Jahas, taas söndaagi – viikon inhottavin päivä! Maanantai on myös paha, mutta silloin on enää neljä yötä perjantaihin, joka ei oikeastaan ole enää paljon. No, 10 päivää töitä jäljellä, sitten loma ;D Jos siitä nyt sitten on iloa. Tod.näk. ei, edes siitä.

 

Eilen tuli oikeasti laadittua sisäsiistiä alustavaa muuttopuuhaa. Hien valuessa (aivan, ilma ei taaskaan liikahda mihinkään!) Belgan kanssa puunasimme hellan ja jääkaappi-pakastimen sekä niiden alukset ja taustat, Belga pyyhki vielä venttiilit ja minä joitakin erinomaisia fläkkejä sieltä ja täältä, kun silmiin osui. Löytyi kaikenlaista mielenkiintoista mönjää, yäks. Että sentään jotakin. Tämän jälkeen katsoimme ansainneemme pienet pitsat sekä kaffetta ja Serkkujen leivarin. *purps* Kesäruokaa, just. Sen verran täyttävää muonaa, ettei tullut syötyä enää muuta koko päivänä.

 

Kerroin Belgalle valittuja paloja naapurien käytöksestä viime aikoina ja oli hänkin vähän ihmeissään. Kuvitteli ensin, että huijaan eli puhun paashaa. Sitten näki itse, että seinänaapuri poistui välittömästi parvekkeelta, kun minä menin omalleni. Että sellaista ,D Hänen mielipiteensä oli se, että naapuri nyt vain haluaa olla ihan yksin parvekkeellaan! Toisaalta ihmettelimme, miksi näin? Jos asuu kerrostalossa, kai sitä pakostikin tietää ja ainakin arvaa, että on myös naapureita... Edellisyönä siellä oli taas bileet, jotka muuten herättivät jopa meikäläisen melko tasan puoliltaöin. Ei vaan tullut mieleen (tai no, täytyy myöntää, että ihan piruuttaan kävi) soittaa esim. poliisille, että täällä ”kunnon ihmiset ja raukat vammaiset eivät saa nukkua mökältä”. Minä nähkääs vain nousin ylös, söin leivän, luin vähän aikaa ja menin uudestaan sänkyyn. Tyhmä minä – olisi varmasti pitänyt osoittaa mieltään jollakin tavalla.

 

Vaihtokaverille laitoin taas meiliä, josko ottaisi yhteyttä. Toivottavasti, tämä käy hermoille. Varsinkin kun kuvittelin, että alkavalla viikolla pääsisi allekirjoittamaan ne sopimukset. Pitäisi tellitä taksotkin ja suunnitella viikon muu ohjelma. Ähh, en minä voi, ennenkuin tuo kaveri ilmoaa  itsestään. Täytyy ottaa vain normaalitilaukset ja tarpeen mukaan sitten korjata. Pirulauta, ahistaa!

 

Tänään ohjelmassa ei taatusti mitään järkevää. Paitsi lukemista ja kivaa kasvismuonan tekoa, hyvät aineksetkin on. Kerrankin sattui sekä tsioskissa että kaupoissa olemaan hyviä vihanneksoja kohtuuhintaan, suorastaan itse kiipesivät kassiin. Isoja herkkareita, paprikoita, tavisvihanneksia läjittäin – oikein mukavaa. Nyt on mistä ottaa, melkein viikon tarpeiksi! Lisäksi on savutofua ja yhtä sun toista muuta pientä herkkuva. Njam.

 

Mutta nyt menen vielä yrittämään pieniä uusiounia. Hankala taas saada nukuttuakin, liian lämmintä eikä ilma vaihdu yhtään. Pieni hiki pinnassa koko ajan. Koipia särkee aika rätväkästi, btw. Argh.

 

Ei, ei edes kunnon uusiounia, painijaisten poikasia vain ja lyhyet tirsat – ei kiva!

 

265380.jpg 

 

SUNNUNTAIT OVAT PERHEESTÄ!