Ei helvata, jos minä kerrankin pääsen syvään ja jopa miellyttävään unennäköön, jo alkaa puhelin soida. Siis  keskellä yötä – Welhottaren näkökulmasta! Ensiksi ”olet jo voittanut, kunhan maksat...” –puhelu, sai melko äkäisen lopun. Sitten soitti Kummisetä päissään joristen vain yhdestä asiasta. Argh, yritä siinä sitten nukkua. Prle, sain kyllä unta, mutta se kiva uni jäi kesken – ei voi mitään! Mitäs soittavat ihmisille klo 21 jälkeen, minähän menen jo nukkumaan silloin. En jaksanut kuin manailla. Ja aamulla kissi märisi, huoneisto lemusi ja pakkohan se oli taas nousta. Karvatakamus oli käynyt kylppärissä laatikolla, mutta haisu oli pienessä residenssissä melkoinen. Lisäksi hän halusi heekkuja. Minä sitten palvelemaan kissaa ja itsellenikin keittelin kaffet. Oli pakko riipaista mömelöt samaan tahtiin, särkee ja juilii edelleen!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Jospa sitten kunnon kuluttajana kehuisi, miten kivaa on, kun on uudet kattilat ja paistinpannu. Se on oikeasti kivaa. Ei joudu hinkkaamaan ja käyttämään vasaraa ja talttaa tiskatessa. Entiset olivat jo niin entiset, että niihin tarttui melkein kaikki ruoka ellei ollut kovin huolekas. Nyt ei kun keittelee vaan ,D No, varovaisempi pitää kyllä olla. Nämä (tämä ei siis ole maksettu mainos) Iikkean kattilat ovat hyvejä, tosi hyvejä, mutta ohutseinäisempiä kuin edelliset. En tiedä, mistä syystä. Kustannukset? No, niissä kuitenkin ruoka kiehuu nopeammin ja pienemmällä lämmöllä kuin entisissä. Ja miten mukavaa niistä on ammentaa apetta, kun ne ovat puhtaan näköisiä sisältä! Ei omituisia raitoja, naarmuja tai fläkkejä. Kumma, että sitä voi olla iloinen noinkin pienestä asiasta – siis kattiloista. Noissa on minulle varmaan kattilaa loppuiäksi. Että sellaista keittiöpuuhista tällä erää. Täytyykin suunnitella huomiseksi jotakin fiksumpaa, jos saan Belgarionin syömään kanssani.

 

Takso tuli ja meni eli kulki eilen oikein kätevästi, kumma kyllä. Keskustelua vammaiskuljetuksista käydään taas mm. Hesarissa, lähinnä TJP Linesin osalta, mutta muutenkin. Jos asia kiinnostaa tai haluat sanoa mielipiteesi taksoista ja invakuljetuksista, täältä löytyy tavaraa asiasta. Minäkin kävin sanomassa asiasta - tietysti!

 

Varastolla oli eilen tosi hiljaista. Kun olin lähdössä, kaveri toi nipun.... no, sanoin tekeväni ne vasta aamulla, koska joukossa ei ollut mitään kiireistä. On ainakin jotakin odotettavaa töissäkin *virn*! Siis minusta nyt on vain kiva tehdä töitä aamulla, ei enää iltapäivällä siinä lähdön temmellyksessä. Meikäläisen kotiinlähtöpuuhatkin kun kestävät ainakin puolisen tuntia. Lisäksi olen iltapäivällä jo aivan reporanka, väsynyt ja kipeä. Ei minusta enää olisi iltatöihin, kun olen tehnyt yli 8 tunnin normipäivän.

 

Onneksi on – taas – perjantai, mihin se viikko meni? Tänään pelkkää relaa, huomenna kauppa-kirjasto-apteekki-halpiskauppa –roudaukset Belgarionin kanssa. Kirjasto ei tarjoa mitään suurta tällä kertaa, varauksia on, mutta jotkut panttaavat niitä ikuisuuksia. Jopa pari viikkoa. No, minulla on tuossa pieni käteisvaranto kirjaston kirjoja, muutama odottaa noutajaansa, joten niillä selviää ensi viikon. Tuota, lienee myös tunnustettava, että ostin pari kirjaa. Ihan pientä vaan, pokkaria, vanhoja tuttuja, jotka halusin hyllyyni. Kun nyt kerran on uusi hyllykin ja vähän lisää tilaa *selittelee punastuneena*!

