Hui, olipa kamala keli! Olkaa oikeasti varovaisia. Pääsin pihalle asti, totesin, että askelkaan ei onnistu, joten taksiherra sai jälleen töitä. Siitä huolimatta, että Welhotar eilen investeerasi aivan upeisiin talvikenkiin, joissa on jopa valmiina piikit (jotka käännetään tarvittaessa päälle-pois). Työkaverini T. (Minnin äitee siis) oli ostanut K-Kengän loppuunmyyntialesta samanlaiset kengät ja kun hän esitteli niitä, minulle tuli töiden jälkeen kiire käydä ostamassa samanlaiset. Edelliset kengät nimittäin alkoivat irrottaa paloja itsestään kävellessäni. Olin onnekas; kenkiä oli yksi pari kokoani jäljellä, ale 40 % ja kaupassa vain yksi asiakas. Mustat, goretexia ja mokkaa, valetut pohjat, pitoa, lämmikettä, heijastinta, tukea - oikein mukavat. Jee, kengät ovat mahtavat jalassa, tukevat nilkkoja ja ovat varmasti kohdallansa - mutta tällä kelillä oli jopa auton vaikea selvitä meidän pihasta, päätiet olivat sulana, mutta sitten osuus Herjaamolle oli taas aivan luistinrataa. Taksarikin jo mainitsi asiasta... En olisi taatusti selvinnyt ehjänä Herjaamolle itsekseni. TT olisi myös kyytinyt, mutta vähän myöhemmin - hän lupasi mahdollisesti hakea minut täältä kidutuspäivän jälkeen sitten pois ,D

Asioista kuudenteen, sen kauppakäynnin jälkeen en sitten enää saanutkaan mitään aikaiseksi. Syyn vieritän vaihteeksi Kummisedän ja Hörhön niskoille, jotka olivat yhtäaikaa käymässä - Hörhöllä vielä drinkkiä mukana, joten taas sain kuulla poikain hölötystä. Pidin kyllä myös molemmille pientä jupinaa. Minulla on lupa. Lisäksi tarjoilin makaroonia, vihanneksia, pestoa ja pikkulihapullia, ei kun siis pastaa i pesto e frikadella? Menisiköhän paremmin läpi? Nyt pitää vaihteeksi taas kehaista Liiteriä - ai että Liiterin tomaattipesto on nannaa, on se tavallinenkin, mutta tässä kyllä hinta-laatusuhde on niin kohdallansa kuin olla ja voi. Varsinkin kun ostin aikaisemmin Liiteristä makaroonia, ei kun siis pastaa, 10 pussia 1 eurolla, on sitä ainakin nyt sitten kaapissa ,D Eli pojut saivat myös syödäkseen. Jotenkin tuntuu, että kumpikaan ei aina saa päivittäin aikaiseksi lämmintä ruokaa... Toisaalta, kumpikin tekee minulle pieniä palveluksia aina silloin tällöin (posti, pyykki yms.), joten ruokin toki heitä ihan mielelläni!

Herjaamolta ei nähdäkseni mitään uutta. Työtahti alkaa jälleen kiristyä ja se tuntuu jokaisen kohdalla. Työkaverini T. sekä minä alamme kärsiä säryistä ja kivuista entistä enemmän, kun pissitauotkin pitää hoitaa lähes lennossa. Ja kun tuo ns. työmoraali ei aina anna periksi jättää asioita ajelehtimaan, vaan pyrimme hoitamaan kaiken samantien pois. Sairaslomaahan tässä jo eilen mietittiin. Jossain vaiheessa se on varmasti taas molemmilla edessä. Ikävä kyllä. Ketuttaa muuten tämä lääkärien tapa, sairaslomaa tulee yksi viikko. Kyllä, viikossa saa itsensä lähes oireettomaksi, mutta varsinaiseen palautumiseen ja toipumiseen tarvittaisiin se toinen viikko. Ja tämän toisen viikon sairasloma vaatii yleensä käyntiä ihan itse näyttäytymässä lääkärin luona. Grrrr. Ymmärrän kyllä, mutta lääkärinkin luulisi jo tajuavan diagnoosin perusteella, että kyllä ihminen itse tietää, milloin on täysin työkuntoinen ja milloin ei. Viimeksi olin vain viikon poissa, vähän se korjasi oireita, mutta sen jälkeen olen kestänyt lievää jomotusta,vihlontaa ja pahempiakin kipuja 1.5 kk. Jos olisin ollut poissa  kaksi viikkoa, olisin taatusti paremmassa kunnossa. (Vali-vali-vali-vali -osuus oli siis tässä tältä päivältä! Voitte jättää suosiolla väliin, ziitos...)

