Ei tästäkään päivästä / viikosta tule mitään. Olen niin väsynyt ja kipeä, että en pysy kohta pystyssä. Eilinen ilta meni urvahdellessa, pilkkiessä ja teeskennellessä turhaa. Ei, ei hyvä! Tänään postiin, kotoon, muonaa pariksi päiväksi ja pakkoruisku.

 

Miten ihmeessä minä muka jaksan edes Varastolla... töitä on, ihan hemmetisti. Muutkin jo stressaavat, minua nukuttaa ja väsyttää. Koivet elävät taas omaa elämäänsä ja leikkivät ranskanpullaa.

 

Minä en taida jaksaa – minä menen.

 

Noudattakaa kuitenkin näitä tosi päteviä dieettiohjeita – tämä on suositus!!!

 

 

Dieettiohjeet

1. Jos syöt jotakin, eikä kukaan näe, siinä ei ole kaloreita. Tämä pätee myös siihen, että syöt pimeässä!
2. Jos juot kevytlimsan ja syöt suklaapatukan, kevytlimsa mitätöi suklaapatukan kalorit.
3. Jos syöt toisen henkilön kanssa, etkä syö enempää kuin hän, kaloreita ei lasketa lainkaan.
4. Lääkkeeksi syödyn ruoan kaloreita ei milloinkaan lasketa, esimerkkinä kaakao ja juustokakku.
5. Jos lihotat ihmiset ympäriltäsi, näytät itse hoikemmalta.
6. Elokuviin liittyvät ruuat, kuten popcorn ja perunalastut, eivät lihota, koska ne ovat osa elokuvaelämystä, eivätkä ravintoa.
7. Keksin, munkin tms. puolikkaissa ei ole kaloreita. Puolittaminen saa kalorit valumaan ulos.

8. Jos valmistat ruokaa, ei välineistä nuolluissa aineissa ole kaloreita. Ei myöskään ruuan lopuissa, säilytetyissä ruuissa jne.
9. Samanvärisissä ruoissa on sama määrä kaloreita, esimerkiksi pinaatti ja päärynäjäätelö, herkkusienet ja vaniljajäätelö. HUOMAA: Suklaa on universaali väri ja siksi sopii yhteen minkä tahansa muun värin kanssa.
10. Kylmissä ruoissa ei ole kaloreita, koska kalorit ovat lämmön yksiköitä (esim. pakastetut piiraat, jäätelö, hyvin temperoidut juomat, erityisesti jääpalalliset). Ulko-olosuhteissa alle 15 C-asteen lämpötilassa mikä tahansa nautittava lasketaan kylmäksi, esim. hiillostettu makkara, vohveli kermalla & hillolla, kuuma kaakao kermavaahdolla ja muilla lisukkeilla, kaikki alkoholilaadut ja –määrät...

 

265380.jpg 

 

POLKA LÖNTYSTÄÄ VARASTOLLE – JA SITTEN TAAS TAKAISIN