Aamun kärsimykset alkoivat nimittäin sillä, että Hörhö yritti viheltää parvekkeen alla. Jotakin outoa tuhinaa kuului. Haki siis viimeiset senttinsä pois ja suuntasi Kampin Valintaan hakemaan aamumehua. Tämän jälkeen minä jo säntäsin odottamaan taksoa. Aivan, tuli viesti, että autoa ei ole saatu. Ei ole siis saatu, vaikka tilaus on tehty viime sunnuntaina. Eihän sitä nyt voi etukäteen tilata, eihän se nyt niin käy. Soitin HMPK:n, josta kerrottiin, että juu, takso on tulossa, Helsinki-Datan kautta, eikä ilmoita mitään. Sitten näin takson tulevan ja kääntyvän suoraan vastakkaiseen pihaan. Heiluin keskellä omaa pihaa, välkyttelin heijastimia - ei mitään vaikutusta. Kunnes kuski kääntyi ja ihmetteli mikä olento tuolla pensaiden keskellä väijyy, ihmetteli ja ihmetteli, ajoi sitten hyvin varovasti pihaan. Paljastui uusi, uunituore poikakuski, joka ajoi ensimmäistä HMPK-kyytiään, lähes ensimmäistä kyytiään Malmilla ja oli muutenkin... hmmm... kovin ajattelematon ja hulvaton ajotyyliltään. Ajo Herjaamolle piti opastaa ja lisäksi varoittaa mutkista ja mäistä! Minusta tulee kohta opastuksen ammattilainen tätä menoa! No, täällä ollaan, sentään sisätiloissa, ziitosta vaan!

Eilinen lähiopetuspäivä oli taas mukava, mutta tavallisen tiukka. Paljon asiaa yhdessä paketissa siis. Vähänkö väsytti taas, ei itse asia, vaan tahti! Seuraavan lähipäivän sisältöä sitten muutettiinkin niin, että keskitytään vain yhden asian preppaukseen, mikä ilmeisesti on muitakin vähän riiponut. Eli opetussuunnitelma ei ollut mitoitettu ihan tarpeiden mukaan, onneksi tämä voidaan näköjään korjata helposti sisäisellä päätöksellä. Minua riipoo nyt se, että en tunnu löytävän mistään niitä vieraskielisiä dokumänttejä, joita aioin liittää näyttööni mukaan. Ettei vain muutossa olisi joutunut hukkateille, prle! Tuolloin minut pakotettiin heittämään pois suuri osa papereista. Kelelauta! Eli vanhoja työpapereita en voi lähteä enää mistään etsimään eikä niitä minulle enää tietysti luovutettaisikaan. Uusia en jaksa tehdä, eikä aikakaan oikein riitä. Pakko löytää jotakin viikonlopun aikana, ihan pakko...

Kummisetä kävi eilen ruokittavana ja käytiin läpi taas osaa atk-puolesta. Ilta meni huomattavan vikkelästi ja oven sulkeuduttua olin taas valmis nukkumaan. Repoväsy iski, ihan mahdoton sellainen. Nukuin jälleen ainakin 5 h sikiunta, vaikka Vincent yritti jolista omiaan. Aamu olikin taas pelkkää kipua ja särkyä, turha edes mainita. Töitä en taaskaan uskalla vilkaista - kukapa niitä olisi tehnyt. Tulee siis kiireinen päivä, jälleen kerran. Mikäli oikein arvaan (eikä lomakielto ole iskenyt päälle) Belgarion on tullut jo illalla tai tulee viimeistään tänään lomalle. Kiva, apuja tarvitaan huomenna taas pariin asiaan. Ja se pojan kallo pitää kuvata, ööö, siis ottaa kuva, digikuva ,D Oli se niin puhto että! Ja huomenna roudausretki, kirjoja näyttää tulleen kiitettävästi. Ruokaa ei ole. Jömmadonaritkin on syöty. Näkkäriä ja kaffetta on, vähän juustoakin vielä. Juuri muuta ei. Kyllä sillä tämän illan pärjäilee!

--------------------------------

254944.jpg

Moi vaa, kavrut - nii ja kliffaa viikendii taas ihan kaikille. Jos mä vaiks unohdan sanoo, nii heti alkuusa jo tää toivotus. Ei mull kyll mitää erikoist taaskaa oo kertomist. Eile me saatii heekkui. Mami teki Wanhaa Kostajaa, njammmmm. Kattokaas, se upotti siihen kaks puukkii donarii. Joo, mä sain kokonaisen pualikkaa puukin ihan itelleni. Kyll oli hyvää. Nii et mäki sitt goisin. Joo ja mamin viakus, vaiks toisell pualell ku tavallisest. Joteski sen viakkuu taas eile oikee mahtunu kunnolla, ku kirjoi oli sänkyss ja jotai paperei ja puhelin ja vaiks mitä roinaa. En tajuu, hei. Siis sänkyss pitää olla aina tilaa kissill eikä millee tyhjänpäiväsell roinall. Ett kandeis niinku muistaa! Ai se uhkaili, ett ei oo safkaa. Höh, mull ainaski on. Mä tsiigasi ku mami eile katteli jääkkärii, siälä oli viälä niit mun pussiruakii. Orjill mitää välii, ne voi olla syämättäkii. Pääasia, ett mull riittää kaikkee. Napikoita oli viälä, mami laski niitäki. Vähäks on taas tarkan pelin ajat. Nyt on ulkon taas sen verta kurja keli, ett mä vaan käväsin partsill ja menin takasi sänkyy. Taidan viättää tän päivän vaihteeks goisimall ja oottaas mamii takasi.

969437.jpg

Tiätteks te, hei, mami ei taivu ees tällee =O Tää on ihan siivousnormitaivutus meikäläisell, ett vähäks on orja kankee *virn*. Hyvii päiväunkkoi vaa kaikill - pysykää sisällä, siälä on tosi kurjat kelit!

---------------------------------

Minä pysyn sisällä ja odotan aamukaffetta, kiitos vinkistä!

Päivän slogan: Tupakointi on niitä varten, jotka tahtovat harjoittaa syntiä vaatteet päällä! (Jarkko Laine)

Päivän biisi: Kiitti jätkät

Luettua: Susan Nathan - Toinen Israel, alunperin brittiläinen Nathan muuttaa Israelin arabialueelle, jossa melko tuntematon totuus odottaa. Ihan yleistiedon ja uteliaisuuden takia, kannattaa tarkistella mielipiteitään ja olettamuksiaan ja lukea kirja, joka oikeasti kertoo Israelin arabien päivittäin kohtaamasta sorrosta, epäoikeudenmukaisuudesta jne. koulutuksessa, asumisessa ja erilaisissa päivittäistoiminnoissa. Rumaa kuultavaa, mutta totta. Täytyy myöntää, että tämä oli itselleni ainakin osittain tuntematonta aluetta eli suosittelen kaikille vähänkään asiasta kiinnostuneille.

                           265380.jpg

                     PERHANANMOISTA PERSTAITA!