No just ja joo, hvttiin koko Lyricat! Jos joku tarvitsee, ilmoaa minulle niin saapi 1.5 pakettia 75 mg:sta Lyricaa. Se kun ei ole edes mikään kovin halpa lääke. Kaksi päivää jatkuvaa, sietämätöntä väsytystä ympäri vuorokauden – ei silti kuitenkaan kunnon unta sen enempää kuin muutenkaan. Sellainen töhnäinen olo koko päivän. Ja töissä sitten jatkuva pilkkiminen. Mietin jo, paljonkohan ehdin tössiä, vaikka yritin olla huolekas. Eli heippa vaan tuo lääke nyt lopullisesti. Kun ei käy, niin se ei kertakaikkiaan sitten käy. Heti tuli mieleen se aikaisempi kokeilu, jolloin tipahdin näppikselle, töissä, työaikana, pelkästä Lyricasta. Ilmoan tänään asiasta myös omisarvikselle, että voisi kirjoittaa jotakin muuta järkevämpää. Tiedän, että joillekin tämä sopii oikein hyvin. Minulla vain on aina hankaluuksia näiden lääkkeiden sopivuuksien kanssa, ihan aina. Kummajainen kun olen, prle, ei löydy edes sopivaa pää/kipulääkettä erikseen tai yhdistelmänä. Tyydyn siis edelleen Panacodiin, joka auttaa ehkä vähemmän, mutta ei se nyt ainakaan minua nukuta! Kele, että kututtaa. Kaksi päivää täysin hukkaan.

Mutta muistatte varmaan edellisen diagnoosin, se on varmistumassa, vaikka apuhenkilö ei koskaan päässytkään sitä raskaustestiä ostamaan. Eilen iski nimittäin samanlainen ruokahimo, tai ei ruoka, pizzaa sen olla piti. Kirottu pakkanen, siellähän sitä! Ja ei kun taas melkein jäisenä lätty nassuun pika-pikaa *yäks*. Ja sitten nukkumaan. No niin, huippuhan tässä oli se, että olin jo menosssa nukkumaan ja makoilin lukemassa kun hinku iski. Äkkiä ylös, tosi nopeasti – Vincentkin pelästyi. Mutta minä sain lättyni ja nukahdin välittömästi sen jälkeen. Ja ilman tuota pirun Lyricaa. On muuten vieläkin oudon täysi olo eikä tee mieli aamupalaa =)

The Juhla on siis tänään. Asiaahan siitä näyttääkin tulevan, saimme eilen vahvistetun ohjelman. Ei paha, huhut saivat sen kuulostamaan pahemmalta. Vinkeitä virityksiäkin kuuluu olevan luvassa jne. Asiallista asiaakin toki sopivasti... hiukka nauroimme sille, että aivan lopuksi ohjeistetaan lopun illan viettoon (siis syömiseen ja juomiseen!) ,D Siis lapset tarvitsevat toki kaitsijansa, mutta... no, toivottavasti on mukavaa. Paluun olen varannut melko aikaiseksi, sitähän voi muuttaa, jos oikein hauskaa on. Mukavaa on myös se, että minulla todellakin on vaatteet sinne. Viime vuosien aikana olen kierrättänyt Huutiksessa omia vermeitäni ja ostanut sieltä krekkaleita eli nyt olen mielestäni äärihyvin varustettu kaikkinaiseen menoon ja varsinkin ns. siistiin työpukeutumiseen ,D Mukana on kuitenkin tämä ylläri eli ystävän hankkima takki, jota halusin kokeilla ja samanlainenhan minun oli sitten saatava. Ystävällisesti hän hoiti hommat ja minulla on musta, leveä kauhtana mannehameen kaveriksi. Pitää vain miettiä olisiko pitsikäs loimusamettipaita mitään vai tyytyäkö vähemmän mielikuvitukselliseen tuotteeseen. Töissä kaverit heti huomauttivat, että ei pidä unohtaa myöskään pikkujoulua. Jep-jep, mutta kun en tiedä, mihin aina pääsen, on vähästäkin nirhaistava kaikki mahdollinen irti!

