluni sekä mömelöitä muut osatekijät!
POLKA – NIIN OLEVINANSA TAAS MENEVINÄNSÄ!