Kähmäistäkö - no siksi, että nyt olen taas nukkunut liikaa. Painuin sänkyyn eilen ennen klo 19.00 koska olin niin hemmetin väsy, etten pystynyt enää edes lukemaan. Sammahdin välittömästi, tosin heräsinkin ennen klo 3. Menen kohta uudestaan petiin, Vincentin viereen lämmittelemään....Pakko nukkua taas varastoon. Odotan vain vähän aikaa, että osa mömelöistä alkaa vähän vaikuttaa!

Kyllä veetutti vaihteeksi koko eilisen päivän ajan! Onneksi Kummisetä tyytyi vain soittamaan ja Virallinen Hörhökin poikkesi tilillään vain parin minuutin ajan. Olin sillä tuulella, että mieluusti olisin tirvaissut jotakuta kuonoon. Vaikka en todellakaan ole väkivaltainen! Lisäksi särki, kovasti. Työkaveri T eli kissan äitee luuli, että olin hänelle vihainen, kun kommentoin lehtien surkeutta. Kyllä, leidit tuovat Herjaamolle roskalehtiä luettavaksi ruokiksella tai kaffetauolla. Ja ne ovat, ikävä kyllä, minun mielestä roskaa. En lue enkä tilaa naistenlehtiä, perhelehtiä tms. Itse asiassa en tilaa mitään lehtiä. Senkin ajan kun voi käyttää kirjojen lukemiseen tai ilmaislehtiin!

No, kyllä kohta taas tulee jostakin takkiin, koska minulle kerrottiin taas eilen yksi suht. hyvä uutinen. Nyt taatusti sitten tulee pari kehnoa uutista. Ainakin tällä Welhottaren tuurilla, pirulauta. Asiasta myöhemmin lisää.

Muuten täksi päiväksi ei ole suunniteilla kuin pitkä kirjatilauslista sekä vielä pidempi kauppalista. Tarvii käydä myös Oklassa, en viitsi kertoa miksi. Ei, en ala dokaamaan - turha odottaa mitään kännilokia, tai voisi se olla hauskaakin, jos pääsisi ryömimään koneelle ja pysyisi tuolilla ,> Ei, tarkoitus on aivan toinen. Olen erittäin viekas ja kiero ihminen!

No nih - äänilaatikon uutisissa kerrottiin, että Puskan Ykä tahtoo  100 miljardia lisää Irakin sotaa varten tälle vuodelle ja ensi vuodelle 140 miljardia. Mies on hullu! Miksei siellä kukaan tee sitä jotain, mitä siellä on tapana pershingdenteille tehdä? Järjetöntä!!!

-------------------------------------------------------

254944.jpg

Juu, aamuyätä vaan kaikki kattiskat! Toi mami, se on sitt outo. Mä nukuin koko eilisen alkuillan peittojen alla keskell sänkyy enkä ees heränny, se ei viittiny herättää ku mua ei näkyny kerta. Sitt ku se meni jääkaapille, mä tulin kattoo safkoja. No mitää ollu, sain sitt kalkonii. Ja mitä tekee orja - kiipee sänkyy goisii. Ku mä oon hereillä! Ja nukkuu hornottaa melkeen samantien! No sain mä just hätinää maitonapit, mutt en muuta. No ei siin mitää, kyllähä mulleki uni kävi. Ett mä  rupesin sitt kaa uudestaa goisii. Ja sitt se herää keskell yätä nakuttaa ja keittelee kaffetta. Mä sain mun aamupalan ja meen kyll just goisii. Mamiska saa tulla viakkuu! Ja mamiiiiiih, ostoslistalle mun ruuat sitte! Varpisti kaa. Mä en muute ala tämmösee touhuiluu, ett säännöllisee elämää tarkotettu kunnon kissi herää keskell yätä mamiskan touhuihi. Munha se ihmine pitäis herättää?! Höh!

                 373834.jpg

Orja sano, ett mun pitää kertoo tästä jutskast: No tää on se mamiskan yäpöytä. Huamatkaa sen posliinipotta alhaalla - siis sen pisulaari! Ja sitt se duunas toho päälle tarjottime, ku siin oli laidat jotka oliki puun väriset ja ne ois pitäny maalaa. No mitä orja, tiätty jaksanu. Ni se hiffas sitt ostaa tommose ja laittaa sen toho. Kai tää jo oli tarpeeks? Mä muuta viitti sanoo, hirvee hökötys mun miälest! Mutt just toss viäress mä goisin ja siin on se karhee herätinvehje kaa. Mutt en mä nyt jaka tassutella, mä ihan tosissaan goisin! Huamiseen taas - purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrve!

-----------------------------------------------------

Aika hyvin Vincentin selittämäksi eli näinhän se on.  Ylimpään väliin tyrkätään kesken oleva kirja, kännikkä ja kirjanmerkki,  btw.

Päivän slogan: Kaikki mikä on mukavaa, on joko epäterveellistä tai laitonta!

Päivän biisi: Itket ja kuuntelet

Olen juuri lopettamassa kirjaa: Patricia A. McKillip - Unohdettu Ombria, hieman erilaista fantasiaa, luettavaa kyllä, mutta ei minusta mitenkään suuremmoista....

                                         265380.jpg

                                        LOKOSAA LAUANTAITA!