että en minä huvikseni – ilman syytä siis – käytä rajoitettuja invataksomatkojani? Nimittäin tässä olen sopinut tapaamista (tai pariakin), eivätkä nämä ihmiset suostu itse liikahtamaan kuin tiettyyn suuntaan. Ei, heille ei jostakin syystä vaan sovi esittämäni paikat. Syitä ei tietenkään kerrota. Minä taas yritän saada sovittua tapaamisen niin, että voin käyttää taksoa ja samalla ehkä hoitaa jonkunkin asian. Voi että, miten se on vaikeaa! Luulevatko kaikki, että tämä on minulle jotakin vitun hupia. Säätää joka saatanan vapaa-ajan matkaa ihan helvetikseen kellonaikojen ja muun mukaan? Ei todella ole, ihan vaan tiedoksi. Eikä kukaan tunnu tajuavan, että taksomatkoja todellakin on vain se 9 edestakaista kuukaudessa. Ei, käyttämättä jääneitä ei voi siirtää mihinkään jemmaan. Ei, näillä ei pysty mitenkään enää kikkailemaan – ei ole pystynyt n. 10 vuoteen. Ainakaan tällä normaalilla kortilla, asia erikseen on sitten taksisetelit, joita voi käyttää "hieman toisinkin, ehkä".

Pistää nimittäin oikesti vihaksi (ja lievästi raivostuttaa), että ainakin huominen menee taas hänekseen eli en pysty tekemään mitään. Siksi, että olen sopinut iltapäiväksi yhden menon ja samalla hoidan pari asiaa. Eli siihen valmisteluun saa menemään aamupäivän ja kun palaan, olenkin loppurättipoikki. Siinä meni sekin "lomapäivä" sitten. Jep. Ja toinen menee loppuviikosta, kun on kuitenkin pakko käydä ns. normikaupoilla ja taatusti on silloinkin taas postiasiaa ja muuta mukavaa. Minä tarvitsen kuulkaas jonkinnäköisen henkilökohtaisen apulaisen, joka hoitaisi osan minun hommistani, noista liikkuvista asioista nimittäin! Kaikkea ei voi hoitaa netin kautta, vaikka melkein kaiken pystyy... tavaroita (eikä valitettavasti meikäläistäkään) varten ei ole vielä minkäänlaista teleportaatiota. Se olisi kyllä ehdoton!

Niin, sen verran vielä, että olen kertonut näille ihmisille käyttäväni invataksoa, joten sen ei pitäisi olla vieras asia. Olen kertonut myös tästä rajoituksesta. Mutta silti. Eikö jumankauta kukaan muu käy kaupassa kerran viikossa ja muuallakin? Voisiko jokainen laskea, montako kertaa poistuu kotoaan käydäkseen esim. kävellen tai bussilla jollakin asialla viikon ja / tai kuukauden aikana? Olisi ihan kiva verrata, selviääkö helposti sillä 9 matkalla! Vettutaatana!

Ei minua tässä mikään muu ärsytä kuin se, että jotkut edelleen ja aina vain kuvittelevat meikäläisen soittavan tavallisen taksin ja kulkevan sillä ilmaiseksi niin paljon kuin huvittaa. Voi kun niin olisikin, en valittaisi pätkääkään :D

Onneksi Belga kävi eilen lounaalla eli pääsin pähkimästä pahimpia; söimme hyvin ja reippaasti, yhtään änkyttämättä. Kotitekoista fisuseljankaa lohilisukkeella ja piparjuurisilmällä, njam. Omppupiirasta ja jädelöä kastikkeella ja kaffetta. Lisäksi Belga sai vähän synttäriappeita omaan käyttöönsä ja oli näemmä suht tyytyväinen ja lupasi hoitaa yhden homman sekä kiikutti kissankakkispussitkin mennessään. Minun olisi pitänyt lukea asia-asiaa ja kirjoittaa siitä, mutta en vaan jaksanut huvittua nyt moisesta. Ajatukset ovat vähän muualla, ikävä kyllä. Eli se jäi taas aikomukseksi. Ilmeisesti samaten moni muu asia, joihin meikäläinen saa kulumaan aikaa enemmän kuin laki sallii. Perkele, miksi ihminen on niin kömpelö ja hidas – en minä sille mitään voi, mutta se aiheuttaa erinäisiä ongelmia jokaiseen tekemisen tapaiseenkin, mm. ompelusten esilleottoon ja niiden väkertämiseen. Kokeilkaas piruuttaan, vaikka toinen käsi sidottuna käsivarteen ja koivet nippusiteillä kiinni toisissaan -> vähän esimakua.

Mrhrm. Olen niin vihainen, että riivin kohta kelpoisan kasan mömelöitä ja sen jälkeen aloitan raivokkaan siivoamisen. Ihan vaan vihan ja raivon voimalla; sen voimalla jo eilen imureerasin pohjat! Kettuillessani taidan vaihtaa jopa lakanat... Ehkä tuo tukkeumakin lähtee liikkeelle, olisi ainakin toivottavan nopea lähtö, perkele!

265380.jpg


POLKA, JOKA EI NYT YMMÄRRÄ, MIKSI KUKAAN EI YMMÄRRÄ?!

PS: Ja ihan vaan tiedoksi, että tähän mennessä (klo 3.33) en ole VIELÄ nukkunut yhtään. Täysikuu tulossa; karvat ja varpaankynnet alkavat ahdistavasti jöpöttää...