Muuten tuli vaihteeksi nukuttua äärimmäisen hyvin, siis se 5 h jonka nukuin. Ja Vincent heräsi minun jälkeeni, heheeheh (kiusivaa hekotusta)! Jotenkin kissa näytti vähän pöllämystyneeltä =)

----------------------------------------------

254944.jpg

Purr vaan taas! Jumaleissön, mamiska heräs ennen mua, toi on siis ihan epistä ja uskomatonta. No kyll mä pääsin heti vähä kostaa, mä tiputin yhen kattilan kannen tiskipöydäll, se piti hirveetä räminää ja kolinaa. Varpisti heräs kaikki naapurit. Nih! Ettei tarvii siis nousta sillee, ett mä herää, ku mun pitää enste herää ja herättää mami. Mikähä mulle tuli, varmaa semmone isompi uni. Mä kyll nukuin taas mamin viäress, ett jos sill on jotai vaikutus, ku on lämpöst ja pehmost. Ja lukiess mami illalla aina rapsuu mua, jos mä osun oikeesee kohtaa, ett sen käsi ylettyy! Eile toi orja sitt  laitto semmosii lihapulleroit, joita mä muute en syä. En tiädä miks, mutt mä en tykkää niist. Jauheliha jauhelihana eikä miteskää pulleroina. Mutt tänää se varmaa laittaa fisuu tai jotai mulleki sopivaa, ku sill ei oo jääkkäriss tai siin toisess kylmemmäs jääkkäris muuta enää, hih. Mä tarkistin. Joo, joo. Kattokaas ku se välill ettii siält jotai ruakaa ni mä oon aina viäres tsiigaas, ett mitä siälä on. Mä tien, ett nyt siälä on fisuu, kalkonii, roipentelii ja vihanneksii ja siänii. Enkä mä nyt usko, ett se  pelkkii vihanneksii laittais, ei kai. Mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih - teethä sä tänää jotai, joka sopii kiltin kisun pikkumasulle? Jookosta, jooha? Mä lupaan taas olla ihan kilti ja nukkuu sun viakus sitte taas. Mamiska sano, ett sen miälest on kauheen kotosta, ku mä ihan vähän kissikuarsaa. Okei, myännetää, mutt ihan piäntä ääntä vaan...>o<

345618.jpg
Tsiigatkaa, hei kavrut! Tässä patterill voi maata vaiks miten päin, tää on nimittäi aikastas levee jutska. Toss viäress on se kasvi, yks niistä. Sen nimi on Jukka ja sill on kaks poikasta. Mä käyn välill salaa haukka niit, siks ne on vähä ränsistynee näkösii toss. Mami yritti tehdä jotai täll fotoll, mutt mä sanoin, ett jos se tekee jotai, nii must jää jotai pois - nii ett täss se on sitt ihan tämmösenää ku se on otettu! Tää on nyt talvell yks mun suasikkimesta, ainaski sillo, ku mamill on partsin ovi auki ja mä oon jo ollut siälä tarpeeks! No mä jatkan taas goisimist, kliffaa päivää vaan kaikill kissinkoille, jotka sattuu tän lukee! Se on moips taas huamisee!

-----------------------------------------

Jaa, Vincentin kauniin pyynnön jälkeen iltaruokana lienee kalaa tai broileria ja riisiä. Jälleen kerran odotan kaffevastaavaa saapuvaksi, sitä ennen taidan maksaa pois pari laskua, öh...

Päivän slogan: Lempisairaalani on mielisairaalani! (varastettu ilman lupia Kottolasta)

Päivän biisi: Roland The Roudie And Gertrud The Groupie   =D

Eilen aloitettu kirja: Hanne-Vibeke Holst - Kruununperijätär; huom. nimi on todella harhaanjohtava, kysymys on siitä, miten juuri valittu ympäristöministeri pärjää politiikan v-mäisillä poluilla naisena ja miten muut häntä syyllistävät, kirja perustuu löyhästi Mona Sahlinin kohtaloon... suosittelen asiasta kiinnostuneille.

                           265380.jpg

                TILAPÄISTÄ TIISTAITA, EIKÖ?