Huomisellekin on kiirusta! Ensin Belgarionin kanssa on käytävä kirjastossa (16 varausta tullut) ja kaupoissa. Kaikki, ihan kaikki ruoka on lopussa. Näkkileipää on vielä yksi levy ja vähän puurohiutaleita kaurapuuroa varten. Ja kaffetta. Muuta ei, juurikaan. Pakko siis täydentää varastoja varsin reippaalla kädellä. Ihmettelin ensin, miksi näin. Sitten muistin, että viimoisen parin viikon aikana kaupoissa onkin käyty torstaisin – se vaikuttaa heti laskelmiini, koska kaikki on laskettu la-la-välille ja vielä pitäisi olla jömmaruokaa. Jömmaruoka tuli taas kulutettua sairiksen aikana lähes loppuun. Siinä siis selitys kaappien ammattovalle tyhjyydelle. Optimoidusti laskettuna täällä residenssissä on Belgarionille pari tehtävää, joiden aikana ehdin laittaa lounasta. Sitten iltapäivällä lähdemme ystävättären kanssa kostoiskulle Vantaan Iikkeaan. Siis en minä mitään halua kostaa, mutta se kuulostaa niin hyvältä. Siis ihan proosallisille ostoksille. Koppitaksolla kulkee aika paljon tavaraa *tsihih* ja saattaja ;D Pähkiminen ostosten suhteen jatkuu vieläkin. Perstuntuma on se, että varaa rahaa tuplaten verrattuna siihen, mitä aiot ostaa – lienee oikean suuntainen ajatus?

Hiukan kateisena eilen taksoa odotellessa katselin porukkaa, joka oli tulossa Kirjamessuilta. Monikin hyvin pullevan kirjakassin kanssa. Argh, no ehkä parempi niin! Minäkin sain suoraan postiluukusta erään Huutiksesta ostamani opuksen, hinta postikuluineen 4.05 ,D Joten unohdetaan koko messut tällä kertaa. En minä mihinkään ehtisikään, sunnuntaina on pakko levätä ja muuten olen kovasti ylösotettu. Kerrankin. Tämä on kuulkaas hyvin outo tunne, vaikka aikataulujen mukaan muuten joudunkin elämään. 

-----------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrve, kaiffat! On toi mun mami kuiteski kilti, sain sitä donarii eile ja se oli heekkuu. Ja sitt sain uutta tavismuanaa ja niit kaakkei ja napikoit. Tiätteks, goisin melkee koko päivä. Sitt ihmettelinkii, ku orja tipahti goisaa, heräs ja tipahti taas >o< Vähäks se tais olla väsy. Nyt aamull se on semmone tavalline mami taas, onneks. Vähä väsy ja kälätti hiukka, ku kaikki mahdolliset tuatokset löyty. Onneks kuiteski kylppärist. Mä olin karvaoksunu, kakkinu ison läjän ja muutenki kastellu pelletit, nii ni se joutu vähä tekee heti aamust hommii. Ei se mitää narissu, sano vaa ett fiksu kissi ko kerta kaikki on kylppäriss. Sen on helpompi siivoo. Me käytii äske partsill, älden galsa siälä jo, ei voi kauaa olla. Ei ees mami. Mull ei taida olla mitää heekkuu nyt aamuks? Mamiih – ai se sano, ett sill on joku piän biitti lihaa, jeeeee. Ja sitt muanaa päiväks. Onneks noi menee huamenn kaupoill. Nii juu ja Poika tulee tänne, mmmm. Kivaa! Mutt mami sano, ett tänää se tulee myähempi himaa ku tavallisest. Se vähä hualestuttaa. Mutt kyll mä oon ennenki pärjänny. Mull ei vaa oo viäl omaa kännykkää, ett me voitais soitella, jos se viipyy tai jotai. Aina se kyll on tullu takasi. Tulee se nytki ja huamenn on varmaa iha hyvä päivä. Fotoikaa toi jaksunu eile ottaa, ett tämmöne nyt vaa....

2007289.jpg

Kliffaa viikendii hei kaikill kavruill – pitäkää kivaa!

---------------------------------

Vincent, jääkaapissa on pienenpieni pala lihaa – jaamme sen aamupalalle.

Päivän slogan: Jos ei nukuta, ei kannata sentään kokeilla ihan kaikkea tyrkytettävää tavaraa!

Päivän biisi: Perjantai

Luettua: En eilen ehtinyt aloittaa kuin yhtä kirjaa vähäsen, meni unen puolelle siis. Mutta mukana kulki kuitenkin HS:n Kirja, kirjallisuusliite. Jonka kansikuvapojuna Paul Auster <3 Hyviä juttuja, mutta myös niitä mainoksia... Kannattaa hankkia käsiinsä, jos ei ole vielä tilaajana tätä saanut. Minä pihistin omani työpaikan tauko-huoneesta, ihan luvan perästä. Niin, sisältönä siis mm. erinomainen juttu Paul Austerin Brooklynistä ja paljon muutakin ihan asiallista tavaraa. Suositan kirjojen kavereille!

                                        265380.jpg

                                      SOVITAANKO, ETTÄ MINULLA ON KIVAA?