Juu, aion Varastoon tänäänkin! Pomo-Poju kotiutuu lomiltaan ja varmaan katsastaa, ovatko kaikki tytöt ja pojat olleet kilttejä ja tehneet työnsä, prle. Täytyy nimittäin muistuttaa häntä siitä, että huomenna olen pois koko iltapäivän. Se neuron aika on huomenna – minä menen vain valittamaan. En minä muuta! Edelleen koipia särkee täpöllä, samoin oik. kättä, en saa nukuttua. Odotan, että joku siellä olisi lopultakin tehnyt edes paperikonsultaation Kipupkl:lle, mutta taitaa olla turha toivo. Hyyssin kiireet ovat sellaisia. Kuten fyssankin, eli ei kiirettä tod. mihinkään. Ennakko-oletus on jo, että jos joku ruinaa kipulääkettä, ei sitä oikeasti satu. Se tarvitsee vain mielipidelääkettä. Samoin jos ei nukuta, silloinkin mielipidelääkettä. Ole siinä sitten tarkkana! Hitto! No, palaan asiaan myöhemmin.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilinen menikin torkkuen, lukien, kissaa paijatellen, torkkuen, syöden, torkkuen jne. Tämän voi toistaa iltaan ja oikeastaan yöhön ja tähän aamuun asti. Tosin en syönyt kuin kerran. Kaffet sentään välillä ja pari leipää. Mutta sitten taas peiton alle, ihan pienet unet vaan. Olen kehittynyt hyväksi torkkujaksi tässä parin vuoden aikana. Tosin ne torkut eivät hirveästi virkistä, kun on koko vkon sinnitellyt jättiväsymystä vastaan. Nyt on jo jonkun vkon ollut myös flunssa-on-tulossa-mutta-ei-tulekaan –fiilis. Aamuisin on tukkoinen, lunssainen olo. Ilmeisesti allegriamömelöt auttavan sen verran, että se helpottaa päivän ajaksi melkein kokonaan eikä hirveästi häiritse. On vaan tukkoinen, vähän. Mutta kyllä se taatusti vielä iskee  *ristii sormiaan*.

 

Laitoin viime vkolla Herjaamolle parille ns. kaverille etanapostia, vain yksi vastasi. Muut ovat täysin hiljaa, hmph. Epäkohteliasta. Tai sitten heitä kututtaa jokin minussa, tod.näk. se, että pystyin lähtemään Herjaamolta. Kaikki eivät pysty, vaikka haluttaisi. Lisäksi siellä näytti olevan auki yksi väliaikainen työpaikka, vähäksi aikaa. Sellainen ylimääräinen lomittajan paikka. Jos olisin oikein omahyväinen, tulkitsisin sen niin,että poistumiseni aiheutti sen, että hommat kusevat entisestään ja minua paikkaamaan tarvitaan sijaisen lisäksi myös yksi ylimääräinen henkilö. Ei, ei tosissaan! Tiedän, että siellä on niin kiire, että jo aikaisemmin olisi tarvittu lisää väkeä. Se oli myös yksi syy, miksi pakenin paikalta. Varaston hyvä puoli on siinä, että kiirepäivät suurinpiirtein tietää ennalta ja myös se, että kiire ei ole täysin jatkuvaa. Töitä riittää, mutta kiire tarkoittaa, että asian pitää olla hoidettuna tiettynä päivänä, ei välttämättä juuri tänään vaan esim. huomenna puoleenpäivään mennessä tms.

 

Muuten ei Welhottaren residenssistä mitään erityistä. Kahmin kohta uuden kirjan pinosta ja jatkan näitä aamupuuhia ,D

 

------------------------------------------

254944.jpg

 

