tämä päivitys on jälleen ryyditetty tavanomaisella märinällä ja marinalla. Siihen kettuuntuneiden onkin turha lukea tämän pidemmälle, vaikka tarjolla onkin kaksi The Saavutusta.

Viime yö meni sitten kokonaan nukkumatta. Vaikka mömelöitä otin normimäärän, päivän aktiviteetit saivat aikaan niin tuhottaman raikkaat ja repäisevät koipifiilikset, ettei nukkuminen onnistunut. Lisämömelöt keskellä yötä toivat hetken horroksen ja sitten siirryin jo suosiolla kaffittelemaan ja rouhimaan kipulääkitystä ja rauhoikkeita. Ei oikein mukava olo, sano.

Jep, eilen siis tein jotakin, jonka olin päättänyt ja kirjannut tänne blögiinkin. Blögipakotuksesta on siis joskus jotakin hyötyäkin. Minä nimittäin kävin PASSIKUVASSA. Lopultakin, en minä ole sitä teetellytkään kuin vajaan vuoden, aktiivisesti puolisen vuotta. Nyt on kuvat, kun saisi vaan vietyä hakemuksen ;) Kuva on muuten äärimmäisen kammoittava, vilkaisin ja piilotin ne nopeasti lompakon syövereihin – sinne, missä ei muutenkaan ole setelirahaa tms. Olkoot tallessa milizeille asti!

Kylmä tärisytti naista Malmilla, tapasin kuitenkin tutun. Jouduin neuvomaan asiassa, josta en itsekään ollut varma mihin valittaa. No, erääseen lautakuntaan, jonka on pakko vastata ja jollei se kuulu heidän toimivaltaansa, ainakin ohjata oikeaan paikkaan. Muuta en keksinyt. Hörhöjäkin oli liikkeellä, pakkasta paossa. Ei kuitenkaan mitenkään ihmeteltävän paljon.

Sen sijaan takso nouti molemmin päin etuajassa, joka on erittäin kiitettävää pakkasella. Taksossa vielä kökkiessäni puhelin soi, vastasin ja kas. Huoltohemmo kertoi olevansa residenssissäni ja tsekkaavansa pattereita. Lupasin tulla ihankohtapian, josko hän olisi paikalla vielä... ja olihan hän. Oikein miellyttävä mies, joka kertoi tehneensä ihan kaiken, mitä pattereille voi (paitsi hajoittaa ne alkutekijöihinsä). Eli ilmannut, tarkistanut säädöt ja niiden piikit tms. Ei nyt siis pitäisi olla vikaa ja mittauksessa tuossa vaiheessa testin mukaan oli lähempänä 20 astetta. Sanoin kyllä, että aurinko lämmittää ja makkarissa olikin vajaa 19. Lisäksi kuulin, että tämä on energiansäästötaloja, ihan kiva. Eihän se mitään, mutta ei kai se tarkoita asukkaiden pakastamista??? Ihan himppasen lämpimämpää täällä voisi kuvitella olevan. Nimenomaan siis kuvitella. Minulla on silti täysi varustus ja hartiahuivi edelleen käytössä.

Toisaalta, on ollut myös hieman oudohko olo. Joko valvomisesta johtuen tai sitten olen tulossa kipeäksi. En kyllä tahtoisi sitäkään. Voihan rähmä. Asioita olisi taas tehtävänä vaikka kuinka paljon. En minä sitten eilenkään saanut juuri mitään aikaiseksi, kun sopan jälkeen tuli nukuttua snadit päikkärit. Univelkaa on, mutta kun en vaan saa nukuttua! Argh sanon minä. Tämä lienee vaikea ymmärtää ja vielä vaikeampi tajuta. Antaa siis olla, päättäkää vaan, että kaikki on korvien välissä. Jospa edes sillä keinoin pääsisi kokoaikaisesti eläkkeelle ja voisi elellä sellaisella vuorokausirytmillä kuin itselle sopii. Vähät välittäen kellistä, aikatauluista jne. Varmistaen vain sen, että tietyt paikat ovat auki, kun on kylillä hoidettavia asioita.

En minä tänäänkään jaksa enempää. Koivet ja selkä eivät pidä olostaan, lisäksi lievää kuvotusta havaittavissa ja runsasta palelua. Taidan mennä peiton alle taas...

265380.jpg


POLKA, JOLLA EI KOSKAAN TUNNU MENEVÄN KUTEN OLISI NORMAALIA!