Paitsi ehkä se, että huomenna ei tarvitse olla Herjaamolla. Miksi ihmeessä sitä on sellainen luonto, että vääntää tätäkin paashkaduunia kipeänä niskat limassa, vaikka asialla sinänsä ei olisi mitään merkitystä? Ja vielä helvetin huonolla palkalla. Mutta kun ei, ei anna kantti periksi hakea lehtiä luettavaksi kammariin, kuten pitsiniska tekee... tai kulkea juoruilemassa ympäriinsä. Siis silloin kun tietää, että on tekemätöntä työtä olemassa. Eri asia, jos joskus olisi hiljaista! Viime kesänä taisi olla pari päivää sellaisia, että ehti paremmin siivoskella papereita ja laatikoita. Muuten sama paashka jatkuu vaan... läpi vuoden. Olen muutenkin varsin katkero muutamista työasioista. En kerro sen enempää tänään asiasta, olette jo lukeneet sen, mitä tarvitsee tietää. Ehkä tulevaisuudessa koostepostaus siitäkin!

Taksoista sen verran, että jeps - ajoissa ovat olleet. Nyt jo viikon verran. Taidan piirtää kohta hemmetinmoisen ruksin seinään! Kertokaa ihmeessä, toimivatko muidenkin taksot??? Tahtoo tietää? Yleensä nämä työmatkat kyllä ovatkin toimineet, mutta noin muuten... Eli nou rapo tudei! ,D

Muuten heitin eilisenkin illan hänekseen. Eli en tehnyt mitään, en jaksanut istua edes koneella kuin hetken vaan. Lotkotin, lotkotin, tein eväkset, katsoin vajaan tunnin kuvalaatikkoa, lotkotin, nukuin. Onneksi oli nätti ilta, Vincent sai ottaa ilta-aurinkoa tarpeekseen ja kömpi tyytyväisenä viereen. Säryt alkavat olla sitä luokkaa, että tarvinnee kohta triplata kipulääkitys. Veikkaisin, että se ei tee hyvää muulle elimistölle. Mutta ei tätäkään kestä, siis en edes minä. Prle! Siis jos ihminen ei pysty lähtemään edes viemään roskia, on jo aika paha. Eikä nyt ole kukaan ilmaantunut auttelemaankaan. Kummisetä on kurssilla, ja voi-voi-voi, onhan se raskasta vaikka täyttä skeidaa, kertoi hän. Eli ei ehdi meille, ei. Paitsi jos on postiasiaa, silloin kyllä. Belgarion käy töissä ja lukee pääsykokeisiin, en minä voi häntä häiritä enää iltaisin. Enkä haluakaan. Pitäisihän sitä itse pärjätä, prrrrle. No, kun roskis tulee tosi täyteen, se majoitetaan parvekkeen äärimmäiseen nurkkaan. Kävelkööt itse sitten ulos!

Nukkumarapossakaan ei kehumista, klo 3:n pintaan alkoi kivutus. Sain taas väkisin maattua melkein klo 4 asti. Siis suht. hyvin... tai miten sen nyt ottaa. Jos saisi olla kotona, olisin ottanut kipulääkettä ja valvonut pari tuntia. Sitten olisin saanut nukuttua ainakin pari tuntia lisää sekä päikkärit päälle. Mutta kun ei ihmisen anneta olla kotona, ei.

Valitukseksi meni siis tämäkin päivitys. Minulla ei ole mitään mukavaa eikä innostavaa kerrottavaa. Hush - pois täältä! Emme paljasta mitään, emme edes, emmekä varsinkaan itseämme. Täällä EI siis ole mitään nähtävää!

--------------------------------------------

254944.jpg

Huaamenta vaa, kaikki kunnon kollit ja kauniit leidit! Jee, melkeen kesä, ainaski partsill. Mami anto mun eilen jo makoilla siälä siihen asti, ku mentii yägoisiin. Välill vaan kävin sisäll märisees lisää syätävää. Ei ollu heekkuja, tavallist muanaa taas vaa. Mä näin kyll, ett se otti eväkseks fisupuukin. Epistä. Jos joku sen kavereist saa mun osan, mä kyll suutun! No, mutt se lupas tänää kattoo, jos löytyis ees jääfisuu mulle...kilti mami, joo. Vaiks se eilenki vaa oli ja löhös. Oikeen levis sänkyll. On siinä mulla orja, höh. Tai siis lojusin mäki partsill, mutt se onki ihan eri jutska. Siis et kissa voi levii ja sille, mutt orjat ei. Ei ainaskaa tollee. Ainoo hyvä puali on se, ett sen päälle on sitt kiva kiipii. Ja sillo se vänisee *virn* ja kääntyy ja mä pääsen sen kyljen päälle. Siin voi sitt jo pistää pitkäksee nii kauaks aikaa, ett orja väsyy ja lähtee antaa maitonapikoita tai jotai! Tai alkaa kunnon raapututtaa ja paijattaa! Poikaki jo muisti laittaa mulle mun kuvei. Jee!!! En mä kyll muista, montaks niit on. Aika monta. Kai. Mamiska hoitaa sen pualen. Mä vaan esiinnyn, vaiks mä en oikeesti tykkää siitt, ett toi aina höösää sen kaameran kaa. Se surisee ja siit tulee valoi ja semmost, mikä ei oo kivaa. Mä en tajuu, kui sitt niit kuvei siälä on >0<

574757.jpg

Täss mä sain eteses just kiinni yhen maitonapikan, se on mun tassun ala, ei varpisti näy, mutt mä tiädän! Kliffaa keskiviikkoo, mä painun aamutorkuill Anskun kaa. Tassutellaa lisää huamena...

----------------------------------------

Tassutellaan vaan! Minä odotan kaffetimen haltijatarta hoitamaan aamukahvipoliittiset toimenpiteet.

Päivän slogan: Olen nähnyt ja kokenut asioita, joita te ette voi edes kuvitella tai ymmärtää!

Hyvää Voitonpäivää, toverit - 9.5.1945 Natsi-Saksan kukistumisen johdosta. Ja siksi musiikkina soikoon vaikkapa:

BARRIKADIMARSSI<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Veikot, siskot barrikadein luo!

Oi veikot uhkaa meitä vaino taas.

Se kyllin monta uhria jo kaas.

Nyt veljet kostonsäilät temmatkaa

ja sitten kohti sortajaa.

Jaloa, suurta taistella

on ihmisoikeudesta.

Ei meitä tykit pelota,

ei raa’at sotajoukotkaan.

Eespäin veikot vaan

nyt taisteloon.

Ihana viime taistelo

nyt meitä veljet vuottaa jo.

Luo barrikadein käyköön tie,

meit taistoon punalippu vie!

Ja luettua: Jatkoin elistä teemaa, eli Denise Mina - Pako. Voin vain toistaa suositukseni! Vinkiksi vielä, että trilogiasta on nyt suht. uusi pokkaripainos, että voisi hankkia ihan itsellensäkin.... Sitten juu ja krääh Vince Flynn - Lupa tappaa. Agentteja, ammattitappajia, CIA:ta ja muita kirjainyhdistelmiä (olivat unohtaneet EEG:n, EKG:n, TT:n, RR:n, ENMG:n, INR:n, MRI:n mm.), pari kaunista naista ja loput voittekin arvata. Silkkaa skeidaa, ajantappoa, ei muuta. En suosittele kuin vessalukemiseksi, siihenkään ei oikein sovi... no johonkin tarpeettomaan kokoukseen salaluettavaksi?

                              265380.jpg

                          KELMEÄÄ KESKIVIIKKOA!