Uaah, pieni iltajuoma tekee hyvää! Nukuin 6 h, erittäin harvinaista. Heräsin välillä vain hemmetinmoisiin koipikramppeihin, joka oli odotettavissakin. Kuumaa, kun juo tarpeeksi, pitäisi lisätä silloin magnesiumia, mutta ei huvituttanut. Oli muutakin juotavaa. Eli kellistin jokusen kuperkeikkalimpan, luin, vetelehdin ympäriinsä ja katselin kerrankin auringolaskun Saiskun skutsin taakse. Hei – ollaan kohta jo niin syksyssä, että aurinko ei enää paahda yöhön asti täpöllä makkariin. Voi nukkua jo tuossa klo 22 tienoolla, jos huvittaa. Mmmm, mukavaa. Ja lompero oli hyvää ja tuotti myös hyvän olon, ei siinä mitään. Sitä nimittäin jäikin vielä! Enkä nyt tätäkään olotilaa miellä kankkusmaiseksi, vähän väsyttäväksi ehkä vielä.

Eilisestä ei mitään erikoista. Varastolla oli äärihiljaista, tekelehdin jotakin ja leikin koneella sekä karkasin hyvissä ajoin. Roudausreissukin osui nappiin; kaikkea saimme, mitä halusimme. Tosin oudosti missään ei ollut kunnollista keräsalaattia eikä hyviä kesäkurmitsoja – ja minusta ne nimenomaan ovat kauden vihanneksia. Jäin oikein etsimään, ei ollut. Tosin Rismaa taas uusitaan, joten voipi olla, että olivat jömmassa jossakin. Liiteristä taas osa taravoista oli loppu. Helkkari, perstai, joo. Ihmiset lähtevät mökeille tms. ja ostavat sinapit ym. tavarat sekä vihannekset pois. Argh, ja minä sentään olin liikkeellä hyvissä ajoin. Ai niin, mutta kun jotkut ovat lomalla. Ehkä se selittää tämän asian. Niin, eikä Malmin torilla myydä kuin marjoja ja herneitä sekä kukkia – ei siis kaikkia vihanneksia, kuten minusta olisi tarpeen. No, korvasin nuo sitten muilla appeilla eli on taas ruokaa ainakin viikoksi, pakkaseenkin jömmasin jotakin. Kirjoja ei juuri ollut, vain yksi varaus, pari hyllystä ja tuota, niin, yksi siitä ota tai jätä –laatikosta mukaan ilmaiseksi, en voinut vastustaa kiusausta. Saanko anteeksi tuotuani taas yhden orvon kirjan omaan kotoon?! Se voi mennä majailemaan vaikka piirongin laatikkoon, jos muualla ei enää ole tilaa. Ei sitä voinut sinnekään jättää...

Eipä sitä eilen sitten kukaan liittynyt seuraan – hengessä ilmeisesti, mutta hiljaista oli. Kukaan ei edes soittanut. En edes minä, tai no ihan vähän melkein, mutta ei sitten kuitenkaan ;D Kuperkeikkalimpassa on se huono puoli, että se saa vatsan sekaisin. Ja kun alle vedimme Belgarionin kanssa pari mukia kaffetta sekä kirsikkapiirakkaa capuccino-jäätelön kanssa, voin vain syyttää itseäni. Kyllä sen pitäisi tästä rauhoittua, kun mömelöt alkavat vaikuttaa. Nyt on taas vähän pesukonefiilis. Pyörii, pyörii, kurisee, vähän linkoaakin. No, tänään aion muutenkin vain lepuuttaa. Koivet ovat äärikipeät. En osaa sanoa miksi. Tosin joka päivä on ollut jotakin ylimääräistä käveltävää tai sitten ilmasto on muuttumassa radikaalisti. No, särky on kuitenkin sellainen, ettei huvittaisi edes nousta ylös. Särkee, vaikka vain makoilee. Kokonaisvaltaisesti vielä, koska krampit saavat pohkeet kipeiksi. Vali-vali-vali ja auts. Täytyy käydä välillä pitkällänsä ja kirjoittaa sitten taas lisää.