 

Taidan käväistä parvekkeella, tämä ottaa voimille taas tänäkin aamuna ,D

 

------------------------------

254944.jpg

 

Purrrrrrrrrrrrve, kattiskat! Nonnih, juu, ei taaskaa tullu  ihmisheekkui eile. Yks kälyne biitti broiskuu ja seki haisu niille ton purveleill, joit se tunkee joka mestaa. Höh! No, mä sain sitä uutta tavismuanaa, se on heekkuu, mamiih – sitä sitt kaupast ja kissin maitonapikoit kaa, kaikk on finito. Joo, munki varastot alkaa olla vähiss. Mä tiän, ett meill on jotai kurmeesafkaa jömmas ja sitä jauhist. Mutt ku mami ei suastu antaa niit ku jossai erityistilanteis. Mä vaan kysyn, ett mikä on semmone erityistilanne? Ett vaa se, jos se on veks? Erityine oon mä itte, ett jos niinku ees joskus viikolkii sai jotai muut, pliiz, ettei aina vaa tota samaa. Olin joo kilti ja reipas... mitä nyt tiputin mamin pyyhiliinan alas ja vähä lirautin sen pääll, mutt ku se tipahti taas mun laatiko viäree ja sillee. Ett se oli niinku tiällä ja kaikkee. Ett ei mamikaa alkanu rähisee, pisti vaa pyykkii. Nyt onki hyvä painuu taas aamu-unkoill, ku on saanu heekut ja mamin hereill. Onneks Poika on tulos huamenn, taatust saa jotai parempaa safkaa. Aina saa, ku Poika on täälä. Ja sitt Poika on nii kilti. Mmm.... ja Pojall on Reppu mukan, mmmm. Hei kavrut, ei kandee sitt mennä ulos eikä partsill, siäl on taas galsa. Mä käväsin vaa. Sitt mä vähä vedin rundii mun mylpyröitte kaa ja semmost, nyt ei taas jaksu. Väsy iski. Kova univäsy. Kuveikaa ei oo. Mami sais ottaa viikonloppun must kunnon kuvei!

 

2061108.jpg

 

Testi löytyy täältä, vinkki testiin löytyi täältä - pelottaa!

 

Kliffaa perjantait kaikill Lokistanian kissinkoill ja orjill kans!

 

-----------------------------------

 

Vincent, puhut vain ruuasta – no, se on kyllä tärkeä asia ,D

 

Päivän slogan: Kiusaukset ovat sitä varten, että niihin langetaan!

 

Päivän biisi: Tuulee

 

Luettua: Mara Lee – Ladies, tuota, mitäkähän tästä sanoisi... en ole lukenut arvosteluja, saatan kyllä linkata tuon johonkin, jos löydän. Hiukan sekavaa naisten elämää. Heidän välistään ystävyyttä, rakkautta ja valkoisen viiltävää vihaa, kostoa ja normieloa. Kuvausta joidenkin seksuaalisuudesta ja miesten hyväksikäytöstä. Lisänä muotia, taidetta ja muuta ns. yläluokkaista ajanvietettä. Ei, hömppää tämä ei ole, mutta ei myöskään tavallisen naisen elämää. Suosittelen lievänä kuriositeettina, ei kuitenkaan mitään suurta kirjallisuutta. Kannattaa lukea, jos vastaan tulee – tuskin asettuu minun hyllyyni kuitenkaan. Ja sitten, Finlandia-ehdokkaat ilmottiin eilen. Kas, olen arvioinut Kosmonautin (hienoa, Lipson sai jo esikoiskirjailijan palkinnon ja nyt vielä Finlandia-ehdokkuus), Paholaisen haarukan sekä 14 solmua Greenwichiin. Löytyvät noiden linkkien alta, siis omat arviot ja niistä arvioista taas linkit muihin arvosteluihin. Jos kiinnostaisi vaikka kirjojen kavereita! Epäilen pahasti, että oma epäsuosikkini tulee voittamaan, en paljasta sitä vielä. Tarkka on tarkka kaveri ja luulen tietäväni hänen makunsa, joten pahaa pelkään. Argh! Odotan silti mielenkiinnolla.... lukekaa vaikka ehdokkaat, ei sieltä nyt kehnoakaan kirjaa löydy, löytyy vain ainakin yksi, josta minä en pidä. Mutta kuten olen aina sanonut, omat arvioni ovat harvinaisen subjektiivisia ja vain minä vastaan omista sanoistani ja mielipiteistäni sekä kirjoittamastani tekstistä!

 

 

                                          265380.jpg

 

                                         PELKKÄÄ PERJANTAITA!