Ei - blogi ei täytäkään tänään vuosia (tai siis sitä yhtä onnetonta vuotta)! Oikea päivä on vasta sunnuntai 27.5.07. Mutta eikö se ole vain hyvä? Kun amatöörit jälleen ottavat ja juhlivat perstaina ja lauvantakina, voimme me juhlia sitten sunnuntaina... Kutsu ilmaantuu huomenna - juhlat siis sunnuntaina. Toivottelen jo etukäteen tervetulleiksi mukaan kaikki lukijat, myös kissit, jotka eivät Vincentin bileisiin päässeet sekä muutkin eläimet! Lisätietoja huomenna ,D

Taksirapoa: Taksot myöhästelevät edelleen, ei paljon, mutta kuitenkin. Ovat lähes järjestään normitaksoja. Lisäksi ovat ärtsyjä tämän keikkalistan takia. Eli näytän kyllä pääsevän töihin ja pois, mutta ilosta ei juuri voi puhua. Tuntuu, että minussa on jotakin vikaa: Asun väärässä ja omituisessa osoitteessa ja käyn työssä vielä hullumassa paikassa. Enkä käytä (edes) apuvälineitä. Argh! Välillä kuulkaa tämä rassaa ihmistä niin, että mieluummin tilaisi normitakson ja maksaisi itse - kukaan ei taatusti urputtaisi, jos rahaa vain olisi! En yhtään ihmettele, että jotkut ovat lopettaneet koko palvelun käyttämisen. Ei tämä niin herkkua ole, että tätä voisi kukaan kadehtia...eihän?!

Kipurapoa: Toistan eilisen puheeni! Sattuu... ei nukuta... kututtaa...

Ja mitä hyvää? No, Poikani, Belgarion, Kiven Vartija, on lopultakin saanut kirjoitusten tulokset - aika komeasti läpi, vaikka itse kehunkin. Ei paha ollenkanas. Ensi viikolla on pääsykokeet. Hmph. Olen nähnyt hänen pari kertaa selailevan vanhoja kokeita ja niiden tuloksia. Näyttävät kuulemma helpoilta! Väitin, että tilanne on paljon karmeampi todellisuudessa, en tiedä uskoiko. No, meillä on huomenna aikaa keskustella asiasta. Ja minulla on muutakin painavaa asiaa *virn*!

Welhottaren raivolla laitoin eilen menemään pari työhakemusta. Erittäin epätodennäköistä, että pääsisin edes haastatteluun. Mutta hain kuitenkin, kun ensin soitin ja mainostin itseäni vimpan päälle. Ompahan kesän aikana sitten jotakin tekemistä, kun jännää vaikka niitä. Ja on tuossa vielä pari paikkaa varalla, jos innostun uudestaan. Työveetutuksen hetkellä mikään ei ole niin nautinnollista kuin tehdä pikaisesti hyvä työhakemus! Suositan!

Pitää alkaa valmistautua maanantain arvauskeskusvastaanottoon. Taidan listata oireet, tarvitsemani lääkkeet ja sairasloman keston ,> Samana iltana on hammaslääkäri, saa repiä pois sen ainoan jäljellä olevan viisaudenhampaan. Loki siis muuttuu vain kehnompaan päin. Mutta ajatelkaa, kohta ollaan jo niin alhaalla, että ei ole muuta tietä kuin ylöspäin!

-------------------------------------------

254944.jpg

Muahhhhhhhhhhpurrrrrrrrr, kaiffat! Mami on möhliny taas! Mä luulin, ett meill on tänää taas bileet. Juu, ei oo. On vast ylihuamenna. Se kans sählää noitte asioitte kaa. Ihan turhaa taas eilen ruskettelin itteeni. No, mä ehdin ottaa lisää suulista sitte viälä. Tänää ei kyll siltä näytä, oli sen verta galsa, ett mäki menin Anskun viäree ku mami lähti... Taidetaa ottaa taas lokosasti tääki päivä! Mamiska duunas eile taas jääfisuu - juu, mä jolisin ittelleni taas kunnon biitin. Ei sill kyll paljo siit fisubiitist jää, ku mä saan mun osan. Mutt sovittu mikä sovittu - fisu jaetaa meill niinku fifti-siksti, ett mulle mialuummi enempi, nih! Hrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Poika tulee taas huamena, ja Pojan Reppu ja Stiflat, purrrrrrrrrr. Mull on sitt taas kliffaa ku mä haisuttelen ja rapsuttelen ja hampuloin niitten kaa. Ja sitt on taatusti taas jotai semmost ruakaa, ett mäki saan. Ja mamiskall on viälä munuaisii. Hyvä juttu! *tyytyväinen kissavirn*

611297.jpg

Poika samall hakee mun omat fotot. Nyt on vaa näit vriijutskii. On niinku tämmöne romanttine buumi. Kyll me kollitki osataa olla herkkii ja romanttisii, ku sillä päällä ollaa. Nih! Se on taas viikendii kaikill upeille leideille ja komeille kolleille - nähdää hei viimeistää söndaagina niis bileis!

--------------------------------------

Edelleen mieluummin kieltäydyn avaamasta Herjaamon kaffetinta. Meillä on jokin perustavaa laatua oleva ristiriita. Tarvisisimmeko me terapiaa - parisuhdeterapiaa?

Päivän slogan: Omenan kohtalo on kara!

Päivän biisi: Myrkkyä

Luettua: Dan Brown - Murtumaton linnake, tavis-koodin kirjoittajan ensimmäinen romaani, jolla nyt tahkotaan rahaa lisää. No joo, lukemista siinä jonkin sivussa. Epäuskottavaa. Niin, ja kyllähän tässäkin esiintyy jo ns. ratkaisematon koodi eli kryptologia on niin kivaa. En suosittele kuin ao. henkilön faneille ja kesäpaikan puusee-lukemistoon tai karmeaan lukupuutostilaan (tälle täytyy keksiä oma termi!). Aloitettu Richard Stark (siis Donald E. Westlake) - Liian monta kukkoa, kohtuullisen lukukelpoista Westlakea eli ei mitään uutta, mutta sujuvaa tekstiä. Menee siinä muun lukemisen lomassa välipalana. Ei suurta rikoskirjallisuutta, mutta siedettävää sellaista kuitenkin. Huomautuksena: Molemmat em. kirjat ovat pikalainoja, siksi ne nyt tässäkin peräkkäin...

                           265380.jpg

                  PERUSTEELLISTA PERJANTAITA!