Eilen jo yritti sataa. Koko illan ja yön pilvet ovat kierrelleet ja yö on ollut todella pimeä, eli se kesän valoisista öistä. Sadetta ei ole kuitenkaan tullut, se olisi kyllä jo tarpeen. Nytkin tuolla työpaikan päällä näyttää olevan aivan musta pilvirintama: Ukkosta ja myrskyä!!! Äkkiä!!! Mitä minä kukista ja nurmikoista, mutta sienirihmastoista olen huolissani. Jos nyt edes sataisi....ja 2 vkon päästä alkaa loma! Jesh! Toisaalta - minä kyllä suunnittelin, että makaisin ja joisin 2 vkoa ja 1 vkon krapuloisin ja kärsisin morkkiksesta. Silloin olisi hyvä laittaa myös huusholli kuntoon. Jos  esim. hakisi heti loman alkajaisiksi korillisen viiniä. Ei tarvitsisi jatkuvasti juosta Malmin Oklassa. Ei korillinen El Tiempoa loppujen lopuksi ole paljon. Siinä pulloja olisi myös hyvä säilyttää. Ei tulisi sellaista juoppokämpän fiilistä, koska pulloja ei lojuisi pitkin poikin vaan koria voisi säilyttää siististi vaikka tuossa partsin oven takana. Hmmmm - hyvä ideo! Pitänee toteuttaa tämä vaikka Kummisedän avustuksella. Korin voi kärriä kaljakärreillä kotio. Sitten varustaa pakastin jollakin syötävällä, käyttää kinkin tai lähipizzerian palveluja välillä ja vain maata. Eiköhän  tuo kipukin siinä unohdu. Lepäillessä tulee vain selkä kipeäksi. Ja sehän on muutenkin jo niin tuttua. Tai voi heittäytyä sekakäyttäjäksi eli tempaista aamumömmöt ja huuhdella ne alas miedolla viileällä valkoviinillä.

Oikeasti: en ole suunnitellut tekeväni ns. lomalla yhtään mitään. En aio viettää aktiivilomaa. Matkailen korkeintaan Hakaniemeen. Muuten pysyn Malmilla. Välillä voin käväistä kirjastossa hakemassa tilatut kirjat. Ja lisää viiniä ja tupakkaa. Mitä sitä lomalainen muuta tarvitsee.

Haa, pakko kertoa -juttu. Lopultakin löysin sen kauan himoitsemani mustan, tavallisen kahvinkeittimen, jossa on simppeli, suora lasikannu. Tähän asti on löytynyt vain joko älyttömän kalliita monitoimikeittimiä tai sitten sellaisia, joissa kannu on pisaramallia. Ja nyt se sitten löytyi, selatessani netissä meidän kauppojen tarjouksia, tietysti Liiteristä. Hintaan 16.99! Olen tyytyväinen, kaffe on hyvää, keitin on siisti ja minusta asiallisen näköinen. Vielä tahdon mustan leivänpaahtimen ja veronpalautuksista mikrouunin mustana tai teräksisenä versiona. Sitten tämä huushollikaan ei kaipaa enää juuri mitään. Tai ei nämäkään ole kuin esteettisiä asioita, kunnossahan nuo vanhat ovat ja menevät eteenpäin kierrätykseen. Ei niitä toki pois heitetä. Ja sitten tietysti on kerrottava syy tähän hinkuun ja ostokseen: nykyinen keitin on saatu 6 v. sitten käytettynä äitini miesystävältä...Eli ei ollut turha ostos minun mielestäni!

----------------------------------------------

Haa, mamma kertoi jo mulle, ett se jää lomalle kohtapian! Mun täytyy alkaa keksii sille puuhaa hirveesti. Jos se alkaa sitä hihitysjuomaa ottaa, nii sitte mun pitää tekee joku vastaisku. Ykävastaisku vois ajottua just siihen. Sitte se pyykkäis taas mattoja ja lattioita ja pitäis musta huolta paremmin. Ei, no pitää se kyllä huolta. Välillä ihan liikaaki. Kummisetä just sano, ett ei ketään kissaa tollee palvella. No, mä oon jo kouluttanu ton orjan niin hyvin. Eilen me syötiin kesäkurmitsoja. Mäki maistoin. Ei se kyll ollu niin hyvää ku kalkkuna tai roisku. Heiheihei - mamiiiiiiiiiiiiiih! Jos mamiska käy tänään kaupassa, se vois tuoda roiskuu mulleki. Ei niit maustettui jutskii vaan mulle omaa. Eihän oo liikaa, eihä! Ja mä tiedän, ett mulle on fisua tuoll ihan jäässä. Mammall on jömma! Se ei tiedä, ett mä tiedän ;D Äsken mami söi leivän päällä kesäkurmitsoja, mutt mä sainki taas kalkkunaa ja sitte sen lisäks viel riistahötskää. Siinä on kyllä se kastike ihan parasta. Mä syön sitte loput vasta myöhemmin! Ja sitte se otti mut olkapäälle, ku se alko kirjottaa. Mut olkapäät vähä tärisee ku se näpyttelee tosi noppaa, et mä sitte hyppäsin pois. Nyt mä istun tässä viekussa, hiiren viekussa, ja kattelen mamiskan nakutusta. Mä odotan mun kuveja.

127307.jpg

Täss mä makaan yks aamu käytävällä. Mä en halunnu päästää mamiskaa töihi! Mun mielestä sen piti olla vielä vähän aikaa munmunmun kanssa. Sitte mä heittäydyin tollee, mut se vaan käveli mun yli. Ensi se kyll otti tän foton ja naureskeli. Mutt sitte sille tuli kiire.

Hei - kaikille Lokistanian kivoille kissafrendeille - tosi kliffaa lauvantaita!!!

------------------------------------------------

Ainakin Vincent on taas hyvällä tuulella! Nyt hän siirtyi makoilemaan soffan selustalle tyytyväisenä, kuono pitkällään, minusta melkein hymyillen. Mikäs on toisaalta ollessa, minusta kissasta, joka on kärsinyt yhtä ja toista, täytyy pitää tavallista parempaa huolta. Että kissa voisi kuitenkin luottaa siihen, että tämä ihminen ei jätä taatusti heitteille. Että ruokaa, kissapuruja, hellyyttä ja leluja löytyy. Ja sitten joskus semmoinen kissatappelukaveri ;D

Täytyy alkaa suunnitella viikonlopun hyvin hyvin hitaasti tehtäviä pakollisia kotitöitä. Täytyy tehdä lista. Huutis-hommatkin on hoidettava. Uuuh - velvollisuudet painavat tällaista ison perheen huoltajaa.

Kesken oleva kirja: Mari Jungstedt - Kesän kylmyydessä

Lauantain biisi: Me and Bobby Mc Gee

PÄIVÄN TESTIN MYÖTÄ MYRSKYISÄÄ LAUVANTAITA LOKISTANIAAN!!!

Päivän testi eli mikä kissaeläin olisin, löytyy täältä!

Minä siis olisin puuma:

Kissaeläin-testissä sinusta tuli kaunis puuma!
Puuma viihtyy erityisen paljon yksin ja se vaatii suuria elinalueita elääkseen mukavasti omassa rauhassaan. Mielipiteet puumista ovat olleet ristiriitaisia, sillä ihmisasutuksen edetessä yhä enemmän puumien alueelle, niistä on alkanut olemaan haittaa ihmisille ja heidän karjalleen.

 

129643.jpg