Kas, se on taas perjantai :o Vastahan se äsken oli tässä, mutta se meni pois ja tuli takaisin. Samat vinkeet kyllä kuin aina ennenkin. Väsy, odotus viikonlopusta jne. Ei siis mitään uutta eikä tenhoavaa ,D Ja tämä lokikin on yhtä-ja-samaa jaanausta edelleen, älkää edes muuta odottako. Se ei todellakaan kannata!

 

Varastolla kiirusta piisaa, todella moni on jäämässä nyt lomalle ja osa ensi viikolla, joten meikäläisellä riittää tekemistä. Ei paljoa ehdi käväisemään netissä, jokusen blogin tärkeimmät lukaista sekä tietysti uutiset katsastaa. No, ei kai sitä muuta tarvitse, työaikana. Ruokatauotkin ovat melkoisen hätäisiä, appeet lämmitykseen, lapataan ne nassuun samalla lukien lehteä. Muki kaffetta huoneeseen mukaan ja jatkamaan hommia. Sitten taas odottamaan noutotaksoa. Nyt olen kyllä järjestänyt itselleni niin, että saan seistä ulkona (no, istuminen olisi kyllä poikaa....) ja lukea odotellessa. Edes vähän auringon valoa ja raitista *köh* ilmaa. Ja näkee outoja ihmisiä, sekin on jo jotakin. Meikäläinen on nykyisin melkoisen erakoitunut yksilö nimittäin.

 

Belgarion on tulossa syömään huomenna. Olisi ainakin syytä, saisi katsastaa uudelleen tämän masiinan sisuksia. Jotakin on vialla, koska eilenkin Winkku kaatui hetikohta käynnistämisen jälkeen. Ilman mitään ennakkovaroituksia, ilmoituksia tms. Eikä muuten ilmoitellut mitään, kun ajoin sen uudestaan ylös, hmph.

 

Omisarviksesta ei ole kuulunut mitään, ei asiakirjoistakaan. Kele! Mutta näinhän se on, että lekuri selviää AINA äärimmäisen helpolla, ziis, siis hengenlähdön hinta on vajaa tonni – Suomessa, jos siis on lääkäri ja mokailee. Voi hyvää yötä taas, kelelauta!

 

Kauppalistaa tuossa jo illalla vähän vängersin ja tajusin samalla, että ensi viikolla on juhannus. Voihan pee, se tarkoittaa taas jotakin ylimääräistä järjestelyä kauppojen, kirjaston ja taksojen osalta. Apoteekissakin pitäisi käydä. Hitsi, olisiko tuhluutettava kaksi iltaa tuolla? Kyllä varmaan, ei tämä muuten onnistu. Hain eilen nimittäin yhden kirjan ja odottamassa olikin sitten kotona toinen pakettikortti, ilmeisesti sisältäen pari uutta opusta. Eli nekin on haettava. Täytyy tarkistaa matkatilanne vielä, kyllä niitä pitäisi riittää... Eikä se nyt siitäkään ole kiinni. Lähinnä en vain jaksa fyysisesti käydä vaikka tiistaina ja torstaina hoitelemassa asioita. Olen aina tuon retken jälkeen repoväsypoikki ja koivet huutavat lepoa ja huolenpitoa. Argh! Seuraava päivä töissä on aina yhtä kushelvettiä, ei voi mitään. Mutta näin se kai on sitten tehtävä, koska en halua siihen ruuhkaan perjantaina, en tod!

 

Onneksi en ole menossa mihinkään – siis minäkö muka *paskamaista naurua* – juhannuksena. Se olkoon amatöörien ns. juhla, kun muuta eivät keksi. Sitäpaitsi, kesäpäivän seisaus on ennen sitä, litha, 21.6.2010. Muistakaa juhlia siis aikaisemmin, linksusta löytyy muutenkin kaikkea mielenkiintoista =D

 

Eli ei muuta kuin yrittämään Varastolle ja sen jälkeen roudausretkelle. Ehkä ilta olisi sitten parempi, toivoo tämä ja lähtee keittelemään kaffetta sekä kärtsäämään leipää...

 

Tällä kertaa ei enempää, lukulistaa ja Vinskin yhtä olemattomia kuulumisia ehkä mahdollisesti jopa huomenna tahi vielä myöhemmin. Vaivatkaa sillä välin aivojanne, hierokaa älynnystöröitänne ja osallistukaa uusimpaan JukeQuizziin, se on kiva! =D

 

265380.jpg 

 

JAHAS, MONTA KASSIA JA KIPUISA WELHOTAR – PERJANTAI!