Purrrrrrrrrmenta, kaiffat! Hehheeh, no juu, nyt alkaa ruakapolitiikka taas olla hyväll malllill, niinku. Eile tuli joo lihaa, ensi raakan ja sitt kypsän. Kumma juttu, se kypsä oli täll kertaa mun miälest parempaa eli toooosi heekkuu. Mä oisin taas voinu syädä vaiks kuin paljo, mutt mami ei antanu. Taas se puhu sualast ja sillee. Ja mä sain sitt lisäks tavallist kissinmuanaa. Ja illall napikoit ja vähä kaikenlaist heekkuu päivä mittaa, mitä se ittekki safkaks mupelsi. Ett hyvi pyyhkii! Mä ihan kamalast odotan, ett jos Poika tulis viälä vaiks tänää käymää. Tulis ny! Ois nii kiva, tai ainaski se sitt tulee viikon pääst. Sitt mä odotan ihan hirveest kans postii, ku mami sano, ett mull on postiss sitt tulos jotai omii jutskei. Mutt ku mä en sitt osaa avata mun kirjei. Höh, tarttee venaa siihe asti,ett orja ehtii himaa. Juu, ett mull on paljo odottamist! Nyt mä odotan, ett mami laittais mulle kunnon safkaa tarjoll, ku mä jo sain mun aamuheekut. Mull on kauhee aamunälkä tänää, en tajuu miks. Sen jälkee mä voinki alkaa goisii. Mami on jo monta kertaa yllättäny mutt goisimast illalki, ku se tulee duunist. Mä oon aika kova kolli goisimaa. Jos mä niinku päätän goisii, niin mä voin goisii melkee koko päivän. Ja sitt mamii ottaa päähä, niinku nytki, ku mä yhde aikaa alon huamautella, ett sopis nousta jo. No nousiha se sitt kahelt, ku oli pakko! >o<

 

1282698.jpg

 

Täss mä otan kunnon relaa, Poika on toss viäress, vaiks se ei kunnoll näy. Sen viakus ku nyt vaa sattuu olee nii hitsin hyvä mesta olla tällee kunnoll rennosti! Erityisest tää on tiätty kaikill Lokistanian upeille Leideille tarkoitettu – älkää unohtako mua, vaiks mä en aina käykkää teille skrivaamass. Mami ei aina ehdi, vaiks mä sanon, ett pitäis muistaa kaikki teit upeet naiset... Nii et huamisee taas...

 

-----------------------------------

 

Vincentissä on parantumattomia kollivinkeitä ;D Onneksi ei minulla... BTW, sekä Kummisetä että Hörhö ovat jättäneet minut rauhaan viimeisen kalabaliikin jälkeen – olen erittäin tyytyväinen!

 

Päivän slogan: Ei sen kummempaa, tänään on Caturday, tarkistakaa vaikka! (pihistetty täältä!)

 

Päivän biisi: Päivät kuluu hukkaan

 

Luettua: Pertti "Lande" Lindfors – Eurooppalaiset seikkailuni, Welhotar suosittaa ja hekottelee. Ihmeellisen filosofin suuret seikkailut 60-luvulta nykypäivään. Sisältää myös asiaa, omakehua, filosofiaa, kauniita naisia sekä juopottelua ja sen lopettamisen. Kerrottakoon, että Welhotar on tavannut ao. henkilön ainakin pariin otteeseen eräässä ravintelissa, jossa hän vietti jo tuolloin päiviään särpien mieluusti piimää, pelaten shakkia ja osoittaen huomiotaan kauniille naisille ;D  Margaret Mazzantini – Älä liiku, miehen elämän takaumia lapsen syntymästä lähtien. Tytär on ollut onnettomuudessa, tilanne on vakava – miehen elämä kulkee taustalla, rakkaus ja suhteet, oliko hänen ainoa rakkautensa jo menetetty, entä nykyinen avioliitto... Herkkä opus miehen tunteista ja rakkauksista, huipentuen rakkauteen, jota hän tuntee tytärtään kohtaan. Tytärtä, joka on koomassa onnettomuuden jälkeen. Ei paha, mutta Welhottaren mielestä lievästi säälittävää kelausta eli ei edes riittävän hömppää, mutta ei anna aihetta enempään tutkiskeluunkaan. Ehkä minä en osaa arvostaa riittävästi tämän tyyppistä kirjallisuutta. Kieli on kyllä kaunista! Sopinee joillekin.

 

                                 265380.jpg

 

                 VIIKON ENSIMMÄISTÄ MAANANTAITA!