En taaskaan voi mitenkään väittää olevani pirtsakka (vihaan koko sanaa) saati sitten aikaansaava tahi ”terve”, mitä ikinä sekään pitää sitten sisällään! Nukkumisesta ei vaan tule edelleenkään mitään, ei sitten millään. Melkoiset hiilihangot ym. kivat vempeleet ne herättävät meikäläisenkin keskellä yötä useampaan kertaan. Ensimmäisen kerran jo alle pari tuntia nukahtamisesta, kun yrittää vaihtaa asentoa. Että semmoista.... Ei tekisi mieli lähteä Thaimaaseen, perkele! Vieläkin vetuttaa tuo eilinen ehdotus. Olisi kaveri *vain mies voi olla niiiiiiiin taukki* voinut edes lukea sen postauksen ja miettiä hetken ennen kommenttiaan. No, tuolla mainostyylillä minusta saa vain vihamiehen. Aivan kuten vuodatuskin on saamassa noilla karmeilla bannereillaan!

 

Eli hyvin ei mene. Ei Varastollakaan. Aloin epäillä, että olen taas möhlinyt jotakin, kun ns. yleiskirje kävi käännähtämässä pöydälläni... Paljon mahdollista, kun valvoo ja joka paikkaa särkee, juilii jne. ei välttämättä ihan ensimmäisenä muista tarkistaa poikkeuksen poikkeusta ja sen alaviitteen petiittiä. Niin että, minun syykseni voipi laittaa aivan huoletta – ziitosta vaan.

 

Onneksi huomenna on vapaata. Voi ainakin nukkua uusiounet ja päikkäritkin, jos sattuisi maistumaan. Epäilen, että maistuu. Yleensä vapaalla hyvinkin näin käy. Mitään erityisheekkuja en ole varannut, ihan normimuonalla mennään. Sitten onkin taas perstai ja normipäivä joka tavoin.

 

Jee, tänään ei sentään tarvitse lähteä kaupoille. Kävin eilen himppasen hamstraamassa Serkuissa leipää ja sukulaatia sekä juustoa. Ihan Belgaa varten vaan, hjuu. Belgalla on synttärit ja täytyyhän lapsen saada silloin jotakin kivaa. Ostin sitten paria plaatua suklaata, nektaria, juustoa, keksejä, kuivahetelmiä... olikos vielä jotain ,D No, en minä muuta. Tiedän vaan, että opiskelija ilahtuu, koska hän ei tällaisiin budjetoi kuitenkaan. Ja minä tietysti huolissani, ettei vaan keripukki iskisi...

 

Jotakin iloisaakin aina välillä, kun Toverittaret muistavat wanhaa – Toveritar T. miehineen poikkesi illalla. Sain vekotin & toisen vekotin, jotka yhdessä toimivat jännällä tavalla :O Älkää kysykö enempää, en kerro kuitenkaan. Kirjopyykki siirretäänkin siis viikolla *muahahaaaaaaaaaaaaaah*! Lisäksi sain ihanaa sukulaatia, enpäs olekaan syönyt sitä *ristii sormiaan*, uppevan ovi / kirjatuen ja kissi sai vielä oikeaa kissimaitoa .D  Minä kiitän ja niiaan, Vinski mouruaa lisää heekkumaitova! *pushalit sinne*

 

Mutta edelleenkin postaukseni pysyy mallina maltillinen. Ei jaksa, täytyy saada kipumömelöt ja vaffat kaffet sekä pari tuntia omaa aikaa ennen lähtöä Varastolle. Sinä aikana mömelöt ehtivät vaikuttaa ja saan tosiaan vaatteetkin päälleni. Argh. Milloinkahan saan varattua ajan sille uudelle omisarvikselle? Ei vaan jaksa – sitäkään vähää. Prleen saamatoinen akka, fyi fan vilken fasan.

 

265380.jpg 

 

 

POLKA SE VAAN ON SAAMATON JA HALUTON EDELLEEN!