Heh – olipa vilkasta mielipiteiden *tsihih* vaihtoa kerrankin kommenteissa eilen. Kaikki näyttävät olleen liikkeellä ,D Mukavaa, minä tykkään siitä, että täällä käydään myös jättämässä viestejä! Ja niin, se arvatuskilapilu biisistä on vieläkin voimassa! Kukaan ei ole arvannut tai tiennyt. Kertaan vielä jo jätetyt ja ymmärretyt vihjeet: Leidi, uudehko levy, biisi jota tietyssä mielessä ei unohda. Oliko vielä jotakin, no minä voin itse lisätä sellaisen vihjeen, että hän myös osaa soittaa... ,D Ähh, ei se biisi kummoinenkaan ole, se vain on soinut jokusen viikon joka aamu. Ei muuten nyt parina aamuna, jostakin syystä. Mutta aivan varmasti olette sen kuulleet, mutta ette ole noteeranneet (jota en mitenkään ihmettele).

No niin, ei kun lepäämään ja lukemaan, ehkä pienet tirsat. Sitten taas lisää...

-----------------------------------------

254944.jpg
Purrrrrrrrrrrrve, kattiskat! Mä tajuu, me valvottii mamin kaa eile toooooooosi myähää. Me oltii partsilkii melkiistäs yälä. Oli muute nastaa, mä olin iha ihmeessää. Nyt mä kuarsin jo, sanoin mamill vaa, ett skrivaa jotai ylös. Joo, mulle noi toi purui tiätty ja sitt erilaisii kissiheekkui. Mamii haamitti hirveest, ku siälä kaupas oli joku remppa-ale ja kissimuaniiki hirmusell alell, mutt ei enää mitää pehmoruakii. Ett mä sain sitt noit tavallisii ruakii. Ne kalliit muanat ei ollu sitt halvennuksell meinaa. Tänää mä toivon, ett se ottais jotai heekkuu mulle. Jos ottasit, jookosta.... joo, se sano, ett se ottaa, jos se vaa muistaa. Se on vissii vähä kipee. Se divas illall sitä sihijuamaa ja pärski sitt melkee mun nassuu. Hyh! En tykänny, mutt iha kiva ilta meill oli kaksisteenki. Mitää fotoi se ei eile muistanu ottaa eikä se nyt jaksu ja mäki goisin, nii ett se ettii jotai muuta toho sitt. Ei tääll mitää erikoist, luvattii kuumaa päivää. Emmä tykkää siitäkää, eilenkii joutusin makaan taas pöydän alla, ku alko olla tosi lämpöst. Mutt tämmöse toi löysi, son täält. Vähä häijy niinku, mutt voin mäki olla >o<

1247893473_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 


Hei, kliffaa vapaapäivää kaikill muillekii!

---------------------------------------

Vincent kuorsaa kuin ainakin aikamiespoika ,D

Päivän slogan: Viina on viisasten juoma, otetaan me muut vaan kuperkeikkalimpparia!

Päivän biisi: Me & Bobby McGee

Luettua: Henrik Jansson – Otteita kumouksellisista kokouksista. Miten suomenruotsalainen opiskelijapolitiikka vaikutti Turussa 1970-luvulla ja mitä tapahtuu 2000-luvulla samoille henkilöille? Miten maailma ja maailmankatsomus on muuttunut? Onko nähtävissä moraalista krapulaa? Mainio aikalaisromaani vasemmistoaktivistiryhmän sisäisistä suhteista, toimintaperiaatteista ja –tavoista. Minä pidin kovasti! Suosittelen kaikille, ah niin tuttua ,D Istumiset kokouksissa, lehtisten jakaminen, marssit. Nostalgiaa ja fiktiivistä totuutta. Ikävä, että Janssonia ei ole paljoa suomennettu. Kaverilla on paljon annettavaa kotomaiseen kirjallisuuteen. Itse olen lukenut jotakin aikaisemmin på svenska, ei ole nyt listaa esillä valitettavasti. Ilahduttavaa suomenruotsalaista proosaa, Welhotar pitää ja luulee jopa tunnistavansa erinäisiä hahmotyyppejä Kårenilta ja Portista *vilkuttaa terveisiä*.

265380.jpg 

KISSIKENKÄT ANSAITULLA LEVOLLA...