Niin, tässä sitä taas ollaan. Ns. ”loman” jälkeen, kello on mukavasti 23.23 eikä unen pilkahdustakaan olen näkynyt edes eilen. Että kaikki on ikäänkuin otettu irti (älkää uskoko tähän, mutta näyttäkää jollekin kohtalontoverille!). Unihiekkakaveri on hakusessa jo kolmatta yötä, ihan kiva... kohta en enää vastaa sille perhanalle!

Ensiksikin: vierassängyssä yöpyy Aito Hörhö =O Onneksi siis vierassellaisessa. Hän ilmaantui tänne niin hörhööntyneenä, että mies oli pistettävä saunaan ensimmäiseksi. Sen jälkeen löytyi Kummisedän perinnölle käyttöä eli pari paitaa ja housut – huom. Hörhöille ei liikaa kerralla, sekä runsas valikoima tyhjiä pulloa (oma puolen vuoden varasto), jotka voi viedä kauppaan. Lisäksi syötin sen... nyt se jo liikkuu ja ääntelee lähes inhimillisesti. Karkoitus on aamulla klo 6.00 pihassamme, mikäli halukkaita lentoonlähettäjiä sattuisi löytymään.

Toiseksi: jos kuvittelette minun juoneen koko lomani – olette väärässä! Kun aloitin kevytlomperolla, en tiennyt, mitä seuraavaksi tapahtuu. Eli aamulla ei taas toinen koipi ottanutkaan päälle ja sitä oli käytävä näyttämässä. Ei kuitenkaan mitään loman keskeytystä tms. Kun ei se nyt ole tuota fibroa (tai jotakin muuta....) kummempaa. Niin että kun ei sille mitään voi, annetaan olla vaan. (jupinaa, mutinaa, salamoita, ukkosta)

Seuraavana aamuna herättyäni ihmettelin, miksi toinen silmäni ei aukea! Joku hyönteinen (ja mistä prleestä niitä näin aikaisin löytyykin?) oli keksinyt tökätä suoraan vasemman silmäluomen alapuolelle vekkulin paukaman... sellaisen punertavan ja turpean. Kuin ainakin olisi pari viikkoa JO viettänyt Malmin pöpeliköissä. Enkä minä raasu edes ehtinyt lainkaan mukaan menoon. Meno on muutenkin parhaillaan ratkiriemukasta, puistossa kajahtelee laulu ja ”tyttösten” kiljaisut sekä miehekäs kiroilu ja piereskely. Teretulemas vaa!

Näistä syistä en siis myöskään ”matkustanut” (mikä yliarvostettu sana) mihinkään. Ehkä sitten syksymmällä =E En edes Hakikseen. Nyt suorastaan odotan töihinpaluuta ja Eestin Serkkusten tuotteita monipuolistamaan ruokavaliota. Sekin kun jäi vähän hakuseen sen seurauksena, että Belgarionin kesäkurssi on erinomaisen tiukka, vaativa ja muuta mukavaa. Käytännössä siis hoidin lähes itse ostokset ja ne olivatkin sitten vihanneksista herkuimpia eli pesäpallomailan kokoisia kesäkurmitsoja – tapoin ja käsittelin ne kyllä itse. Seuraksi tuli tuolloin tällöin muutakin. Nyt vängersin töihinpaluukeiton eli thaikalasopan ihan hajujen sinfonian takia.

Joten unohtakaa koko loma! Niin yritän unohtaa minäkin heti kun Hörhön haisu on häipynyt ja saan huomenna aikaiseksi väsätä appelsiini-seesam –tofua. 

Loma on jo käsitteenä yliarvostettu? Mitä sillä tekee, ihminen on luotu tekemään MAHTAVIA TÖITÄ, TAISTELEMAAN LOHIKÄÄRM... ai, tämä ei ollutkaan siis minun Miekka & Kilpi –tarinani... No, joka tapauksessa tekemään jotakin aivan muuta. Ei – ei työtä sinänsä henkensä pitimiksi, mutta jotakin. Jos keksitte oikean sanan, ilmoittakaa. Minä en nimittäin keksi.

Ja sitten edellisiin sairas- ym. postauksiin liittyen diagnoosini ja sairauskertomukseni ovat luettavissa tässä lokissa. Käyttäkää vaan aikanne vaikka siihen turhuuteen, se on ehkä jopa kansantaloudellisesti hyödyttävämpää!

Ja ei – kissapostausta ei tänään tule! Vincent on kyllä täysin kunnossa, mutta ei halua juuri tänään esiintyä kanssani tämän postauksen yhteydessä *hämm. huok*.

Koska loman aikana luin myös noin metrin verran kirjoja sekä arvostelinkin niistä osan, en jaksa tuoda niitä tähän juuri nyt! 

Minä palaan Varastolle klo 6.30 lähtevällä taksolla, mikäli Iisalmi suo. Odotan vain, että joku hvtin kääpä on tehnyt edes osan töistäni. Olen varsin vaarallisella tuulella tänään, olen haukkunut Hörhön, hänen ystävänsä, omat ns. ystäväni jne.

Ai niin – vielä yksi varoituksen sana ns. kesälomailijoille: minä erehdyin eräänä kauniina iltana soittelemaan läpi numeroita, joista luulin jonkun ystävän vastaavan ja myöntyvän drinksukutsuuni iltakähmeen ratoksi. Hah – turha luulo! Vain yksi vastasi ja hänkin vasta kolmen päivän päästä kuunneltuaan viestini. Numeroiden poisto alkoikin välittömästi.... *pthyh*.

 

265380.jpg 

NS. INNOKAS ISKUTYÖLÄINEN