Huomenta Suomi, hyvin pyyhkii! SUN tyttös valvoi taas eikä pirulauta edes ahkeroinut, kun ei voinut siivota tahi pestä pyykkiä äänihaittojen takia. Niin että takana toinen uneton yö: kipuja, särkyjä, kolotusta, pientä kuumeenpoikasta. Juu-juu ja Varastollehan tästä, tietty (prle sanonko minä...). No, siellä on omisarvis kuitenkin lähempänä jne. Että jos meinaa jotakin ns. oikeaa tautia sairastaa!

 

Ja ystävät hyvät, minä EN ollut Hörhön kanssa kännissä 1.5 vkoa sentään. Tuo on pelkkää panettelua. Vähäsen tuli otettua, mutta käytiin myös kirjastot ja ruokakaupat. Että sillä asenteella toivoisin teitinkin asiaan suhtautuvan. Vaikka Hörhö on Hörhö, ei se sitä tarkoita, että koko ajan vedetään jotakin Oklan tuotetta kehiin tms. Kyllä siihen kuuluu paljon muutakin, nyt viimeksi hän mm. sai sen asunnon ;D Jeah. Ja mitä häimiäisiin tulee, edelleen on ns. harkinta-aika *tsihih* piruuttaankin vireillä. Pitäähän ihimisellä olla jännitystä elämäänsä – myös teillä siis. Kyllä minä sitten kerron, melkein ensimmäisenä siis täällä. Että on hyvät nyt vaan ja odottavat rauhassa *kylmänrauhallinen wirn*.

 

Muutoin ei ihmeellistä, ison kasan hyviä opuksia raahasimme kirjastosta, samoin laadin pil... anteeksi siis älden hyvää kasvispöperöä, joka sisälsi pääosissa ison pussukan sieniä ja sivuosissa muita vihanneksia, njam. Jäi vielä evääksikin! Ei siis paha ja kohta matkaamme Hörhön kanssa Varaston kulmalle, Hörhö siis toimii ns. saattajana. On kivempi kulkea seurassa taksilla. Ja vielä, älkää epäröikö hörhöjen tietotaitoa ja elämänkokemusta *muahhahahhahahhaah*!!!

 

Ai, että Minä Itte – argh, samaa vanhaa. Ei oikeastaan mitään uutta eikä mullistavaa ole ainakaan tiedossa. Avoppi kuopataan perjantaina ja Exä antoi taas niin lieroja vastauksia, että en aio osallistua. Käyn sitten joskus, jos käyn... Ei muuten osallistu Belgarionkaan. Että sellainen suku, se suku. Ja juu ei, en halua osallistua muihinkaan heidän pippaloihinsa, en ole koskaan osallistunut, koska minua ei ole ihmeemmin kutsuttu. Ystävänsä voi sentään valita, työkavereita ja sukulaisiaan ei (tai tavallaan, mutta se vaatii jo erinäisiä järjestelyjä).

 

Ja sitten julistan virallisesti J-kiellon alkaneeksi täällä blogissa NYT! Täällä EI tulla jakamaan mitään vinkkejä mihinkään tms. Sen sijaan aiomme juhlistaa komeasti talvipäivänseisausta 21.12. =D Muut tekevät mitä pystyvät, me Welhottaret sun muut druidit mitä haluamme! Nih kerta.

 

Ja sitten Varastolle, grrrrrrrrrrrrr.......

 --------------------------------------

254944.jpg 

Purrrrrrrrrrrrrrrrrrmenta, kaiffat! Joo, on kerranki ollu seuraa ja vähä paremmat safkat, vähä outoi tosissaa, mutt iha hyvei. Ja mami on kert ollu himas, son hianoo kans. Ei täss sen kummempaa, yks kavru tääll kävi, ku oli tosi kissifrendi, mä hiffasin heti ja olin koko aika iha kiinni siin. Se tiätteks osas puhuu kissojen kiältäki sillee oikeest. Mmmm, saa tulla toistekii, mä goisinki se kaa >o< Fiksu jäbä, mä vaa sanon, ett enempi tollasii ihmisii kehii. Joo, mullakaa oo mitää uutt kertomist – märkää ja galsaa, tirpatkaa ei tuu partsil *kissimöks*. Nii, ett katelkaa mun tilall vaiks tota kuvaa *kollivirn*!

 1259105542_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kliffaa daagii hei kaikill....

----------------------------------------

Vincent se ei paljoa ole ehtinyt urputtamaan ,D

 

Päivän slogan: ... ja minun blogissahan ei tapella! Kele!

 

Päivän biisi: Entinen likka 

Luettua: Terhi Nikulainen – Pelasta mut... hohhoijakkaa. Jos tämä on jännäri niin? Tuota, samaan opukseen on sotkettu kaikkea mahdollista. En viitsi suositella kenellekään, linksusta lisää, jos kiinnostusta on. Mutta sitten viikon helmi eli Terrry Pratchett – Totuuden torvi, Ankh-Morporkissa toimitaan taas ja eräs henkilö saa päähänsä perustaa lehden. Aivan hulvaton! Ehdottomat suosittelut kaikille Pratchettin kavereille –jo 25. Kiekkomaailma-kirja. Tämä onnittelee!

265380.jpg 

JA TOSI PUNAISILLA MAIHAREILLA MENNÄÄN, GRRRR.....